عزیز شما دقت نمیکنید. بازم توضیح میدم.
سندباکس کمودو:
متن بالا به شما چی میگه ؟ از یک محیط ایزوله صحبت میکنه یا قواعد اجرایی برنامه ؟
برنامه های لیمیت چه کارهایی رو می تونند انجام بدند ؟ یک سری از کارها:
خب حالا یک نرم افزار وارد شده به ap control مثل کسپرسکی چه کارهایی رو میتونه انجام بده ؟
محدودیت ها بسیار دقیق:
آیا یک نرم افزار وارد شده به app control کسپرسکی با این محدودیت می تونه به سیستم آسیب بزنه ؟ کسپرسکی یا نرم افزار های دیگه از این قواعد به عنوان سندباکس نام برده اند ؟
خب اما سندباکس (واقعی) چیه ؟ ( محیط ایزوله )
مثلا من مرورگرم رو با سندباکس باز میکنم. یعنی مرورگر و تمام پروسس های مربوط به اون وارد سندباکس شده. محیطی که خروج ازش امکان پذیر نیست. ( در سیستم های 32 بیت) بعد وارد سایت های آلوده میشم ، مرورگر به شدت آلوده میشه ، سپس میام 5 افزونه فایرفاکس که اصلا نمیدونم کارش چیه از بعضی سایت های ناشناس نصب میکنم : دی
خب وقتی که دیگه خسته شدم از آلودگی : دی میام با یک کلیک اون محیط ایزوله ای که دارم رو پاک سازی میکنم:
خب اولی بهترین اسمی که میشه براش گذاشت app control و دومی سندباکس.
خب حالا شما باید چی کار کنید ؟
مرورگرتون رو با سندباکس کمودو باز کنید ( هر سطح با قاعده که تمایل دارید ) بعد آلوده کنید چندتا افزونه نصب کنید یا غیره ... بعد با یک کلیک اون افزونه ها یا اون مخرب ها رو پاک کنید.
می تونید ؟ نه نمی تونید ، فقط میتونید برای مرورگرتون قواعد بذارید یعنی در حال اجرا نتونه ریجیستری های پروتکت رو دست کاری کنه یا غیره.. خبری از محیط ایزوله نیست.
این قواعد هم توی اکثر فایروال ها هست. مثلا قواعد کسپرسکی رو بالا گذاشتم. (سندباکس الکی کسپرسکی : دی )
================
================
در مورد این چارت که تهیه کردید
اولین بخشی که نوشتید بررسی امضای دیجیتالی فایل ها:
کمودو در هنگام اجرای برنامه های نمیاد امضای دیجیتالی رو چک کنه. تشخیص امضای دیجیتالی از معتبر و غیرمعتبر برای کمودو نشدنیه . یک علتی که داره اینه که اگر مخرب امضای دیجیتالی داشت از این مرحله رد میشه. درصورتی که واقعیت این شکل نیست. کمودو میاد بجای بررسی امضای دیجیتای MD5 برنامه اجرایی رو چک میکنه. خوبی این کار اینه که خیلی از برنامه های ضروری و حتی فایل های اساسی ویندوز اصلا امضای دیجیتالی ندارند ولی باید کامل وارد گروه trusted بشند یا خیلی از نرم افزار های پرکاربر امضای دیجیتالی ندارند. کمودو میاد MD5 اونها رو چک میکنه و هرکدوم که توی لیست سفیدی که با آپدیت ، آپدیت میشه بود از این مرحله رد میشه.
پس توی چارت بالا شما باید بجای بررسی امضای دیجیتالی ، بنویسید اجرا از روی لیست سفید یا همچین چیزی : دی
موفق باشید
.gif)