ضد حال بدي زدي ،اصلا انتظار نداشتم ،يعني امسالم پي اس......
ضد حال بدي زدي ،اصلا انتظار نداشتم ،يعني امسالم پي اس......
برای من درست شد داره با 100 تا دانلود میکنه.من هم اگه تمام شد میام چند تا تصویر میزارم ولی نقد اصلی رو باید منتظر آقا حسین و آقا آرمین عزیز باشیم
Last edited by MJ assassins creed; 15-09-2010 at 12:36.
ارسال شد![]()
خب به درخواست دوستان يه چندتا عکس ميزارم(چون سايزشون بزرگ بود ريسايز کردم کيفيت افت کرد.هرکدوم رو خواستيد بگيد تا بزرگشو بزارم):
1-مسي در حال دريبل زدن هوا!:
2-مسي در حال پا عوض کردن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-دفاع جانانه مدافعان.چيزي که هيچ وقت تو pes وجود نداشت(بعد از اين صحنه پويول توپ رو ميگيره):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-و مهمترين تغيير pes2011: ايثار و شهامت دروازه بان ها در صحنه هاي تک به تک(بيچاره از جونش مايه گذاشته تا توپ رو بگيره.فقظ اين سوال براي من بوجود اومد که چرا بعد از اين صحنه مصدوم نشد!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شوت ها هم خوبه ولي دقيق نميره.بايد تمرين کني تا دستت بياد.و از نظر شوت و سانتر چه تغييراتي داشته و هوش مصنوعي ؟
سانتر ها خيلي بهتر شده.من روي درجه پروفيشينال فقط از روي سانتر از جناحين ميتونم گل بزنم.
هوش مصنوعي هم به درجه بستگي داره.روي حالت بيگينر اصلا هوش نداره! ولي روي حالت تاپ پلير باباي آدمو در مياره
دوستان لینک مستقیم و تک لینک هم پیدا کردم برای دانلود فقط به من پ.خ بدین و ازمن نخواین توی تاپیک بزارم
تو عکسا قیافه ی پویول زنندست چقد!![]()
خب من الان دو تا بازی انجام هرچند واقعا هنوز خیلی زوده که در مورد جزئیات بازی اظهار نظر کنیم اما به نظرم چند مورد خیلی مشهود بود .
من اول سعی میکنم بیشتر نقاط ضعف بازیو بگم .
داوری بازی خیلی بهتر شده اما بازم اشتباهاتی داره ( البته باید خیلی بیشتر از اینا بازی کنم تا تمام ظرایف کار داوری این نسخه دستم بیاد )
زمان پاسخ دهی یک مقدار کمه و این مساله یک مقداری آدمو اذیت میکنه بخصوص توی کنترل توپ و چند مورد دیگه .
اینجا بازیکن بایرن پای ویا رو میزنه اما داور پنالتی نمیگیره :
سیستم جدید دفاع این اجازه رو نمیده که با یک بازیکن از همه گذشت اما بازم میشه با یک بازیکن مسافت زیادیو طی کرد من با آلوز و مسی چند بار یک نفس تقریبا 100 مترو طی کردم ( چند بار رفت برگشت داشتم توی زمین حریف ) اما سیستم جدید دفاع زیاد بهم اجازه نمیداد خودمو وارد محوطه جریمه کنم . من از سیستم دفاعی که بازیکن خودشو به مهاجم صاحب توپ نزدیک نمیکنه خیلی خوشم اومد .دیگه با بازیکنی مثل رونالدو و مسی نمیشه همه زمین رو دور زد
دقیقا همینطوره پاس دستی بازی خیلی جذاب کرده اما آزادی عمل در جهت پاس و قدرت پاس هنوز کامل نیست انگار مثلا میشه فقط توی 32 جهت پاس داد یعنی زاویه های پاس دادن زیاد نیست .پاس دستی بازی رو جذاب تر کرده
گل زدن از طریق شوت واقعا راحت شده یعنی با بازیکنان بزرگ از فواصل بیش از 20 متر میشه راحت گل زد اگه دقت کنید از هر 2 شوت یکیش گله . من اولین بازی با این که با گیم پلی آشنا نبودم و از 3-4 ماه میشه pes بازی نکردم اما روی بالاترین درجه سختی بازی بازیو 1-1 کردم که البته چندین موقعیت صد درصد گل هم برام پیش اومد . بازیو باید سخت تر میکردن .یک چیز دیگه حالا نمی دونم من چون خیلی pes بازی کردم این جوره یا نه من بازی اول 4-1 زدم هر 4 تا از پشت محوطه جریمه شوت زدن تغییر کرده اما از نظر من یک خورده راحت گل میشه top player هم بود در کل بازی حرف نداره جز بهترین نسخه های pes
دقیقا منم موافق این نظرم انیمیشنهای زیادی اضافه شده اما هنوز بازی خیلی خشک به نظر میرسه ( شاید من چون زیاد فیفا بازی میکنم اینجور احساس میکنم )دوستان چشمگیر ترین تغییر نسبت به 10 اضافه شدن انیمیشنهای نسبتا زیاد به بازییه هر چند هنوز خیلی بازی خشکه( نسبت به.....)
گرافیک دقیقا مثل پارساله با یه ذره نور پردازی بهتر(تماشاگرا بازم چنگی به دل نمیزنه .با این نظرم کاملا موافقم گرافیک نسخه 10 نسبت به 9 خیلی متفاوت بود چون موتور گرافیکی بازی عوض شده بود اما این نسخه نسبت به نسخه 10 تفاوت چشمگیری نداره .طراحی استادیوم همینطور . جو استادیوم بهتر شده)
متاسفانه باید بگم دروازه بانها هنوزم اصلا قابل اعتماد نیستن نه در ضربات راه دور , نه دفع توپ و نه هوش دروازه بان اگه میشد عکسهایی براتون میذاشتم خودتون میتونستید قضاوت کنید .دروازبانها بهتر شدن ولی بازم توپها رو مثل همیشه دفع میکنن با ای تفاوت که این بار توپ جلو پای بازیکنهای خودی میفته
یک صحنه از اشتباه مشهود دروازه بان که با مدافع قاطی کرد :
اینم یک مقداری به چشم میادیه ایراد دگه که نمیدونم چطوری بیان کنم . اونایی که فیفا نکست بازی کردن بهتر میفهمن اونم اینه که انیمیشنهای اضافه شده خیلی با روند توپ همخوانی نداره و مچ نیستند با هم
ولی
در کل
pes نسبت به یک سال . خوب پیشرفت کرده ولی هنوز خیلی جا داره واسه تبدیل شدن به ایده آل
یک دفاع بسیار زیبا و کم نقص از پویول که واقعا خیلی به موقع و بی نقص این تکلو زد و مانع از شوت زنی مهاجم شد :
Last edited by 4039; 15-09-2010 at 13:09.
مرسی حسین جان منم دارم دانلود میکنم (این مغازه ها هم دیگه خیل عقبن میگم دمو رو دارین میگه اواسط مهر میاد گفتم خودم دانلود کنم سنگین تره) تا 5 ساعت دیگه تموم میشه فعلا 19% درصد رفته.
هروقت دانلود شد من هم نظراتم رو میگم.
جان من یه عکس از نیوکمپ بزارین
خوش بحالتون نشستین ساکر2011 میزنین من اینجا نشستم فیزیکمیخونم تا جواز حضور در دانشگاه رو کسب کنم آخه داداشتون مهندس شده(فکر بد نکنین تشدید نشدم اینو گذاشتم تا اگه دانشگاه در نیومدم مجبور نشم برم سربازی
)
نیو کمپو یادتون نره
ساکر باز باشین
اگه این مشکلات خیلی کم تو بازی پیش بیاد مشکلی نداره تازه بازیو واقعی تر هم میکنه چون اشتباه داور و دروازه بان چیز خیلی عجیبی نیست ولی اگه بخواد تن تن پیش بیاد نه یه باگ بزرگ هست.![]()
![]()
مثلا به نظر من بزرگ ترین مشکل 2010 این بود که یه سری وقتها پای بازیکن رو میزدی ولی خطا نمیگرفت(البته زیاد پیش میومد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)