تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 298 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خوب دوستان بالاخر ما هم بعد از دو روز از بن دراومدیم.
    به به به به به به به به به .......
    خیلی خیلی خوش آومدی....
    حبس چه خبر؟
    بابا خلاف کارهم که شدی دیگه.....
    خوبی دادا.... اذیتت که نکردن؟
    حالت رو خوب درک میکنم........اه اه اه..بسوزه دل سوخته....
    اما یه سوال آخه چت شد یهو رفتی اون تاپیک رو زدی؟
    بخاطر قضیه میمونه؟

2. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

ها وگوئم مه چرا نوتونم عکسهای سایت فیفا رو آه خودم تماشا در وکنم؟

اینجا تهرانه دوست عزیز ...
    این حرفا مال برره بید ... هر وقت اونجا برفتیم ، باید کلمات رو این جوری در بکنیم ...
    ها ... گذشته از این حرفا من از حرف های شما هیچی نفهمیدم !!!!!

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

اینا برای چی رفتن آلمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایسنا: کاروان تيم فوتبال پرسپوليس ساعاتي پيش وارد فرودگاه دوسلدورف شد.

پرسپوليسي ها که امروز ساعت 7:15 تهران را به مقصد دوسلدورف با پرواز شرکت هواپيمايي ماهان ترک کردند ساعت 10:30 به وقت محلي وارد اين شهر شدند.

اعضاي پرسپوليس از اين شهر مسير يك ساعت و نيمه را با اتوبوس به مقصد دورتموند و هتل ورزش کايزر راو طي كردند.

4. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آرژانتین در جام‌ جهانی تنها یک بار مقابل آلمان پیروز شده

سایت گل : مارتین دمیکلیس، مدافع آرژانتین آسیب ‌پذیر نشان داده و توماس مولر و میروسلاو کلوزه به خوبی ضعف‌ های هم تیمی‌ شان در بایرن مونیخ را می‌دانند.
    مولر می‌ گوید: «خط حمله آرژانتین در کلاس جهانی است، اما آنها مشکلاتی دفاعی هم دارند که در مقابل مکزیک دیدیم. باید به خودمان باور داشته باشیم. ما اراده بالایی داریم.»
    آلمان در سال 2006 در خانه آرژانتین را در ضربات پنالتی حذف کرد. ابتدا روبرتو آیالا گل اول دیدار را در نیمه دوم به ثمر رساند و سپس کلوزه در دقیقه 80 گل تساوی را زد. ینس لمان در پنالتی‌ ها توانست ضربات روبرتو آیالا و استبان کامبیاسو را مهار کند.
    پس از ضربات، دعوایی بین دو تیم و داوران درگرفت و لئاندرو کوفره، بازیکن ذخیره آرژانتین که به میدان نرفته بود کارت قرمز گرفت. همچنین فیفا تورستن فرینگز را محروم کرد و این باعث شد او دیدار نیمه‌ نهایی مقابل ایتالیا را از دست بدهد.
    آرژانتین در جام‌ های جهانی تنها یک بار مقابل آلمان پیروز شده، آن هم در سال 1986 و زمانی که دیه‌گو مارادونا برای آرژانتینی‌ ها بازی می‌ کرد.
    دو تیم پنج بار در جام ‌های جهانی به مصاف هم رفته ‌اند که دو بار آن در فینال بوده. یک بار آرژانتین در مکزیک سه بر دو آلمان را برد و قهرمان شد و چهار سال بعد، در ایتالیا آلمان با یک پنالتی آرژانتین را یک بر صفر شکست داد و به قهرمانی رسید. این آخرین بارهایی بود که این دو تیم جام جهانی را فتح می‌کردند.
    آلمان یک بار در سال 1958 در مرحله گروهی آرژانتین را سه بر یک برده و دو تیم در یک دیدار گروهی دیگر در سال 1966 به تساوی بدون گل رسیدند.
    مارادونا حالا به دنبال آن است که به عنوان مربی پیروز شود.
    آرژانتین در دیداری دوستانه در ماه مارس، آلمان را یک بر صفر شکست داد. گل آن بازی را گونسالو ایگواین زد که در لیست 23 نفره چهار سال پیش آرژانتین هم حضور داشت.

6. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

6

باشه.
    اما دلتون میاد؟
    برید تاپیک های دیگه روببینید همه خوابن.....بابا روح شادی توشون نیست دیگه.....
    بهرحال باشه..اما بعداز بردن آرژانتین اوناهایی رو که قول دادم میزارم.(مجازن بخدا)
    آره. بعد از بازی بذار خدا خیرت بده. هم یه مناسبتی داره هم بچه ها تو جو برد هستند و بسی جوگیر. امین آقا هم همون یه روزو ازشون اجازه میگیریم.
    شما اونموقع بذار و ما هم به افتخار برد مینوشیم(شربت)

8. 3 کاربر از Vahid.Mob.14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کلاوس آلفونس : کسی را بهتر مسوت اوزیل در جام جهانی ندیدم

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران کلاوس آلفونس مدیر باشگاه وردربرمن در مصاحبه ای به خبرنگاران گفت : کسی را بهتر مسوت اوزیل در جام جهانی ندیدم.
    آلفونس گفت : بعد از درخشش مسوت اوزیل در بازی های جام جهانی باشگاه های زیادی از جمله بارسلونا و آرسنال به دنبال اوزیل هستند ولی باید اعلام کنم که او هنوز یک سال دیگر با ما قرارداد دارد و بعد از اتمام جام جهانی مذاکرات را با اوزیل برای تمدید قراردادش شروع خواهیم کرد.
    وی در مورد درخشش اوزیل در جام جهانی گفت : من معتقدم که او از لیونل مسی هم بهتر است و تا لان کسی را بهتر از اوزیل در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ندیدم.

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

هیدینک : سوء برداشت شده گفتم اوزیل در انتخاب پاسپورتش اشتباه کرده

سایت گل : گاس هیدینک سرمربی تیم ملی ترکیه از جنجالی که در پی صحبتهای او در مورد مسوت اوزیل به وجود آمده به شدت عصبانی است. او با شفاف سازی در مورد اظهاراتی که در مورد ستاره ترک تبار تیم ملی آلمان به زبان آورده، به این نکته اشاره کرد که منظور او این بوده که اوزیل در انتخاب تیمش اشتباه کرده.
    این مربی هلندی با اشاره به این نکته در بازتاب سخنانش سو برداشت شده است ، اعلام کرد که منظور او این نبوده که اوزیل با پاسپورتی جعلی به میدان می رود و گفت: من گفتم که اوزیل پاسپورتی اشتباهی را برگزیده..واقعا متاسفم..چرا که او بازیکن بسیار خوبی است که می توانستیم از وجود او در تیم ملی ترکیه بهره ببریم.
    این صحبتهای هیدینک در نشریه بیلد آلمان بازتاب یافته، همان نشریه ای که چند روز پیش از قول هیدینک نوشته بود: پاسپورت مسعوت اوزیل جعلی است.
    اوزیل که والدینی ترک دارد در شهر گلزنکرشن آلمان متولد شده و در تیمهای زیر 17 سال و زیر 21 سال آلمان توپ زده است .

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

میروسلاو کلوزه : می خواهم تا یورو 2012 فوتبال بازی کنم

سایت گل : میروسلاو کلوزه ستاره باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان امروز در صحبتهایی اعلام کرد که در نظر دارد که تا پایان رقابتهای یورو 2012 که به صورت مشترک در اوکراین و لهستان برگزار می شود، به فوتبالش ادامه دهد.
    کلوزه در گفتگو با روزنامه اشپورت بیلد گفت:« هدف اصلی من این است که تا رقابتهای یورو 2012 به فوتبالم ادامه دهم.»
    این ستاره 32 ساله که در حال حاضر در اردوی تیم ملی آلمان در آفریقای جنوبی به سر می برد، دلایل متفاوتی برای این تصمیم دارد.
    این مهاجم باتجربه می خواهد تا در رقابتهایی که در سرزمین مادری اش برگزار می شود به میدان برود..کلوزه در این رابطه گفت:« من در لهستان به دنیا آمدم، برخی از اعضای خانواده ام آنجا زندگی می کنند و این کشور و مردمانش را بسیار دوست دارم.فوق العاده است که بتوانم در تورنمنتی در لهستان به میدان بروم.»
    این در حالی است که کلوزه در دیدار پیشین تیمش در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی مقابل انگلستان، کلوزه توانست پنجامین گلش را در نود و نهمین بازی ملی اش به ثمر برساند. اودر رقابتهای جام جهانی تاکنون به 12 گل رسیده و تنها 3 گل دیگر تا رکورد رونالدوی برزیلی فاصله دارد.

10. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

اگر تکراریه ببخشید ....
    هشت پای پیشگو نتیجه دیدار آلمان و انگلیس را به درستی پیش بینی کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» یک هشت پای معروف در آلمان به روش بسیار عجیب مي‌تواند آینده تیم ملی آلمان را در جام جهانی ۲۰۱۰ پیشگو یی کند.

این هشت پای عجیب که در اوبرهاوزن آلمان یک شخصت بسیار معروف ساکن آکواریوم شهر است مي‌تواند آینده تیم فوتبال آلمان را پشگویی کند.

هشت پای پشگو که پل نام دارد در باز‌یهای جام وفا در سال ۲۰۰۸ توانست نتایج ۸۰ درصد از بازیهای تیم ملی آلمان را به درستی پشگویی کند.

این مهمان اسرارآمیز آکواریوم شهر اوبرهاوزن پشگویی کرد که آلمان در مبارزه با تیم ملی انگلیس پیروز خواهد شد و به یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ خواهد رسید.

مهر تصاویر این خبر را که دو روز پیش در «فردا» منتشر شده بود روی خروجی خود قرار داد که به دلیل زیبایی این تصاویر بار دیگر این خبر را به نمایش گذاشته ایم.

.
    .
    .
    .
    و لحظه ی حساس ...

12. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آره. بعد از بازی بذار خدا خیرت بده. هم یه مناسبتی داره هم بچه ها تو جو برد هستند و بسی جوگیر. امین آقا هم همون یه روزو ازشون اجازه میگیریم.
    شما اونموقع بذار و ما هم به افتخار برد مینوشیم(شربت)
    باشه وحید...
    اما بازی با آرژانتینه، ها؟
    امین هم می دونی که طرفدار سرسخت آرژانتینه.....از آلمان هم بشدت متنفره.
    حالا با این تفاصیل اگه آرژانتین ببازه،امین با آلمانی های p30چکار میکنه؟
    شاید با شما کاری نداشته باشه اما من رو حتمن تیر بارون میکنه....
    برای همین دارم اینجوری رفتار میکنم.
    به قول خودمون جشن قبل از پیروزیه..
    نوش جونت...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

امیدوارم در بازیهای باقی مونده بدرخشه...

مارکو مارین متولد 13 مارس 1989 در Bosanska Gradiška در بوسنی و هرزگوین که به علت اقتضای شغلی مادرش در سن 2 سالگی در سال 1991 همراه با پدر و مادر به آلمان مهاجرت کرد.

این بازیکن کوتاه قد 170 سانتی متری مهارت عجیبی در دریبل و تغییر مسیر دارد که باعث شده بسیاری از نشریات جهان از جمله آس اسپانیا وی را با لئونل مسی آرژانتینی مقایسه کرده و از او به عنوان مسی دوم یاد کنند.هر چند وی بارها اعلام کرده که او را با مسی مقایسه نکنند.

مارین در سال 2007 برای اولین بار به اردوی تیم بوسنی هرزگوین فراخوانده شد اما وی ترجیح داد که در تیم ملی آلمان بازی کند به همین دلیل یواخیم لو وی و 25 بازیکن دیگر را به اردوی آلمان جهت شرکت در جام ملتهای 2008 دعوت کرد.هر چند بعدها در لیست 23 نفره آلمان جای نگرفت.

گرچه بازی های فوق العاده زیبای مارین باعث شد که در لیست نهائی آلمان در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی قرار گیرد.نمایش عالی مارین در فصل گذشته بوندسلیگا باعث شد که تیمهائی نظیر رئال مادرید ،چلسی و لیورپول به دنبال عقد قرارداد با او باشند.

شاید آخرین نمایش وی را بتوان روز تولد یک ستاره نام گذاری کرد جائیکه مارین در تقابل با هم میهنان خود در جریان آخرین بازی تدارکاتی تیم ملی آلمان با تیم بوسنی و هرزگوین فقط 2 دقیقه پس از ورود با جا گذاشتن مدافع تیم بوسنی در محوطه جریمه سرنگون شد و یک پنالتی را نصیب تیم آلمان کرد.

وی در جریان بازی بارها و بارها مدافعین حریف را مشغول خود نمود و از عوامل اصلی برد تیم آلمان در برابر بوسنی لقب گرفت.

از این بازیکن در آینده و به خصوص جام جهانی بیشتر خواهید شنید.

نام: Marko Marin
    زمان تولد: March 1989 (1989-03-13)
    محل تولد: Bosanska Gradiška, SFR Yugoslavia
    قد: 1.70 سانتی متر

باشگاه فعلی:وردربرمن
    شماره:10

سابقه بازیگری در تیم جوانان:
    تا سال 1996: SG 01 Hoechst
    از سال 1996 تا 2005 : Eintracht Frankfurt
    از سال 2005 تا 2006 : Borussia Mönchengladbach

سابقه بازیگری در تیم بزرگسالان:
    از سال 2006 الی 2007: Borussia Mönchengladbach II
    از سال 2007 الی 2009 : Borussia Mönchengladbach
    از سال 2009 تا کنون : Werder Bremen

تبم ملی
    2007 تا کنون: تیم جوانان آلمان
    2008 تا کنون: تیم ملی آلمان

افتخارات:
    قهرمان بوندسلیگای 2 :در سال 2008
    قهرمان جام ملتهای اروپای زیر 21 سال: 2009

Deutschland Ein Mannschaft Ein Ziel
    منبع:سایتbazyrayaneh

15. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به به به به به به به به به .......
    خیلی خیلی خوش آومدی....
    حبس چه خبر؟
    بابا خلاف کارهم که شدی دیگه.....
    خوبی دادا.... اذیتت که نکردن؟
    حالت رو خوب درک میکنم........اه اه اه..بسوزه دل سوخته....
    اما یه سوال آخه چت شد یهو رفتی اون تاپیک رو زدی؟
    بخاطر قضیه میمونه؟
    ممنون
    حبس بدک نبود
    نمی ونستم واسه ون تاپیک بنم می کنن و گرنه نمی زدمش
    ولی این جمع شما رو که می بینم اینقدر جمعه لذت می برم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من در مورد عکسها حرفهای saeeddz رو شدیدا" تایید میکنم.

18. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •