تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 311 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

Windows Hardware Quality Labs WHQL
    در کل چیز خاصی نیست فقط گفتم که بدونی نسخه ی تایید شده نیست ولی به زودی whql میشه

در مورد گرافیک اونایی که WHQL دارند بررسی شدند و بدون مشکل هستند و تایید شده هستند پس ویندوز بهتون پیغام نمیده موقع نصب
    اونایی که این واژه رو ندارند هنوز تایید نشده اند و چون تایید نشدند عواقب نصب رو به عهده کاربر میزارند
    2 گزینه میده Stop Installation و Continue Anyway که اگر Continue Anyway رو بزنید کامپیوترتون میترکه (نه الکی ) کلا مشکلی نداره و کم مشکل پیش میاد ...
    اگر توی بازی مشکل گیر کردن موقع ورود به منو رو داری حتما نصبش کن درس میشه و کلا واسه من که بازیو روونتر کرد با اون گرافیک درپیتم

2. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت توجه به چنین نکات زیبا و ریزی در بازی

بله دوستان فیفا 11 خیلی از این موارد ریز در گیم پلی داره که واقعا جذابیت بازی رو خیلی بیشتر میکنه. من در بازی دیشب که انجام دادم یه صحنه جالی دیدم که واقعا قشنگ بود. از گوشه داشتم فرار می کردم و موقعیت گل زنی داشتم مدافع رو بازیکنم تکل زد توپ به اوت رفت. بازیکنم که زمین افتاد وقتی رفت توپو پرتاب کنه یه بازیکن دیگه از این سمت که فضای خوبی داشت سریعا نزدیک اومد و با دو تا دستاش که به موقعیتش اشاره می کرد درخواست کرد توپو واسش بفرستم اونم با چه عجله ای!! تصویر اهسته رو که نگاه کردم و روی صورت بازیکن زوم کردم یه جور استرس و هیجان رو در صورتش دیدم کفم برید !! برعکس PES که فقط یک عکس رو روی چهره بازیکنان فیکس کردند و احساسات رو در چهره بازیکنان نمیشه دید .واقعا فیفا 11 از این جزئیات زیاد داره که هر چی بیشتر بازی می کنیم بیشتر به این نکات پی می بریم.

به نوع زمین خوردن دروازبانان هنگام گل خوردن در ضربات پنالتی توجه کردید؟ مثلا وقتی دروازبانان واسه یه توپ تقلا می کنند که بگیرند ولی توپ به فاصله کمی گل میشه من دیدم که دروازبان خودشو با یه حالت پر از افسوس زمین انداخت یه حالت کاملا شبیه به واقعیت! فقط کاش این مشکل پنالتی CPU در نسخه نهایی حل بشه اکثر پنالتی هاش خراب میشه.
    Last edited by konami-pes; 24-09-2010 at 09:19.

4. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میخوام بازی رو از پروفشینال سخت تر کنم چی کار کنم؟ یه سوال دیگه جای بازیکنارو چه جوری میشه عوض کرد؟
    Last edited by mojtaba_tanha; 24-09-2010 at 13:43.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این عکس هایی که میذاری مربوط به نسخه PC هست یا کنسول؟!
    اگه نسخه کنسول رو داری میشه بگی توی دموی کنسول قسمت ادیت فعاله یا نه؟!
    ممنون میشم
    اینا رو من از نسخه کنسولی گرفتم . البته بعضی از این موارد توی نسخه pc هم وجود داره .
    نه توی این دمو بخش ادیت فعال نیست .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بعضی از موردی که EA امسال قول داده بود به نسخه کنسولی اضافه بشه و من الان میبینم این موارد در بازی به شکل مطلوبی قرار داده شده ( واقعا باید از EA تشکر کرد که به تقریبا به تمام وعدهاش به خوبی عمل کرد ) :

1- امکان استفاده از سرعتهای متفاوت در دویدن ( 6 حالت مختلف )
    امسال گیمر میتونه از سه سرعت متفاوت در دویدن و سه نوع متفاوت در سرعت راه رفتن استفاده کنه یعنی در مجموع یک بازیکن دارای 6 سرعت متفاوته از راه رفتن بسیار آهسته ( این نوع راه رفتن برای اجرای تکنیکهای ریز خیلی مفیده ) تا دویدن با حداکثر سرعت . سرعتهای متفاوت راه رفتن از طریق آنالوگ چپ انجام میشه که توی نسخه 10 کنسولی هم بود ( هر چقدر بیشتر جهت آنالوگ رو فشار بدید سرعت راه رفتن بیشتر میشه ) . اما سرعتهای مختلف دویدن از طریق تریگر راست انجام میشه که هر چقدر گیمر بیشتر این پدال دسته رو فشار بده سرعت بازیکن بیشتر میشه . این مساله دو تا مزیت داره اول جاهایی که لازم نیست بازیکن با سرعت زیاد بدوه تا بیخود دچار خستگی نشه میشه از سرعتهای متوسط استفاده کرد . مزیت دوم اینه که در حالت حداکثر سرعت نمیشه تغییر جهت با زاویه زیاد داد اما اگر گیمر بخواد هم در حال دویدن باشه و هم اینکه بتونه در زوایای بیشتر تغییر جهت بده میتونه از سرعت متوسط دویدن استفاده کنه .

2- اضافه کردن تعداد نسبتا زیادی انیمیشنهای سینماتیک و همینطور موشن کپچر
    بعضی از اونها شامل این موارد میشن : انواع تکلهای کشیده و تکلهای عادی در شرایط مختلف و با توجه به موقعیتهای متفاوت , انواع انیمیشنهای درگیری و تعاملات در نبردهای هوایی و زمینی , تعدادی انیمیشن مربوط به حرکات تکنیکی اختصاصی بازیکنان ( مثل استپ سینه , کنترل توپ , فریب و تکنیکهای اختصاصی ) , تعدادی انیمشن جدید مربوط به حرکات دروازه بانها و داور , انیمشنهای جدید در کات سنها , ورود به ورزشگاه و ... , انیمیشنهای حرکات مختلف بازیکنان مثل دویدن های اختصاصی شوت زدن و ....

3- گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت بسیار زیادی کرده خصوصا چمن بازی .

4- پرسنالدی پلاس
    ( این مورد وسعت و دامنش اینقدر زیاده که نمیشه اینجا بازش کرد . من باید به مرور مواردشو از توی بازی پیدا کنم و با عکس و ویدئو اونا رو به نمایش بزارم همون کاری که پارسال برای PES 2010 انجام دادم که چیزی در حدود 40 تا ویدئو شد .

5- سیستم جدید پاسکاری
    که به پرو پاسینگ معروفه و عوامل مختلفی که باعث خطا و کم دقتی در پاس میشه رو در دقت پاس دخیل کرده . این مورد درسته که وجود داره اما تاثیرش بسیار کمه و زیاد به چشم نمیاد هر چند که پترسن گفته بود توی نسخه نهایی تاثیر این خطاهای زمینه ای رو بیشتر میکنیم اما من زیاد چشمم آب نمیخوره .

6- برطرف کردن بسیاری از نواقص و موارد غیر طبیعی بازی .
    مثلا توی نسخه 10 کنسولی وقتی یک بازیکن میخواست با پا یک توپ هوایی رو به بازیکن هم تیمیش پاس بده توپ شتاب بسیار زیادی میگرفت . یا شوتهای چیپ که الان زدن این نوع شوتها واقعا سخت شده . یا تنه های فنی که توی نسخه قبل خیلی محکم و غیر طبیعی بودن مثلا اگه شما با یک بازیکن با سرعت خودتونو به بازیکن صاحب توپ میزدید هر چند بازیکن صاحب توپ قدرت بدنی بسیار زیادی میداشت اما بازم با اون تنه توپو از دست میداد یا اینکه پرتابهای دروازه بان دقیقتر شده توی نسخه 10 کنسولی پرتاپهای دستی دروازه بان حساسیت خیلی زیادی داشت . و مهمتر از همه دیگه قدرت بدنی در بازی حرف اولو نمیزنه این نکته بسیار مهمیه که واقعا بازی خیلی طبیعی کرده .

7- سیستم جدید درگیری 360 درجه در روی زمین و همینطور نبردهای هوایی :
    این سیستم جدید هم بازیو خیلی واقعی تر کرده . توی نسخه قبل بازیکنان فقط بصورت شانه به شانه و از بغل میتونستن برای تصاحب توپ با هم درگیر بشن و تعامل داشته باشن اما توی این نسخه و با این سیستم از هر جهتی میشه با بازیکن یا بازیکنان حریف تعامل و تقابل داشت یعنی بسته به زاویه حرکت , قدرت بدنی , سرعت و مواردی از این دست میشه روی تعادل و حرکت بازیکن/بازیکنان حریف تاثیر گذاشت .

8- ارتقاء سیستم دفاعی بازی
    این مورد هم باید بعدا جدا و بطور مفصل در مودش صحبت کنیم .

9- اضافه کردن آمار و اطلاعات حاشیه ای بازی در زیر اسکوردبرد بصورت انیمیشن در خلال بازی
    مثل فوتبال واقعی آمارهای مختلف در خلال بازی زیر اسکوربرد به نمایش در میاد مثل آمار دقت پاس یک بازیکن تا اون لحظه از بازی یا درصد مالکیت توپ , آمار شوتها ووو ...

10- سانترهای جدید driven cross
    واقعا خیلی قشنگ و کاربردی هستن بخصوص ارسال توپها با این نوع سانترها از میانه زمین برای پیستونها و بالهای کناری که به تو زدن .

11- سیستم جدید خستگی و همینطور نفس بازیکنان که قرار توی نسخه نهایی اضافه بشه .

من حساب کردم حدود 40-50 ویژگی ریز و درشت جدید به بازی اضافه شده که سعی میکنم به مرور اونها رو توی تاپیک بزارم .
    Last edited by 4039; 24-09-2010 at 14:38.

9. 16 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

این همه چیز به بازی اضافه شد!!! پس کلآ فیفا کنسول با Pc بازم فرقهای زیادی داره . حسین جان یه نقد گذاشته بودی از یه بنده خدایی که رفته بود گیمز کام هم نسخه کنسول و هم pc رو بازی کرده بود ولی میگفت تفاوت چندانی بین دو بازی ندیدم!!!
    کسایی که نسخه 11 کنسول و پی سی رو بازی میکنند بگن گرافیک دو نسخه خیلی فرق داره؟؟؟ ( به جز فیس ها که میگن تو کنسول بهتره)

11. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این همه چیز به بازی اضافه شد!!! پس کلآ فیفا کنسول با Pc بازم فرقهای زیادی داره . حسین جان یه نقد گذاشته بودی از یه بنده خدایی که رفته بود گیمز کام هم نسخه کنسول و هم pc رو بازی کرده بود ولی میگفت تفاوت چندانی بین دو بازی ندیدم!!!
    کسایی که نسخه 11 کنسول و پی سی رو بازی میکنند بگن گرافیک دو نسخه خیلی فرق داره؟؟؟ ( به جز فیس ها که میگن تو کنسول بهتره)
    سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !
    آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
    اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
    بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .

13. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !
    آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
    اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
    بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .
    قربونت حسین جان بد نیستیم.
    پس بیخود نبود که امسال نسخه pc رو شبیه نسخه 10 تو کنسول ساختن چون قرار بود فیفا 11 کنسول پیشرفتهای زیادی نسبت به سال قبل داشته باشه. به هر حال نقشه خوبی بود که ea کشید اینطوری هم مشتریهای کنسولش رو از دست نداد چون اگه کنسول و پی سی یکی بودن بیشترها میرفتن سراغ پی سی ، و همینطور تو pc تونست دوباره طرفدارها زیادی پیدا کنه. البته از حق نگذریم نسخه 11 pc هم واقعآ زیباست و به قول شما بهترین بازی ورزشی سال قبل رو میتونیم رو pc داشته باشیم.
    در مورد تیپهای بدنی باید بگم واقعآ این تیپهایی کهبه نسخه کنسول اضافه شده همونطور که گفتین شناسایی بازیکنا رو واقعآ راحت کرده. من دموی کنسول رو بازی نکردم اما چنتا ویدئو ازش دانلود کردمو دیدم و خیلی حسرت خوردم که کاش تو نسخه pc هم این تیپهای بدنی وجود داشت.

15. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حسین جان یه سوال داشتم
    کنسولم هارد نداره میخوام بدونم اگه بخوام به بازی آهنگ های شخصی خودم رو اضافه کنم باید هارد بخرم یا اینکه یه فلش هم کارم رو راه میندازه؟ اگر با فلش مشکل حل میشه یعنی باید همیشه هنگام بازی فلش رو وصل کنم؟ نمیشه مثلا تو همین حافظه داخلی(256 mb ) یه مقداری آهنگ بریزم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

قبل از اینکه من بقیه تفاوتهای نسخه 11 کنسولی رو با نسخه 10 کنسولی که الان شده PC 11 بگم این مطلبو عرض کنم که بطور کل اگه بخوایم تفاوت این دو نسخه رو در چند جمله بگیم شاید بشه اینجوری گفت که :
    آزادی عمل در حرکت ( و نه در پاسها و شوتها که قبلا توی نسخه قبل این آزادی در شوت و پاس به نهایت خودش رسیده بود ) , بمراتب بیشتر شده انگار توی نسخه قبل یک کم در درگیریها و حرکات و عبور از بین بازیکنان دست آدم بسته بود اما اینجا احساس میشه خیلی کارها میشه توی زمین انجام داد .
    یک تفاوت اصلی دیگه اینه که گیم پلی طوری طراحی شده که واقعا معتاد کنندست راستشو بخواید من وقتی فیفا 10 کنسولی رو بازی میکردم بعد از یک ساعت خسته میشدم اما اینجا اصلا نمیشه بازیو خاموش کرد و علتشم تغییراتی زیادیه که توی بازی اعمال کردن . من سعی میکنم به مرور بقیه تغییرات رو هم توی تاپیک قرار بدم . به نظر من اگه نمره نسخه 10 که پارسال بهش داده بودن 9.1 باشه ( که با این حساب نسخه PC امسال باید نمرش بیشتر از 9.1 باشه چون هم گرافیکش بهتر شده و هم باگهای نسخه 10 کنسولی رو ازش گرفتن ) این نسخه راحت باید 9.4 رو بگیره چون واقعا خیلی روش کار کردن . نسخه 9 هم که شاید بعضیا بدونن از حدود 20-30 منتقد بطور میانگین نمره 8.7 گرفته بود .

حسین جان یه سوال داشتم
    کنسولم هارد نداره میخوام بدونم اگه بخوام به بازی آهنگ های شخصی خودم رو اضافه کنم باید هارد بخرم یا اینکه یه فلش هم کارم رو راه میندازه؟ اگر با فلش مشکل حل میشه یعنی باید همیشه هنگام بازی فلش رو وصل کنم؟ نمیشه مثلا تو همین حافظه داخلی(256 mb ) یه مقداری آهنگ بریزم؟
    اگه حجم فایل صوتی زیاد نباشه حتی میتونی توی حافظه داخلی کنسول بریزی فلش هم که حتما میشه .

قربونت حسین جان بد نیستیم.
    پس بیخود نبود که امسال نسخه pc رو شبیه نسخه 10 تو کنسول ساختن چون قرار بود فیفا 11 کنسول پیشرفتهای زیادی نسبت به سال قبل داشته باشه. به هر حال نقشه خوبی بود که ea کشید اینطوری هم مشتریهای کنسولش رو از دست نداد چون اگه کنسول و پی سی یکی بودن بیشترها میرفتن سراغ پی سی ، و همینطور تو pc تونست دوباره طرفدارها زیادی پیدا کنه. البته از حق نگذریم نسخه 11 pc هم واقعآ زیباست و به قول شما بهترین بازی ورزشی سال قبل رو میتونیم رو pc داشته باشیم.
    در مورد تیپهای بدنی باید بگم واقعآ این تیپهایی کهبه نسخه کنسول اضافه شده همونطور که گفتین شناسایی بازیکنا رو واقعآ راحت کرده. من دموی کنسول رو بازی نکردم اما چنتا ویدئو ازش دانلود کردمو دیدم و خیلی حسرت خوردم که کاش تو نسخه pc هم این تیپهای بدنی وجود داشت.
    دقیقا همینطوره که میگی اصلا مدیر مسئول بخش بازار یابی کشور روسیه هم دقیقا همین مطلب رو عنوان کرده بود .

بله خب بهنام جان وقتی یک بازی بین این همه غول ( مثل بازیهای 2K و EA و... ) عنوان بهترین بازی سال ورزشی دنیا رو به خودش اختصاص میده و کلی جایزه برنده میشه شما توقع داری بازی عالی نباشه . تازه شما حساب کن با توجه به گرافیک پیشرفته نسبت به نسخه 10 کنسولی و درست شدن باگهای منیجر مود بازی امتیاز بازی حتی باید بیشتر از 9.1 بشه .
    نگران نباشید برای سال بعد تمام این موارد نسخه 11 کنسولی به نسخه PC اضافه میشه .
    Last edited by 4039; 24-09-2010 at 15:04.

18. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •