تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 1024 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نام حق

دوستان عزیزی که بقیه را نصیحت می کنید کمی تامل و صبر چیز خوبی است...

پارسال همین موقع ها بود فروم پر بود از انواع نصایح جورواجور

یکی می گفت تست های اندیشه فلانه (مبتکران) فلانی می گفت فلان بهمانه و .....

حالا من می گم : مغز خودتونو از انواع نصیحت ها از انواع حرفها خالی کنید کمی فکر کنید اگه به این قرار باشه که فلانی می گه من فلان کتابو خوندم رفتم شریف دلیل بر این نمیشه که تو اونرو بخونی بری شریف ...
    اگه خیلی خیال بافی و خودتو تو فلان جا تصور می کنی و خودتو فرض می کنی که تو دانشگاه ... شدی و ..... به جایی نمی رسی
    اگه مغروری
    اگه قدقد زیاد می کنی
    به هیچ جا نمی رسی
    دوست عزیز
    میادا کتاب های تست فلان و بهمان ازمونای فلان بهمان باعث بشه که از اصل موضوع منحرف بشی؟!

اصل موضوع درس خوندن برای درسه نه درس برای دانشگاه و شهر مورد علاقت.

اگه برای درس خوندن درس خوندی درس رو خوندی که بفهمی اونوقت موفقی و بقیه مفیدی اما نه به عنوان اصل

کتاب درسی رو اصلا فراموش نکن ببین کی بهت گفتم ... درس رو بخور قورتش بده جوری که تسلط پیدا کنی اون موقع است که تو اونقدر توانایی داری تا برای هر سوال فکر کنی و مرحله به مرحله مسئله رو حل کنی...

تو وقتی فلان کتاب و فلان کتابو میگیری نباید روش حل ها رو حفظ کنی نباید... چون ممکنه تو آإزمون اصلی مشابه اونها رو پیدا نکنی یاد بگیر که چجوری مسئله حل کنی نه اینکه چجوری از مسائل قبلی که بوده تصویر سازی کنی و بخوای سر ازمون مثل اون حل کنی یاد بگیر چجوری باید فکر کرد....
    ادامه دارد......

2. 11 کاربر از mohandesirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حرکت از نو

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نام حق

دوستان عزیزی که بقیه را نصیحت می کنید کمی تامل و صبر چیز خوبی است...

پارسال همین موقع ها بود فروم پر بود از انواع نصایح جورواجور

یکی می گفت تست های اندیشه فلانه (مبتکران) فلانی می گفت فلان بهمانه و .....

حالا من می گم : مغز خودتونو از انواع نصیحت ها از انواع حرفها خالی کنید کمی فکر کنید اگه به این قرار باشه که فلانی می گه من فلان کتابو خوندم رفتم شریف دلیل بر این نمیشه که تو اونرو بخونی بری شریف ...
    اگه خیلی خیال بافی و خودتو تو فلان جا تصور می کنی و خودتو فرض می کنی که تو دانشگاه ... شدی و ..... به جایی نمی رسی
    اگه مغروری
    اگه قدقد زیاد می کنی
    به هیچ جا نمی رسی
    دوست عزیز
    میادا کتاب های تست فلان و بهمان ازمونای فلان بهمان باعث بشه که از اصل موضوع منحرف بشی؟!

اصل موضوع درس خوندن برای درسه نه درس برای دانشگاه و شهر مورد علاقت.

اگه برای درس خوندن درس خوندی درس رو خوندی که بفهمی اونوقت موفقی و بقیه مفیدی اما نه به عنوان اصل

کتاب درسی رو اصلا فراموش نکن ببین کی بهت گفتم ... درس رو بخور قورتش بده جوری که تسلط پیدا کنی اون موقع است که تو اونقدر توانایی داری تا برای هر سوال فکر کنی و مرحله به مرحله مسئله رو حل کنی...

تو وقتی فلان کتاب و فلان کتابو میگیری نباید روش حل ها رو حفظ کنی نباید... چون ممکنه تو آإزمون اصلی مشابه اونها رو پیدا نکنی یاد بگیر که چجوری مسئله حل کنی نه اینکه چجوری از مسائل قبلی که بوده تصویر سازی کنی و بخوای سر ازمون مثل اون حل کنی یاد بگیر چجوری باید فکر کرد....
    ادامه دارد......
    من با ایشان موافقم
    به نظر من ابتدا باید بیایم یه د وروی کتاب درسی خوب بخونیم بعد هم تمارین کتاب رو حل کنیم .
    اگه دیدیم هنوز مشکلی هست اون وقت بریم سراغ کتاب.
    اما واقعا بعضی از مطالب کتاب درسی مبهم هست مثلا توی قسمت مجانب کتاب حسابان هیچ جوری از کتاب نمیشه فهمید که این مجانب اصلا چی میخواد چه برسه که بخوایم ازش تست حل کنیم.این موقع است که نقش کتاب های کمک درسی معلوم میشه.به نظر من 60 درصد تاثیر کتاب درسی هست و40 درصد کتاب های آموزشی.

5. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس بیاید یه جمع بندی بکنیم:برای هندسه پایه (1 و 2) برای اینکه بتونم عاشق این درس بشم و 100% بتونم بفهمم و 100% تستاشو بزن کدومو بگیرم؟؟(گاج - رمزینه - مبتکران)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم فعلا براي هندسه 1 از رمزينه و براي هندسه 2 (بعد از خوندن كتاب درسي و تمريناش) از گاج استفاده ميكنم كه كتاب جالبيه { هم سوالات سخت و مفهومي داره هم متوسط } --> پيشنهاد ميكنم كتاب گاج رو چند بار خوب بخوني ! ولي قبل از اون هندسه 1 رو بايد خوب مسلط باشي ...

تذكر :
    كتاب رمزينه همه ي نكات و قضاياي مرتبط با هندسه پايه رو در خودش گنجونده بنابراين اگه واقعا ميخواي هندسه پايه رو مسلط بشي اين كتاب رو پيشنهاد ميكنم البته با اين كتاب فكر نميكنم زياد عاشق هندسه بشي بلكه از اون هم متنفر بشي و كلا هندسه رو بذاري كنار !!! خلاصه اگه ميتوني با قضايا و نكته هاش كنار بياي حتما اين كتاب رو بخر ! {ضمنا تست هاي تاليفي دشواري هم داره}

7. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای هندسه 1 رو فقط رمزینه رو بگیر.هندسه 2 رو نمی دونم.

جلد3 رمزینه:تابع داره که توی حسابان هست.
    مثلثات داره که توی حسابان هست
    معادله درجه دوم وبخش پذیری داره که توی حسابان هست
    وتصاعد ولگاریتم داره که توی ریاضی2 هست

در کل من میگم فقط رمزینه
    اين كتاب جلد 3 رو شما دارين ؟
    اگه دارين ميخواستم بدونم فقط تسته يا آموزش هم هست ؟
    اگه تسته در چه سطحيه و چه تعداد تسته ؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اين كتاب جلد 3 رو شما دارين ؟
    اگه دارين ميخواستم بدونم فقط تسته يا آموزش هم هست ؟
    اگه تسته در چه سطحيه و چه تعداد تسته ؟
    آموزشش در حد درسنامه هست به درد موقعی میخوره که مطلب رو خوب بلد باشی وبخوای یه جمع بندی کنی بعد هم شروع کنی به حل تست
    طبق گفته مولف در مقدمه نباید به عنوان کتاب آموزشی بهش نگاه کرد.
    ولی جواب تست هاش محشره خوب تفهیم کرده
    فقط رمزینه رو عشقه

10. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آموزشش در حد درسنامه هست به درد موقعی میخوره که مطلب رو خوب بلد باشی وبخوای یه جمع بندی کنی بعد هم شروع کنی به حل تست
    طبق گفته مولف در مقدمه نباید به عنوان کتاب آموزشی بهش نگاه کرد.
    ولی جواب تست هاش محشره خوب تفهیم کرده
    فقط رمزینه رو عشقه
    اون كه بله. من از كتاب ديگه اي استفاده ميكنم . راستي مباحث حد و مشتق "حسابان" توش نيست ؟

و در آخر اينكه تست هاش تاليفي ان يا تستهاي كنكور رو هم داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستي اينم از ليست كتابهاي رمزينه (چاپ شده و در حال چاپ)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كسي تا حالا تونسته از فروشگاهش كتاب بخره ؟؟؟ چرا اين شكليه ؟ همه چيش در هم برهمه!
    Last edited by reza-atom; 18-08-2009 at 18:14.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

كسي تا حالا تونسته از فروشگاهش كتاب بخره ؟؟؟ چرا اين شكليه ؟ همه چيش در هم برهمه!
    فروشگاهش اینجوریه که تو کتاباتو انتخاب مبکنی مشخصات میدی بعد زنگ میزنن بهت میگن پول واریز کن به حساب بعد با پست

میفرستن

اگه از فروشگاه سفارش بدی فکر کنم 10% تخفیف داره

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    از تمامی دوستان عزیز که تا حالا در مورده کتاب و خرید کتاب و محتویات انواع کتاب در این تاپیک صحبت کردند خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک در این مورد صحبت نکنن
    این تاپیک مخصوص کنکور و بحث های کنکوری هست

لطفا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد کتاب و مخلفاتش صحبت کنین

تا اینجا هیچ پستی رو پاک نمیکنم ولی از الان به بعد هر پستی که در مورد کتاب باشه بدون اطلاع قبلی حذف میشه
    خواهشا به قوانین احترام بزارین تا خودتون راحتتر باشین

با تشکر از زحمات دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

15. 7 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •