متاسفانه نقشه ها رو خریدم و همه صندوق ها رو باز کردم. اما اشتباهی که کردم بعضیاشون رو فروختم. الان نمیدونم برا بدست آوردن Shop Quest چکار کنم.
متاسفانه نقشه ها رو خریدم و همه صندوق ها رو باز کردم. اما اشتباهی که کردم بعضیاشون رو فروختم. الان نمیدونم برا بدست آوردن Shop Quest چکار کنم.
چند تا dlc برای pc اومده؟
فقط داوینچی یا بیشتر هم هست؟
متاسفانه نمیتونی کاری کنی امیر جان.......
مگر اینکه از اول بازی رو بری![]()
بالاخره تموم شد بازی
روی 71درصد تمومش کردم
راجع به پایان بازی
فکر نمیکنم دختره مرده باشه درسته؟
چون آخرش انگار گفتش که دوباره بزارتش تو ماشین و این صوبتا
درسته؟
دوستان یه سوال.
یکی از اون مراحل که توی زیر زمین و برای بد دست اون جواهر ها که در نتیجه برای اون زره هست که هیچ وقت خراب نمیشه.
من یکی از اونجا گیر کردم.
همون مراحلی رو میگم که با آیکن کله ی گرگ روی نقشه مشخص شده.یکی از اونها راهی نداره تا به اونجا بری.منظورم اینه که همون در اصلیش راهی نداره تا بهش برسی.که hiden bladeرو بکنه توش درو باز کنه.اونو میگم.هیچ راهی نداره من به اون تونل که زیر زمینه برسم .جای دستم نداره که من برم اونجا مرحله شو آغاز کنم.
یه بار خوستم با چتری که لئوناردو اختراع کرده برم اونجا ولی بالاش چوب داره نمیشه بری رد شی و بری تو تونل
امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم.
چیکار کنم اونجا؟
Last edited by SHADEL; 19-05-2011 at 17:23.
یک عکس میزارید از اونجایی که گیر کردید؟
پست بالا رو یه نگاه بنداز.
اون که دختره نبود اصلا . اون دکتر William که یه اساسین high rate هست بود که به همراهش گفت باید بذاریمش تو انیموس . شاید چیزای دیگه ای یادش بیاد که اونم میگه نه . در نهایت اگه dlc رو برید یه سریع مختصات جغرافیایی یادش میاد که بعدش میره تو کما دزموند . انگار اصلا lucy اون وسط مهم نبود . حالا shaun و ربکا چی میشند اینوسط خدا میدونه .
فکر نمیکنم دختره مرده باشه درسته؟
چون آخرش انگار گفتش که دوباره بزارتش تو ماشین و این صوبتا
من بازی رو چند وقت پیش تموم کردم الان یادم اومد بیام نظر بدمبازی شباهت زیادی به پرنس پرشیا داره
قشنگ بود ولی زیاد داستانش به من نچسبید چون قستمهای قبلی این بازی رو بازی نکردم
ولی کلا سبک جدیدی نبود من بیشتر با بازیایی حال میکنم که سبک جدید باشن میگم نمونه ی پرنس پرشیا بود.ولی لذت بردم از بازی.قشنگ بود
نسخه ی قبل فقط با داستان بازی مرتبط بوده.حتما باید بازی کرده باشید.داستان بازی شاهکاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)