تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 296 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان
    لیست خرید من رو رزرو کن:
    1- امانوئلسون
    2- جبرئیل سیسه
    3- aogo
    4- امره
    5- گود یانسن
    جمعا" کل مبلغ میشه 110.8 که واسه این 10 م چیکار میتونم بکنم میشه بهم تخفیف بدین

لیست معاوضه من:
    جیووانی دوس سانتوس بازیکن پیشین بارسلونا
    هری کیول
    کسی هست اگه واسه معاوضه بهم بگه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

حسین نمیشه چلسیو یا بارسلونا رو بردارم. آخه از لیورپول خوشم نمیاد. تازه اگه بردارم دیگه قید تورس رو باید بزنید.تازه محمد برای خرید ویا باید بی خیال بشه.
    میگم تا فردا شب حداقل نقل و انتقالات رو تمدید کن چون بیشتری ها بازیکن نخردین.
    وحيد بايرن رو نميخواي ؟ 

با ريبري و روبن و ... 
    من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي 
    اين نقل و انتقالات رو موافقم 
    با اين كه طولاني ميشه ولي ايده ي خوبي هست 

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان کجایی بابا . یه رخ بده تا روح ماهت رو ببینیم. یکی دو تا مشکل واسم پیش اومده که با دستان توانگر تو حل میره ( این تیکه آخری رو مشهدی اومدم)
    اقا این آپشن فایلی رو که بهم دادی یه مشکل داره . یکی در میون ارور Dont Sendمیده . یعنی الان میرم تو بازی ارور میده .بعد میام بیرون یه رفرش میکنم دوباره میرم تو بازی . مشکلی پیش نمیاد یعنی این سریال بارها برام تکرار شده به نظرت مشکل کار کجاست؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحيد بايرن رو نميخواي ؟

با ريبري و روبن و ...
    من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي
    شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟
    براي همين ليورپول رو ميخوام 

اگه درست كنه حسين اين مشكلو تو بازم با همون والنسيا ميري ؟ 
    اما من ميخوام با ليورپول برم 
    باور كن كاري هم با تو ندارم ها 
    هر كاري ميكنم نميتونم يه تركيب درست حسابي بچينم و يه جورايي تيمم جنسش جور نيست
    حسين كجايي پس ؟ 

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

آرمين جون تولدو رو به هيچ وجه نميفروشي ؟ 

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

معنی اینه که این تیم باسلوناست.باید هم چنین چیزی باشه.همینجوری شروع لیگ هی میفته عقب اگه بخوایم آپشن فایلهارو دوباره تغییر بدیم که عید میشه شروع لیگ.
    در مورد تیمها تکلیف مارو مشخص کنین.میخوام بدونم مثلا برای ویا باید به کی پیشنهاد کنم.حسین امکان تغییر تیم برای اینها هستش؟لطفا سریعتر این وضعیت مشخص بشه تا توی نقل و انتقالات مشکلی پیش نیاد.

سلام حسین جان
    لیست خرید من رو رزرو کن:
    1- امانوئلسون
    2- جبرئیل سیسه
    3- aogo
    4- امره
    5- گود یانسن
    جمعا" کل مبلغ میشه 110.8 که واسه این 10 م چیکار میتونم بکنم میشه بهم تخفیف بدین

لیست معاوضه من:
    جیووانی دوس سانتوس بازیکن پیشین بارسلونا
    هری کیول
    کسی هست اگه واسه معاوضه بهم بگه
    حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟
    Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 21:56.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حامد جان اینجوری نمیشه که هر لحظه تیم رو عوض کرد من به این خاطر پیشنهاد لیورپول رو به وحید دادم چون میدونم توی لیگ به مشکل بر میخوره . حالا اگه وحید بایرنو خواست میتوی باهاش عوض کنی .

---------------
    حسین جان نستا رو میخوام.با کی عوض کنم؟چی میخوای؟
    ---------------------------
    .
    نستا بازیکن کوچیکی نیست حاضری بجاش کیو بدی ؟

حسین نمیشه چلسیو یا بارسلونا رو بردارم. آخه از لیورپول خوشم نمیاد. تازه اگه بردارم دیگه قید تورس رو باید بزنید.تازه محمد برای خرید ویا باید بی خیال بشه.
    میگم تا فردا شب حداقل نقل و انتقالات رو تمدید کن چون بیشتری ها بازیکن نخردین.
    وحید جان یعنی دو تا محمد هیچی دیگه ؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرمين جون تولدو رو به هيچ وجه نميفروشي ؟ 
    شهاب جان . من تولدو+والتر ساموئل+اوبینا رو میدم عوضش فن بومل + بوت رو ازت میگیرم. پایه ای؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب جان . من تولدو+والتر ساموئل+اوبینا رو میدم عوضش فن بومل + بوت رو ازت میگیرم. پایه ای؟
    صبر کن من الان دارم آپشن فایل بایرن رو دانلود می کنم اگه خوشم اومد من ور می دارمش.پس باید با من معامله کنی.
    راستی محمد اون حرفت چه معنی میده؟ همین جوری هوش اونا بالا هست بعد به سرعت پا به توپ اضافه بشه دیگه خیلی قوی میشه.من پیشنهاد میکنم با بارسلونا بازی کنید می فهمید چی میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟[/QUOTE]

نه محمد جان لیستم نهایی شده

حسین جان اگه میشه جواب منو بدی چون برادرم میخواد با نام کاربری من وارد بشه واسه نقل و انتقالات آخه نمیتونه ثبت نام کنه
    حالا تخفیف بده به من تا لیستم نهایی بشه آخه تیم منو نسبت به بقیه میدونی حالا تخفیف میدی یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •