ممنون کمال جون.
دیگه شک و دادم و یقین رو گرفتم که در حال حاضر بهترین کیفیت دانلود شبانه رو فعلا لایزر داره.
لااقلش این موضوع باعث شد تا برای تمدیدم، ببینمت و این موضوع رو به فال نیک میگیرم.
ممنون کمال جون.
دیگه شک و دادم و یقین رو گرفتم که در حال حاضر بهترین کیفیت دانلود شبانه رو فعلا لایزر داره.
لااقلش این موضوع باعث شد تا برای تمدیدم، ببینمت و این موضوع رو به فال نیک میگیرم.
آره.فعلا این لایزر خیلی باصرفه تر از سه شرکت دیگه ست!
تا ببینم این یک ماه چقدر دانلود میده.
پایه تم. حتما
آقا نامحدود معرفی کنيد
مصرف ماهانه من داره از 10 گيگ هم ميره بالاتر
اين مخابرات کثافت بدبخت دهن مارو عملا مورد عنايت قرار داده با اين شبانش
شاتل سرویس نامحدود داره... البته با این ترافیکی که شما میخوای مصرف کنی نامحدوده...
میدونم که شاتل برای سرویسای نامحدودش یک سری محدودیتا گذاشته.. مثلا برای نامحدود 320 اش میتونی تا حدود 50گیگ در ماه رو مصرف کنی.. اگه بیشتر از این مقدار بشه سرعتت میاد در حده 64 !!!!
شاتل که خیلی بد محدود میکنه. 64 که خوبه! سرعت میاد در حد 4 5کیلوبایت
منظورم 64 کیلو بیت بود
من خودم شاتل دارم دو رو برمم همه شاتل دارن... به کسی این محدودیته نخورده. نمیدونم حساب کتابش چطوریه ولی اگه در حده ماهی 20-25 گیگ دانلود داری شاتل بگیر اونم سرعت 128 اش.. اگه سرعت بالاتر بگیری محدودخ دانلوده بیشتر میشه... من تضمین می کنم که محدود نمیشی![]()
بله متوجه شدم!
در کل این محدودیت سرعت زیاد جالب نیست. نباید اسم سرویسارو گذاشت نامحدود.
اتفاقا تا دوهفته پیش قصد گرفتنشو داشتم ولی خوشبختانه نشد! چون من مصرفم بالای 50گیگ در ماه.
در کل ممنون.
خود شما چه سرويسی داريد؟
سرویس 1024 3گیگ لایزر.
من مصرف ماهيانم زياده ميره بالای 10 گيگ زياد با شبانه کار ندارم بيشتر يه نا محدود ميخوام واسه روزانه
شما چقدر برای اين سرويستون پول ميدين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)