اقا من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه فکر کنم از value باشه میشه یکی لینکه اخرین value رو بده!!![]()
اقا من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه فکر کنم از value باشه میشه یکی لینکه اخرین value رو بده!!![]()
مشکل اینه که بازی سیو نمیشه.
خیلی راحت میتونم بازیو اجرا اجرا کنم ولی متاسفانه نمیتونم سیو کنم بازیو
ویندوزمم 7 64 بیت هست
ممنون میشم اگر کمکم کنید![]()
من رو همون ویندوز بازی کردم و مشکلی نداشتم. ببین لانچر رو که اجرا میکتی یک دکمه ای در بالا هست به شکل چرخ دنده. اون رو بزن و ok کن احتمالا حل شه![]()
منم مثل تو همین مشکل رو ادرم
کسی نمیتونه به ما کمک کنه ؟![]()
سلام
این Codex چیه؟
توی مراحل آخری گیر داده که 28 تا Codex داری و باید 30 تا داشه باشیم
از کجا باید اون دو تای دیگه رو پیدا کنم؟
ممنون
من وقتی رو نقطه شروع اولین قسمت ار سکانس هشت(Necessity, Mother of Invention)میرم علامت شروع از بین میره و هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ علامتی هم نمیاد و انگار که نه انگار که روی اون نقطه رفتم.
راه حل چیه؟![]()
value نسخه ی اخر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی ؟ یعنی تمام نواقص بازی رو تا آخرین سکانس برطرف میکنه ؟
تا اخرین سکانس چک نکردم ولی مشکلی نداشته تا حالا میتونید اینو تو فولدری که سرورتون هست به جا قبلی کپی کنید جدیدتر فکر نکنم بیاد
من از این نسخه استفاده میکنم و مشکلی نیست کسایی که نتوستند کرک کنند و یا هر مشکلی تو اجرا داشتند به ایدی من pm بدند چون خودم برا کرک این بازی هفت خان رو رد کردم و الان استاد شدم
blackevil_0311
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farzan311; 15-04-2010 at 20:57.
سلام
خوش به حال شماها که بازی را اجرا کردید
اما هنگام اجرای Server سریع بسته میشه
توی قسمت tray هم همه چیز بسته است و در control panel هم تیک قسمت internet information service برداشته شده
البته یه بار بازی برای من اجرا شد اما من برنامه ی Visual Studio و SQL Server را نصب کرده ام و بعد از نصب component های آن فکر کنم server پر شده.
راهی هست که بتونم همشون را exitکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)