من که تا این لحظه مشکلی نداشتم!
(مخابرات نیستم! .... )
من که تا این لحظه مشکلی نداشتم!
(مخابرات نیستم! .... )
والا کل فیسبوک هم مینالن از سرعت .. حالا شما نمیدونم کدوم منطقه هستین یا جریانش چی بوده
جریانی نداره دارم کارمو میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم!! همین!!!
facebook هم عضو نیستم نمیدونم چه خبره! ولی اینو باز میگم من خودم تو صف نوبت گیرندگان اینترنت مخابراتم ...تا کی نوبت ما بشه...
سلام
دوستان مشکلتون با گوگل حل شد؟ من هنوز مشکل دارم.
-------------------------------------------------------------------
راستی دنبال یه برنامه نویس php تو کرمانشاه میگردم کسی میشناسه؟
همین نیم ساعت پیش درست شد
دوستان پرداخت اینترنتی مخابرات راه افتاده؟
اگه آره سایتش؟ و ثبت نام خاصی داره؟
پرداخت آنلاینش رو گذاشتن ولی هنوز ماژولش رو فعال نکردن.طراحیش رو به جای پارس پیشرو به من میدادن 2 روزه تموم بود.معلوم نیس دارن چیکار میکنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من خودم کارم به کامپیوتر خیلی نزدیکه و از نزدیک با برنامه نویسای ایرانی و صنعتش آشنا هستم و باید بگم که در اغلب موارد مزخرف هست....برنامه نویسها و دوولوپرهای فوق العاده عقب مونده و بی سواد.....اونائی هم که چیزی حالیشونه معمولا کاره ای نیستن یا همچنان دور و بر درس خوندنن...
توی شرکتهای دولتی که دیگه بدتر، تا یکی دو سال منبع درآمدم انجام دادن پروژه های کارمندای دولتی بود
یه سیستم دات نت ، ای اس پی چیزی که دیگه دم دست و سادس هم 6 ماه طول میکشن راه بندازن
آخرش هم یه تبصره میدن که از مخابرات نامه بگیری ببری دفتر پستی پرداخت کنی تا تائید نامه تو ببره پشتیبانی صبانت واست شارژ کنه، بعد از رئیس شعبه کتبی استعلام بگیرن ... در آخر هم اگر شانس بیاری شارژ کنن
(اینا واسه این تیپ سیستما خوبن، ازین پیشرفته تر باید 3 ماه برن دوره ی آموزشی تا یاد بگیرن)
آره والاتازه جالب اینجاست بیشتر طراحیش رو دارن با طرح ها و کدهای آماده جوملا انجام میدن.
این دانشگاه آزادم که چیزی یادشون نمیده
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
راستی پایه ای وقتی آماده شد بزنیم دیتابیسش رو پاک کنیم:د ی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)