شما میتونی از توضیحات این صفحه یا از برنامه ای که توی همین صفحه گذاشته شده استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونی از توضیحات این صفحه یا از برنامه ای که توی همین صفحه گذاشته شده استفاده کنی:
Last edited by Maximillion; 18-01-2008 at 08:43.
فکر میکنم ویروس شما Saldost باشه.این ویروس بالای صفحه یه نوار زرد رنگ میاره و جملات فارسی مینویسه.قبلا در موردش توی انجمن بحث شده.اسمش رو توی انجمن سرچ کنید به نتیجه میرسید
دوست عزیز
کند شدن و هنگ کردن سیستم دلایل متعددی دارد که تنها یکی از انها آلودگی با ویروسها است در ضمن اگر نام یک
پروسه برای شما نا آشنا است دلیل نمی شود که ویروسی باشد . وقتی شما پروسه های حیاتی ویندوز را می بندید
مانند همین پروسه مربوط به Service.exe سیستم ریستارت می کند چون دیگر قادر به فعالیت نیست ولی قبل از ریستارت
کردن پنجره مذکور باز شده و به شما یک تا دو دقیقه وقت می دهد تا برای ریستارت سیستم آماده باشید. هیچکدام از
دلایلی که برشمردید دلیل ویروسی شدن سیستمتان نیست .بهتر است دنبال علتهای دیگر هم باشید.
این پیغام ویروس یاب کاسپراسکای مربوط به چیه ؟ چیکار باید کرد؟
![]()
با سلام..من تو همین انجمن نسخه پورتیبل یاهو مسنجر رو دانلود کردم....بعد از باز کردن فایل این پیغام رو دیدم...نصب که نشد هیچ این پیغام ابی رنگ هم داد...میشه توضیح بدید چی شده؟
شما سیستمتون مشکل امنیتی داره برای همین باید سیستم بهینه بشه که گزینش اونجا هست ...
سعی کن آنتی ویروس را آپدیت و یک full scan بکنی....
این پیغام وقتی نشان داده می شه که کسپرسکی آلودگی رو روی کامپیوتر شما تشخیص داده باشه اما اجازه ی پاک سازی و خنثی سازی این آلودگی رو پیدا نکرده
1- در این حالت گزینه neutralize all به معنی پاک سازی و خنثی سازی آلودگی رو بزنید
2- بهتره نگاهی به بهترین تنظیمات این آنتی ویروس در امضای من بکنید با اون تنظیمات هر گاه سیستم شما در معرض آلودگی باشه کسپر کار پاک سازی رو خودکار انجام می ده و نیازی به این کار توسط شما نیست
ویروس شعار های ضد انقلاب رو چطوری پاک کنم ؟
منظورم همون نوشته قرمز در نوار زرد رنگه که بالای مانیتور میاد و هر چند دقیقه عوض میشه
خیلی ممنون![]()
سلام دوستان عزیز اتفاقآ من هم با این مشکل مواجه شدم لطفاًٌ هر کی درمورد این تروجان اطلاعاتی داره هر چه زودتر بهم خبر بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)