7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
یه عکس بزرگ تر با نمایه بهتر بذار..........من الان زیاد چیزی نمیبینم
منم همینجا گیر کردم باید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
راحت میشه ردش کرد مشکل اینجاست که الان کرک به من گیر داده
ببین تا اونجایی که یادمه وقتی سکو میاد جلو و میپری روش با شیفت میشه نگهش داشت تا چند ثانیه
دوستان سیو گیم تا بعد از غول که شمشیرش رو میندازیم لطف کنید
سلام
من تو اون مرحله گیر کردم که سه تا آدم نارنجی وایسادن پیش هم و دارن جادو میکنن ..
من تمام آدمای پایین رو میکشم و میرم بالا اونا رو هم میکشم ولی نمیدونم دیگه باید چکار کنم...توروخدا کمک کنید....
مشکل از کرکه................شما که همه رو میزنی باید در باز شه.........خودم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک درست شدسلام
من تو اون مرحله گیر کردم که سه تا آدم نارنجی وایسادن پیش هم و دارن جادو میکنن ..
من تمام آدمای پایین رو میکشم و میرم بالا اونا رو هم میکشم ولی نمیدونم دیگه باید چکار کنم...توروخدا کمک کنید....
اینجا همون جایی هست که وقتی واردش میشی همون دستگاه توی عکس را نشون میده که اب داره از هر جاش فوران میکنه.
قسمت بالای همون جایی که ایستادی یه دستگیره هستش.دستگیره را که بگیری باید یه عملی کنه که نمیشه.
سمت راستش 2 تا فواره اب هستش که اگه یخش کنی میری همون جایی که عکس هستش.
کرک رو هم که عوض کردم نشد.
مطمئنی که خودتم تو همین مرحله گیر کرده بودی؟؟؟
میشه آدرس کرکی که خودتون دانلود کردید رو بگید....
حجمش چقدره؟
راستی اگه کرک رو عوض کنم باید از اول مراحل رو برم؟؟؟؟؟
Last edited by AhmadReza.; 04-09-2010 at 18:38.
نه نمیخواد از اول بری............حالا میخوای محکم کاری سیو هاتو یه جا دیگه هم بذارمطمئنی که خودتم تو همین مرحله گیر کرده بودی؟؟؟
میشه آدرس کرکی که خودتون دانلود کردید رو بگید....
حجمش چقدره؟
راستی اگه کرک رو عوض کنم باید از اول مراحل رو برم؟؟؟؟؟ __________________
اره دیگه همونجایی رو نمیگی که اون نارنجی ها که اسکلت میسازند سه تایی دستاشونو گرفتن به بالا نگاه میکنند بعد پرنس وارد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره منم همونجا بودم
باشه برات میذارم(باز باید 100 صفحه برگردم عقب)
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
بفرما:
خود اونی که بهم داد نوشت(لازم به ذکره با تعویض کرک احتیاجی به دوباره رفتن بازی نیست)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
دوستمون درست جوابتون رو دادند........باید شیفت رو بگیری تا اون سکو ها برا چند ثانیه ای وایستند بعد میری روشاینجا همون جایی هست که وقتی واردش میشی همون دستگاه توی عکس را نشون میده که اب داره از هر جاش فوران میکنه.
قسمت بالای همون جایی که ایستادی یه دستگیره هستش.دستگیره را که بگیری باید یه عملی کنه که نمیشه.
سمت راستش 2 تا فواره اب هستش که اگه یخش کنی میری همون جایی که عکس هستش.
کرک رو هم که عوض کردم نشد.
در رابطه با اون دستگیره هم که گفتی اگه مطمئنی قبلا نکشیدیش و عملی انجام نمیده که باید انجام بده کرک رو دان کن
سلام منم همین مشکل رو دارم و اینکه با همین کرکی که الان من دارم 3 تا از دوستام پرنس رو تموم کردن و مشکلی نداشتن!!! نمیدونم من بدبخت چرا این بلا سرم اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)