تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 370 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببین مثل اینکه موضع خودت رو کاملآ عوض کردی.اما دوست گلم شما در انتخاب کاملآ ازادی و هر چند بار هم که بخوای میتونی نظرت رو تغییر بدی.اما این نباید باعث بشه که با تغییر نظر دادنت برند مربوطه رو هم نابود کنی.سونی درسته که کمترین امار خرابی رو نداره ولی از لحاظ خرابی در سه سال گذشته تو رده سوم بوده و یکی از با کیفیت ترین برند های تولید لپ تاپ در جهان به شمار میره.تو مدلهای موجود تو ایران هم مدل 115 واقعآ عالیه.بخصوص اگه اهل گیم های خیلی سنگین نباشی.من به شخصه از نزدیک باهاش کار کردم و خیلی عالیه و به تمامی دوستانی که اهل گیم های سنگین نیستند خریدش رو توصیه میکنم.شما یکی دیگه از مشکلاتت برای عدم تصمیم گیری اطلاعات مجازی و غیر واقعیه که معمولآ تو سایتهای اینترنتی خیلی هم زیاده.همونطور که قبلآ هم گفتم اطلاعات اینترنت برای اگاهی خوبه اما سندیت نداره و به تنهایی نمیتونه ملاکی برای انتخاب باشه.برای مثال شما دائمآ از صفحه نمایش بد N61jq میگی،ایا برای یه بار هم که شده از نزدیک دیدی؟؟؟؟مطمئن هستم که ندیدی چون اگر میدیدی هیچ وقت همچین نظری نمیدادی.در کل شرمنده که اینقدر رک نوشتم باور کن که هدفم فقط و فقط راهنمایی بود.باز هم پوزش میخوام.
    سونی همین الآن هم خوبه .
    مگه من گفتم بده ؟
    فقط گفتم طبق چرت و پرت هایی که فرونشده ها میگن خرابی مخصوصا در کارت گرافیک و روشن نشدن صفحه نمایش زیاد داره .
    از یه چند جا هم رفتم بخرم گفتن همه چیز رو گارانتی می کنیم به جز کارت گرافیک .
    من تا حالا هیچ نوت بوکی خوش ساخت تر و زیبا تر از سری FW سونی ندیدم و قطعا اگر که پردازش برام مهم نبود انتخاب اولم همین مدل بود .
    سری F هم عالیه و مطمئنا در پردازش از ایسوز خیلی بهتره .
    در ضمن اطلاعات اینترنتی دقیق ترین اطلاعات هست .
    به نظرتون بهتره برم کاز فروشنده ها که هنوز فرق ماشنی کنترلی با نوت بوک رو نمی دونم بپرسم .
    در ضمن اطلاعات مربوط به یه سایت نبوده بلکه در چند سایت تایید شده .
    همگی که با هم علیه یه برند شورش نمی کنند که .
    بالاخره اطلاعات درست بوده که چند تا سایت با هم تایید کردند .
    من صفحه نمایش K52 رو دیدم که کیفیت رنگ خوبی داشت اما نه در حد سونی ولی رزولوشن من رو راضی نکرد .
    بنده خیلی با نرم افزار های گرافیکی کار میکنم و برام خیلی مهم که گوشه گرد تصویرم رو واقعا حلالی ببینیم نه مربع مربع .
    آمار خرابی سونی و ایسوز در سال 2009 فقط یک درصد تفاوت داشته و این خیلی عالیه .
    در ضمن من هنوزم سر حرفم هستم .
    در پردازش ایسوز که سهله بلکه آلینویر دل هم به سونی نمیرسه مخصوصا سری F . .
    تنها چیزی که باعث شد من انتخابم رو عوض کنم موج موجی بودن صفحه بود و آمار خرابی سری F که به نظر میاد درست باشه ولی آدم عاقل احتمال رو بر این میزاره که این آمار درست باشه و شاید اونم جزو اون 10 نفری باشه که از بین 100 نفر نوت بوکشون مشکل داشته .
    فعلا که N61JQ هم تکلفیش با خودش مشخص نیست و معلوم نیست چی توشه . .
    دوستانی که پردازش می خوان و مطمئن هستند که گارانتی معتبری دارند حتما سونی بخرند .
    در کل من که دور N61 هم خط کشیدم و رفتم دنبال G51 که بازم در پردازش از سونی ضعیف تره ولی حداقل صفحه نمایش فول اچ دی داره ( فقط در مدل های JX ) .
    با ویستا پخش رایانه هم حرف زدم گفت که هیچ مشکلی نداره و نوت بوک شما از هرجا باشه ما تمام خدمات گارانتی رو براتون ارائه میدم . .
    در کل اگر که نوت بوک رو واسه بازی می خواین و از برند سونی حتما می خواین بخرین سری FW رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیه .
    ولی اگر که از ایسوز میخواین N61JQ فعلا از همه بهتره .
    G51JX-A1 هم اگر که در هزینه مشکلی ندارید ( حدود 1.900 می تونید گیر بیارید ) بهترین گزینه هست البته مشکل بایوس داره که باید آپدیت بشه .
    موفق باشید .

---------- Post added 28-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-06-2010 at 11:59 PM ----------

من میخام ی f115 بخرم میخام بدونم میتونم کاری کنم باحاش راحت بازی کنمو مشکلی از لحاض گرافیک نداشته باشه؟
    میشه باهاش بازی کرد .
    ولی اگر که می تونید یکم هزینه کنید G51JX رو بگرید که تا 1700 گیر میاد .
    موفق باشید .

2. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

g73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در مورد نمایش سه بعدی 3D :

شما میتوانید توسط برنامه ی NVIDIA 3D Vision با هر کامپیوتری
    چه امروزی
    چه دیروزی
    چه لپ تاب
    و چه مانیتور 60HZ
    تصاویر و بازی های سه بعدی را کاملا Stereoscopic ببینید و اجرا کنید.
    حتی اگر شما عینک مخصوص مثل عینک لپ تاپ های ASUS را نداشته باشید , میتوانید از عینک هایی که شیشه ی آنها دارای 2 رنگ میباشد (قرمز و آبی) که توی بازار 1000 تومان می باشد استفاده کنید (این نرم افزار یا بهتر بگم Driver امکان استفاده از هر دو تکنولوژی را می دهد)
    حتی اگر نتوانستید از این عینکها هم تهیه کنید از دو طلق معمولی رنگی (آبی و قرمز) که معمولا توی کیف هر دانشجویی پیدا می شود استفاده کنید.(قرمز چشم چپ و آبی چشم راست)
    اما :
    استفاده از نمایشگرهای معمولی (مخصوصا CRT) بخاطر 60HZ بودن باعث افت کیفیت نمایش تصاویر می شوند.
    لازمه ی ایجاد تصاویر سه بعدی نمایش محیط بازی از 2 زاویه می باشد(فاصله بین دو چشم انسان).لذا کامپیوتر شما مجبور به پردازش دو برابری محیط بازی می باشد.مسلما در بازی تعداد فریم ها چیزی کمتر از نصف حالت معمولی خواهد بود.واین یعنی کاهش کیفیت!
    استفاده از عینک های معمولی (رنگی) نیز کیفیت خوبی ارائه نمی کند اما تجربه ی خوبیست.

برای دانلود 3D Vision وارد سایت NVIDIA قیمت مربوط به دانلود درایورها شوید و اولین و دومین گزینه را 3D Vision انتخاب کنید.
    اقا بی زحمت یه منبعی یه چیزی بعدش بعضیا میگن حتما مانیتور 120 هرتز به بالا باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سونی همین الآن هم خوبه .
    مگه من گفتم بده ؟
    فقط گفتم طبق چرت و پرت هایی که فرونشده ها میگن خرابی مخصوصا در کارت گرافیک و روشن نشدن صفحه نمایش زیاد داره .
    از یه چند جا هم رفتم بخرم گفتن همه چیز رو گارانتی می کنیم به جز کارت گرافیک .
    من تا حالا هیچ نوت بوکی خوش ساخت تر و زیبا تر از سری FW سونی ندیدم و قطعا اگر که پردازش برام مهم نبود انتخاب اولم همین مدل بود .
    سری F هم عالیه و مطمئنا در پردازش از ایسوز خیلی بهتره .
    در ضمن اطلاعات اینترنتی دقیق ترین اطلاعات هست .
    به نظرتون بهتره برم کاز فروشنده ها که هنوز فرق ماشنی کنترلی با نوت بوک رو نمی دونم بپرسم .
    در ضمن اطلاعات مربوط به یه سایت نبوده بلکه در چند سایت تایید شده .
    همگی که با هم علیه یه برند شورش نمی کنند که .
    بالاخره اطلاعات درست بوده که چند تا سایت با هم تایید کردند .
    من صفحه نمایش K52 رو دیدم که کیفیت رنگ خوبی داشت اما نه در حد سونی ولی رزولوشن من رو راضی نکرد .
    بنده خیلی با نرم افزار های گرافیکی کار میکنم و برام خیلی مهم که گوشه گرد تصویرم رو واقعا حلالی ببینیم نه مربع مربع .
    آمار خرابی سونی و ایسوز در سال 2009 فقط یک درصد تفاوت داشته و این خیلی عالیه .
    در ضمن من هنوزم سر حرفم هستم .
    در پردازش ایسوز که سهله بلکه آلینویر دل هم به سونی نمیرسه مخصوصا سری F . .
    تنها چیزی که باعث شد من انتخابم رو عوض کنم موج موجی بودن صفحه بود و آمار خرابی سری F که به نظر میاد درست باشه ولی آدم عاقل احتمال رو بر این میزاره که این آمار درست باشه و شاید اونم جزو اون 10 نفری باشه که از بین 100 نفر نوت بوکشون مشکل داشته .
    فعلا که N61JQ هم تکلفیش با خودش مشخص نیست و معلوم نیست چی توشه . .
    دوستانی که پردازش می خوان و مطمئن هستند که گارانتی معتبری دارند حتما سونی بخرند .
    در کل من که دور N61 هم خط کشیدم و رفتم دنبال G51 که بازم در پردازش از سونی ضعیف تره ولی حداقل صفحه نمایش فول اچ دی داره ( فقط در مدل های JX ) .
    با ویستا پخش رایانه هم حرف زدم گفت که هیچ مشکلی نداره و نوت بوک شما از هرجا باشه ما تمام خدمات گارانتی رو براتون ارائه میدم . .
    در کل اگر که نوت بوک رو واسه بازی می خواین و از برند سونی حتما می خواین بخرین سری FW رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیه .
    ولی اگر که از ایسوز میخواین N61JQ فعلا از همه بهتره .
    G51JX-A1 هم اگر که در هزینه مشکلی ندارید ( حدود 1.900 می تونید گیر بیارید ) بهترین گزینه هست البته مشکل بایوس داره که باید آپدیت بشه .
    موفق باشید .

---------- Post added 28-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-06-2010 at 11:59 PM ----------

میشه باهاش بازی کرد .
    ولی اگر که می تونید یکم هزینه کنید G51JX رو بگرید که تا 1700 گیر میاد .
    موفق باشید .
    بچه ها لطفا بیشتر راجع به G51,مخصوصا G73توضیح بدید . راجع به صفحه نمایشش و لک گیریش و....

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها لطفا بیشتر راجع به G51,مخصوصا G73توضیح بدید . راجع به صفحه نمایشش و لک گیریش و....
    G51JX رو اگر که صفحه نمایش سه بعدی نباشه که می دونم عالیه .
    G73 هم یه مدل داره با کنتراست 1024 که واقعا عالیه .
    من رفتم G51JX-A1 رو سفارش دادم برام بیارند .
    دیگه بی خیال سری F سونی و N61 ایسوس شدم .
    البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .
    ایشالا تا 10 روز دیگه گیرم میاد و هر وقت رسید دستم یه بررسی کامل ازش میزارم .
    در ضمن دوستان خواستند بخرند کمترین قیمت رو بدون گارانتی بخرند البته همراه با برگه گمرکی .
    چون من زنگ زدم ویستا گفت چون گارانتی ایسوز بین المللی هست هیچ مشکلی نداره و اگر که مشکلی پیش اومد می تونید از گارانتی ما استفاده کنید .
    در ضمن همه نوت بوک های ایسوز که بدنه پلاستیکی دارند ( برای انتقال کمتر گرما ) خیلی زود لک میگرند و کثیف می شند ولی به راحتی هم میشه تمیزشون کرد .
    در ضمن در G51 دمای کارت گرافیک تا 97 هم گزارش شده که کاملا طبیعیه و اگر که خریدین نباید خیلی نگران دما باشید .
    موفق باشید .

6. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

g73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما از کجا سفارش دادین منم میخوام جی۷۳ اسوس رو سفارش بدم ممنون میشم ادرس و تلفنش رو بهم بدین

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما از کجا سفارش دادین منم میخوام جی۷۳ اسوس رو سفارش بدم ممنون میشم ادرس و تلفنش رو بهم بدین
    G73 رو نداره فعلا ولی 72 رو داره .
    اگر که خواستین بگید تا براتون اطلاعات رو بفرستم .
    در ضمن نوت بوک هاش هم ریفر نیست چون نوت بوک های ریفر ایسوز 3 ماه گارانتی میشند ولی تمام نوت بوک های این من چک کردم 24 ماه گارانتی داشتند .
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ریفیر چیه مگه سفارش از خارج نمیاره؟
    گرافیک جی ۵۱ gtx260 and gts 360 هست کودوم بهتره؟ کودوم فول اچدی و کدوم سه بعدی هست؟ ممنون میشم اطلاعاتت رو در خدمتم بذارین

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

ممنون میشم ادرس و شمارش رو بفرستین

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام بفرست
    مرسی بعدش شما بودین جی۷۳ رو برمیداشتین یا جی۵۱ رو اونم کودوم مدلش رو و با کدوم گرافیک و صفحه نمایش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .
    در ضمن دوستان خواستند بخرند کمترین قیمت رو بدون گارانتی بخرند البته همراه با برگه گمرکی .
    چون من زنگ زدم ویستا گفت چون گارانتی ایسوز بین المللی هست هیچ مشکلی نداره و اگر که مشکلی پیش اومد می تونید از گارانتی ما استفاده کنید .
    در ضمن همه نوت بوک های ایسوز که بدنه پلاستیکی دارند ( برای انتقال کمتر گرما ) خیلی زود لک میگرند و کثیف می شند ولی به راحتی هم میشه تمیزشون کرد .
    در ضمن در G51 دمای کارت گرافیک تا 97 هم گزارش شده که کاملا طبیعیه و اگر که خریدین نباید خیلی نگران دما باشید .
    موفق باشید .
    خوب اگر 3Dباشه مگه صفحش خراب میشه بعد همه ی 73ها کنتراست 1024 دارند یا نه . بعد G73 چطوره با 3D البته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

موفق باشید .
    بچه ها جدی جدی دارم میرم سمت G73بدون 3D البته به نظر شما G73 بهتره یاG51J وای خدا من G73 با3D میخوام.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز ریفیر چیه مگه سفارش از خارج نمیاره؟
    گرافیک جی ۵۱ gtx260 and gts 360 هست کودوم بهتره؟ کودوم فول اچدی و کدوم سه بعدی هست؟ ممنون میشم اطلاعاتت رو در خدمتم بذارین

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

ممنون میشم ادرس و شمارش رو بفرستین

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام بفرست
    مرسی بعدش شما بودین جی۷۳ رو برمیداشتین یا جی۵۱ رو اونم کودوم مدلش رو و با کدوم گرافیک و صفحه نمایش؟
    من 51 رو بر میدارم چون کمتر احتمال داره پولم هدر بره . .
    در ضمن همین الآن یه G51JX ولی بدون کیف و موس داره میده 1.600 .
    G51J بدرد نمی خوره چون فول اچ دی نیست ولی گرافیک بهتری داره .
    من G51JX رو حالا با هر رمی باشه ولی کیف موس هو روش باشه میخرم .
    شما اگر که کیف و موس برات مهم نیست بگو تا اگر که شیراز هستین با هم بریم این 1.600 رو بخریم من هم یه نگاهی بهش بندازم .
    موفق باشید .

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

بچه ها جدی جدی دارم میرم سمت G73بدون 3D البته به نظر شما G73 بهتره یاG51J وای خدا من G73 با3D میخوام.
    73 یکم گرونه فعلا .
    همین G51JX-A1 هم به نظرم ارزشش رو نداره ولی خوبه .
    البته G51J نخرید که فول اچ دی نیست .
    سه بعدی ها هم فول اچی دی نیست و رزولوشن بیشتر از 1366 در 768 رو پشتیبانی نمی کنه .
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •