ممنون از اینکه جواب دادین.یک سوال کوچولو دیگه
میگم در این روش قابلیت سرچ هم کار میکنه یا فقط باید اینوایت شیم؟
ممنون از اینکه جواب دادین.یک سوال کوچولو دیگه
میگم در این روش قابلیت سرچ هم کار میکنه یا فقط باید اینوایت شیم؟
سرچ داره.اما اینویت نداره.توی سایتش خوندم که دارن روی این گزینه هم کار میکنن اگه بشه میدن توی ریلیز بعدی.اما سچ رو هم بعد مدتی بیخیال میشی و فقط با ایرانی ها بازی خواهی کرد.چون وقتی میری سرچ میکنی مد دلخواه تو میبینی پینگات توی همه مد ها بالاست واصلا نمیشه خوب بازی کرد.اینه که با دوستان ایرانی پینگ پایین تری داری و مد رو با هم تعین میکنن.ای پی میدن جوین میشی.
چون سرور ها کرک شده هستن رنک ها هم می پره.برای من هم چندین بار اتفاق افتاده.اینه که بیخیالش شدم و از ایزی اکانت منیجر استفاده میکنم.خلاص
سلام.
این ها DLC نیستند(فقط جهت اطلاع) یکسری مپ هایی هستند که تو فولدر بازی برای دوست عزیز bull نبوده من هم واسش گذاشتم.
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
من اینترنت نا محدود دارم ولی سرعتش متوسطه می تونم سرور شم؟
عصابم خورد شده از پینگ بالا چجوری میشه با بقیه ایرانیا بازی کرد؟
من هر چی سرچ میزنم خارجی اند.
Last edited by Newboys20; 30-06-2010 at 16:18.
دوست عزیز شما میتونید شبا یا هر وقت که سرور باشه بیاید با ما بازی کنید.اگه آی پی خواستی میتونی منو تو یاهو اد کنی یا بقیه دوستانو.فقط یه توصیه من بهت بکنماگر بازیت خوبه یکم الکی بازی کن چون بعضیا .............
![]()
سلام .. و ممنون
میشه بیشتر توضیح بدید این نرم افزارو از کجا دانلود کنم و چطوری کار میکنه ؟!
ممنون ........![]()
خب اگه چیت نمیزنی مثل بعضی از دوستان که مچشون رو میگیریم توی بازی سرچ اند دستروی تنها پاسخشون این آیکنه:
تازه بعدش میگه تو چطور میتونی ثابت کنی من چیت زدم؟!!!!!!
ایدی یاهو یا ایکس فایر بنده رو ادد کن.
لینک های زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه کار با برنامه رو هم یه سرچ کنی تو نت می یابی.
آره دیگه وقتی تو بازی میپری میای میگی چیتر همینا هم داره نه
جالب اینجاست که یه دفعه داستم بازی میکریدم هر کی هد شات میزد آبروش میرقت.تو همون بازی هم خیلی ها چیتر شدند.و سر همین قضیه هم آقا مجید گل........
آخه تا کی.از هرکی میپرسم اینو قبول میکنه و جالب اینه که براشون عادی شده و میگن ولش به همه میگه چیتر![]()
باشه آی دی یاهوو رو بهت می دم بعد یه سوال دیگه چه جوری از رو IP کانکت میشین؟
من اصلا اهل چیت و این جور مزخرفا نیستم قبلا بازیم خیلی خوب بود اما الان (بعد 3 ماه) زیاد قوی نیستم.
CPT.MC Tavish
با سلام
این هم یک آموزش دیگست که خودم درست کردم...
بسیار کامل و ساده است
و دارای لینک های مستقیم است
بهترین اموزش ...
http://codonline.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)