سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !
آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .