تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 172 از 410 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

راستش اینو مطمئن نیستم چون داشتم دنبال سرور داخلی میگشتم فکر کنم بخاطر داشتن اسم "ایران" اینم آمدهاما قیمت هاش کمه ،نه؟ راحت میشه بزاری تورنت واست بگیره
    بدبختی اینه که من این چیزا رو بلد نیستم وگرنه میرفتم سراغش، کسی بلد نیست بیاد توضیح بده به ما هم یاد بده؟

100% تو ایران هست آخه زده برخی از مشتریان :
    وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

منم زیاد وارد نیستم یعنی هاست دانلود بخریم میتونیم لینک غیر مستقیم در اون هاست مستقیم و با سرعت خوب دانلود کنیم دیگه آره یا نه ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

اصلا هاست دانلود برای این کار نیست و سایتهایی که فضایی برای ذخیره فایلهاشون نیاز دارن از این سرویس استفاده میکنن و معمولا هم هاست دانلود ایران یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه چون قیمت پهنای باند در ایران خیلی بالاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

خودشون میدونن چه گندی زدن ، گزینه تخلیه رو از نرم افزار دفاتر پیشخوان حذف کردن و واسه قطع کردن اینترنت مخابرات باید به مخابرات علیزاده بریم
    Last edited by rythm; 06-01-2013 at 20:19.

داره خودمونی میشه saroman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران-اراک

پيش فرض

مثل اینکه آی پی 46 هم سرعتش حدود 30-40 درصد کم شده فکر کنم لو رفتیم تاپیک شهرهای دیگه هم از دیروزه فهمیدن این موضوعو .ای بابا حالا کارمون به جایی رسیده که برای اینترنتی که پولشو میدیم باید دنبال این کارا باشیمدوستان سرعت شما با این آی پی کم نشده؟
    آره ، از من هم دو سه روزه خیلی کم شده ، فکر کنم مخابرات میخواد همه از اونترنت پر سرعت به طور یک نواخت استفاده کنند !؟

6. این کاربر از saroman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

واسه من که از اولش هم به ای پی 46.100 وصل نمیشد.

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دیگه شک ندارم که ما در حال استفاده از اینترانت داخلی هستیم و قطعی فیبر و ... بهانه است ، مشکلات افت سرعت اخیر هم به صورت عامدانه تنها برای کم کردن بار ترافیکی شبکه و شناسایی نقاط گلوگاه و بهبود الگوریتم های مسیریابی و در کل ازمایش و پایش شبکه داخلی است.
    traceهایی که دوستان قرار دادن و همینطور اونهایی که خودم گرفتم رو با یک سری اطلاعات دیگه بررسی کردم و به نتایج جالبی رسیدم!

در طراحی شبکه فعلی هر استان اینترانت داخلی مختص خودشو داره و در ادامه استان ها از طریق مراکزی که نقاط دستیابی به اینترنت جهانی (از طریق کابل های نوری) هستند با هم ارتباط دارن(یک نمونه از این مراکز که استان مرکزی بهش متصل هست اینه 10.10.53.26 و در اصفهان قرار داره ، البته این یک ادرس Private هست و در شبکه اینترنت معتبر نیست یعنی کسی نمی تونه از خارج از شبکه مسیریابیش کنه یا بهش دسترسی پیدا کنه). تا زمانی که الگوی ترافیکی شبکه بدست بیاد و مشخص بشه که در کجا نیاز به مسیریاب هست و پهنای باند هر مسیر چه میزان باید باشه و نقاط ضعف الگوریتم های مسییابی فعلی شبکه مشخص بشه .... وضعیت به همین منوال خواهد بود!!!

افرادی هم که میگن با ایپی 46.100 سرعت بالاتری رو میگیرن در اصل بسته های اطلاعاتیشون از مسیر دیگه ای عبور میکنه 10.10.53.30 و این یک مسیر پشتیبان هست برای مواقعی که مسیر اصلی با حداکثر ظرفیت اشغال باشه ، اگه بیشتر بررسی کنیم قطعآ این ادرس ها در ساعات اوج مصرف به برخی کاربران تخصیص پیدا میکنه برای بالا بردن شانس دستیابی به این ادرس ها در ساعات اوج ترافیک مثل 10 تا 3 یا 8 تا 12 اقدام به رفرش کردن مودم کنید.(در حال حاظر هیچ راه شناخته شده ای برای گرفتن این ادرس ها موجود نیست ولی کار نشد نداره اگه بتونیم به طور مصنوعی پکت های حجیمی رو به سمت ادرس خودمون مسیریابی کنیم شاید سیستم برای کاهش بار شبکه مارو بفرسته رو خط پشتیان

9. 4 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saroman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران-اراک

پيش فرض

دیگه شک ندارم که ما در حال استفاده از اینترانت داخلی هستیم و قطعی فیبر و ... بهانه است ، مشکلات افت سرعت اخیر هم به صورت عامدانه تنها برای کم کردن بار ترافیکی شبکه و شناسایی نقاط گلوگاه و بهبود الگوریتم های مسیریابی و در کل ازمایش و پایش شبکه داخلی است.
    traceهایی که دوستان قرار دادن و همینطور اونهایی که خودم گرفتم رو با یک سری اطلاعات دیگه بررسی کردم و به نتایج جالبی رسیدم!

در طراحی شبکه فعلی هر استان اینترانت داخلی مختص خودشو داره و در ادامه استان ها از طریق مراکزی که نقاط دستیابی به اینترنت جهانی (از طریق کابل های نوری) هستند با هم ارتباط دارن(یک نمونه از این مراکز که استان مرکزی بهش متصل هست اینه 10.10.53.26 و در اصفهان قرار داره ، البته این یک ادرس Private هست و در شبکه اینترنت معتبر نیست یعنی کسی نمی تونه از خارج از شبکه مسیریابیش کنه یا بهش دسترسی پیدا کنه). تا زمانی که الگوی ترافیکی شبکه بدست بیاد و مشخص بشه که در کجا نیاز به مسیریاب هست و پهنای باند هر مسیر چه میزان باید باشه و نقاط ضعف الگوریتم های مسییابی فعلی شبکه مشخص بشه .... وضعیت به همین منوال خواهد بود!!!

افرادی هم که میگن با ایپی 46.100 سرعت بالاتری رو میگیرن در اصل بسته های اطلاعاتیشون از مسیر دیگه ای عبور میکنه 10.10.53.30 و این یک مسیر پشتیبان هست برای مواقعی که مسیر اصلی با حداکثر ظرفیت اشغال باشه ، اگه بیشتر بررسی کنیم قطعآ این ادرس ها در ساعات اوج مصرف به برخی کاربران تخصیص پیدا میکنه برای بالا بردن شانس دستیابی به این ادرس ها در ساعات اوج ترافیک مثل 10 تا 3 یا 8 تا 12 اقدام به رفرش کردن مودم کنید.(در حال حاظر هیچ راه شناخته شده ای برای گرفتن این ادرس ها موجود نیست ولی کار نشد نداره اگه بتونیم به طور مصنوعی پکت های حجیمی رو به سمت ادرس خودمون مسیریابی کنیم شاید سیستم برای کاهش بار شبکه مارو بفرسته رو خط پشتیان
    خیلی جالب بود ، من فردا اتفاقا امتحان شبکه داشتم، اگه این پست رو قبلا داده بودی هیچیشو متوجه نمی شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت مخابرات ساعت رایگان دانلودش از چند تا چنده؟ واسه من معمولا 1 قطع و Ip عوض میشه. بعضی اوقات هم 2.
    تا 7 هم دانلود میکردم. الان رفتم ریزکارکرد رو نگاه کردم دیدم این چند روزه ساعت 6 صبح قطع میشه. یعنی شده تا 6؟

این سایتشون که زیاد آپدیت نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت مخابرات ساعت رایگان دانلودش از چند تا چنده؟ واسه من معمولا 1 قطع و Ip عوض میشه. بعضی اوقات هم 2.
    تا 7 هم دانلود میکردم. الان رفتم ریزکارکرد رو نگاه کردم دیدم این چند روزه ساعت 6 صبح قطع میشه. یعنی شده تا 6؟

این سایتشون که زیاد آپدیت نمیشه
    اون چیزی که تو تعرفه ها نوشتن از ساعت 2 تا 7 صبح هست که 100% رایگانه (البته یه سری مشکلات اخیرا داشت که احتمالا درست میشه)

ولی برای مشترکین قدیمی که از طرح های قبلی (مثل 256 6 گیگ) استفاده میکنن همچنان ساعات رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح هست...

13. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •