سونی همین الآن هم خوبه .
مگه من گفتم بده ؟
فقط گفتم طبق چرت و پرت هایی که فرونشده ها میگن خرابی مخصوصا در کارت گرافیک و روشن نشدن صفحه نمایش زیاد داره .
از یه چند جا هم رفتم بخرم گفتن همه چیز رو گارانتی می کنیم به جز کارت گرافیک .
من تا حالا هیچ نوت بوکی خوش ساخت تر و زیبا تر از سری FW سونی ندیدم و قطعا اگر که پردازش برام مهم نبود انتخاب اولم همین مدل بود .
سری F هم عالیه و مطمئنا در پردازش از ایسوز خیلی بهتره .
در ضمن اطلاعات اینترنتی دقیق ترین اطلاعات هست .
به نظرتون بهتره برم کاز فروشنده ها که هنوز فرق ماشنی کنترلی با نوت بوک رو نمی دونم بپرسم .
در ضمن اطلاعات مربوط به یه سایت نبوده بلکه در چند سایت تایید شده .
همگی که با هم علیه یه برند شورش نمی کنند که .
بالاخره اطلاعات درست بوده که چند تا سایت با هم تایید کردند .
من صفحه نمایش K52 رو دیدم که کیفیت رنگ خوبی داشت اما نه در حد سونی ولی رزولوشن من رو راضی نکرد .
بنده خیلی با نرم افزار های گرافیکی کار میکنم و برام خیلی مهم که گوشه گرد تصویرم رو واقعا حلالی ببینیم نه مربع مربع .
آمار خرابی سونی و ایسوز در سال 2009 فقط یک درصد تفاوت داشته و این خیلی عالیه .
در ضمن من هنوزم سر حرفم هستم .
در پردازش ایسوز که سهله بلکه آلینویر دل هم به سونی نمیرسه مخصوصا سری F .
.gif)
.
تنها چیزی که باعث شد من انتخابم رو عوض کنم موج موجی بودن صفحه بود و آمار خرابی سری F که به نظر میاد درست باشه ولی آدم عاقل احتمال رو بر این میزاره که این آمار درست باشه و شاید اونم جزو اون 10 نفری باشه که از بین 100 نفر نوت بوکشون مشکل داشته .
فعلا که N61JQ هم تکلفیش با خودش مشخص نیست و معلوم نیست چی توشه .
.gif)
.
دوستانی که پردازش می خوان و مطمئن هستند که گارانتی معتبری دارند حتما سونی بخرند .
در کل من که دور N61 هم خط کشیدم و رفتم دنبال G51 که بازم در پردازش از سونی ضعیف تره ولی حداقل صفحه نمایش فول اچ دی داره ( فقط در مدل های JX ) .
با ویستا پخش رایانه هم حرف زدم گفت که هیچ مشکلی نداره و نوت بوک شما از هرجا باشه ما تمام خدمات گارانتی رو براتون ارائه میدم .
.gif)
.
در کل اگر که نوت بوک رو واسه بازی می خواین و از برند سونی حتما می خواین بخرین سری FW رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیه .
ولی اگر که از ایسوز میخواین N61JQ فعلا از همه بهتره .
G51JX-A1 هم اگر که در هزینه مشکلی ندارید ( حدود 1.900 می تونید گیر بیارید ) بهترین گزینه هست البته مشکل بایوس داره که باید آپدیت بشه .
موفق باشید .
---------- Post added 28-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-06-2010 at 11:59 PM ----------
میشه باهاش بازی کرد .
ولی اگر که می تونید یکم هزینه کنید G51JX رو بگرید که تا 1700 گیر میاد .
موفق باشید .