کلا این اشکال برای بیشتریا هستش، کاریشم نمیشه کرد فقط میشه بهترش کرد اونم با نصب آخرین آپدیت هاش..با این سیستم Medal Of Honor و NFS HP رو بدون هیچ مشکلی با تنظیمات متوسط مایل به خوب اجرا کردم . مشکل چیه ؟
کلا این اشکال برای بیشتریا هستش، کاریشم نمیشه کرد فقط میشه بهترش کرد اونم با نصب آخرین آپدیت هاش..با این سیستم Medal Of Honor و NFS HP رو بدون هیچ مشکلی با تنظیمات متوسط مایل به خوب اجرا کردم . مشکل چیه ؟
میشه لینک آپدیتشو بدی ؟ این نشون میده موتور بازی احتمالا از سیستم استفاده بهینه رو نمیکنه . خودمونیما Infinity Ward بهتر نبود ؟
من واقعا لذت می برم که میانگین امتیاز بازی در metacritic الان 8.3 هستش
البته برای پی سی این امتیازه. برای کنسول یکمی بالاتره...
حالا هی باز آخر سال بیاید بگید بهترین بازی سال بود و از این حرفا!!امیدوارم امسال سیستم انتخاب بهترین بازی سال در اینجا یکمی تغییر کنه وگرنه من تحریمش می کنم
زشته این آمارو به سایت های خارجی نشون بدید می خندن
جالبه این mw2 که پارسال از نظر کاربرای سایت ما بهترین بازی سال پی سی شد از نظر خیلی از سایت ها مثل گیم اسپات و IGN حتی جزو کاندید های بهترین بازی سال پی سی هم نبود!
در آخر این عکسو هم ببینید حالشو ببرید:
![]()
کلا ببین MW 2 یه چیز دیگه بود . این بازی یه سری ضعف داره با اینکه فقط 5 دقیقه بازی کردم متوجه شدم . داستانش یکم گیج کنندس و مطمئنا با بازی هایی که امسال اومده فکر نکنم بهترین بازی سال بشه .
بهترین بازی سال که هیچی حتی بهترین شوتر سال هم به هیچ وجه نمی تونه بشه
ولی ما ایرانی ها کلا cod هر چی باشه میگیم فوق العاده ست!
کلا یه سری بازی ها رو بیش از اندازه بزرگ می کنیم
ببین این بازی ضعف های زیادی داره . مثلا همون که میگن با سیستم i7 و gpu بسیار بسیار خفن که gta iv یا بازی های بسیار سنگین تر مثل Crysis روی Ultra High اجرا میکنه تو این بازی افت فریم داشتن حتی با رزولیشن 800*600
ضعف بازیه . یکم دیرتر عرضش میکردن بهتر بودا . ماشاالله پچ و کرکام که هر کدوم یه چیزو غیر فعال میکنه . یکی زامبی یکی یه چیز دیگه .
خود شرکتشم که میگن آپدیتی چیزی نداده .
یکی لطف کن بهترین پچ + کرک موجود که این مشکل هنگ کردن و fps رو بده . ممنون میشم
بازی روی سیستم های عالی هم توی مرحله اخری قبل از شروع مرحله که از روی تخت بلند میشیم برای خودم و بعضی دوستان گیر کرد و باید صفحه رو از فول اسکرین در می اوردی .... اینم یه باگ ولی در کل بازی خوبی بود
اینایی که میگید باگ هستن
تازه من این باگهارو فقط تو seven داشتم
تو xp هیچ مشکل با بالاترین جزئیات نداشتم
سیستمم هم خیلی خفن نبود
در ضمن بهترین باز شوتر امسال، حداقل برای pc بازی نیست جز همین بازی![]()
آخر سر کسی پچ + کرک رو ندادا .
این زامبی رو چیکارش کنم فعال شه؟
شاید قبلا پرسیده باشن ولی زیر و رو کردن این تاپیک خودش صبر ایوب میخواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)