100% تو ایران هست آخه زده برخی از مشتریان :وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
100% تو ایران هست آخه زده برخی از مشتریان :وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی![]()
منم زیاد وارد نیستم یعنی هاست دانلود بخریم میتونیم لینک غیر مستقیم در اون هاست مستقیم و با سرعت خوب دانلود کنیم دیگه آره یا نه ؟؟؟![]()
سلام خدمت دوستان
اصلا هاست دانلود برای این کار نیست و سایتهایی که فضایی برای ذخیره فایلهاشون نیاز دارن از این سرویس استفاده میکنن و معمولا هم هاست دانلود ایران یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه چون قیمت پهنای باند در ایران خیلی بالاست
سلام
خودشون میدونن چه گندی زدن ، گزینه تخلیه رو از نرم افزار دفاتر پیشخوان حذف کردن و واسه قطع کردن اینترنت مخابرات باید به مخابرات علیزاده بریم
Last edited by rythm; 06-01-2013 at 20:19.
آره ، از من هم دو سه روزه خیلی کم شده ، فکر کنم مخابرات میخواد همه از اونترنت پر سرعت به طور یک نواخت استفاده کنند !؟
واسه من که از اولش هم به ای پی 46.100 وصل نمیشد.
دیگه شک ندارم که ما در حال استفاده از اینترانت داخلی هستیم و قطعی فیبر و ... بهانه است ، مشکلات افت سرعت اخیر هم به صورت عامدانه تنها برای کم کردن بار ترافیکی شبکه و شناسایی نقاط گلوگاه و بهبود الگوریتم های مسیریابی و در کل ازمایش و پایش شبکه داخلی است.
traceهایی که دوستان قرار دادن و همینطور اونهایی که خودم گرفتم رو با یک سری اطلاعات دیگه بررسی کردم و به نتایج جالبی رسیدم!
در طراحی شبکه فعلی هر استان اینترانت داخلی مختص خودشو داره و در ادامه استان ها از طریق مراکزی که نقاط دستیابی به اینترنت جهانی (از طریق کابل های نوری) هستند با هم ارتباط دارن(یک نمونه از این مراکز که استان مرکزی بهش متصل هست اینه 10.10.53.26 و در اصفهان قرار داره ، البته این یک ادرس Private هست و در شبکه اینترنت معتبر نیست یعنی کسی نمی تونه از خارج از شبکه مسیریابیش کنه یا بهش دسترسی پیدا کنه). تا زمانی که الگوی ترافیکی شبکه بدست بیاد و مشخص بشه که در کجا نیاز به مسیریاب هست و پهنای باند هر مسیر چه میزان باید باشه و نقاط ضعف الگوریتم های مسییابی فعلی شبکه مشخص بشه .... وضعیت به همین منوال خواهد بود!!!
افرادی هم که میگن با ایپی 46.100 سرعت بالاتری رو میگیرن در اصل بسته های اطلاعاتیشون از مسیر دیگه ای عبور میکنه 10.10.53.30 و این یک مسیر پشتیبان هست برای مواقعی که مسیر اصلی با حداکثر ظرفیت اشغال باشه ، اگه بیشتر بررسی کنیم قطعآ این ادرس ها در ساعات اوج مصرف به برخی کاربران تخصیص پیدا میکنه برای بالا بردن شانس دستیابی به این ادرس ها در ساعات اوج ترافیک مثل 10 تا 3 یا 8 تا 12 اقدام به رفرش کردن مودم کنید.(در حال حاظر هیچ راه شناخته شده ای برای گرفتن این ادرس ها موجود نیست ولی کار نشد ندارهاگه بتونیم به طور مصنوعی پکت های حجیمی رو به سمت ادرس خودمون مسیریابی کنیم شاید سیستم برای کاهش بار شبکه مارو بفرسته رو خط پشتیان
![]()
خیلی جالب بود ، من فردا اتفاقا امتحان شبکه داشتم، اگه این پست رو قبلا داده بودی هیچیشو متوجه نمی شدم![]()
سلام دوستان
اینترنت مخابرات ساعت رایگان دانلودش از چند تا چنده؟ واسه من معمولا 1 قطع و Ip عوض میشه. بعضی اوقات هم 2.
تا 7 هم دانلود میکردم. الان رفتم ریزکارکرد رو نگاه کردم دیدم این چند روزه ساعت 6 صبح قطع میشه. یعنی شده تا 6؟
این سایتشون که زیاد آپدیت نمیشه![]()
اون چیزی که تو تعرفه ها نوشتن از ساعت 2 تا 7 صبح هست که 100% رایگانه (البته یه سری مشکلات اخیرا داشت که احتمالا درست میشه)
ولی برای مشترکین قدیمی که از طرح های قبلی (مثل 256 6 گیگ) استفاده میکنن همچنان ساعات رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)