ای بابا من به چه زبونی بگم اینو بفهمین؟حالا هی بیاین استرس بدین به اونایی که نمیدونن!اون قانون یه قانون کلیه!وقتی یه رشته کشوریه دیگه اصلا این قانون واسش اجرا نمیشه!کافیه برین سال پیش رو هم نیگا کنین.تو رشته های کشوری هیچ بومی گزینی صورت نگرفته بود.امسال هم همینطوره.وقتی خودشون یه سری رشته رو جدا می کنن دیگه نمیان واسش بومی گزینی کنن که!
برای صدمین بار و با ضرس قاطع!میگم مهندسی شیمی هیچگونه بومی گزینی ندارد!
طبق صفحه 9 دفترچه شماره 2 انتخاب رشته براي رشته علوم رياضي و فني رشته هاي مهندسي برق| مكانيك| كامپيوتر| عمران| معماري و صنايع به صورت 60 درصد بومي و 40 درصد آزاد ميباشد( البته پس از كسر سهميه رزمندگان)
و اين قسمت مهم كه دوستان اشتباه كردن رو عين متن دفترچه رو مينويسم:
بري ساير رشته هاي دوره روزانه آزمون سراسري پس از كسر سهميه رزمندگان به صورت 80 درصدبومي و دئر صورتي كه ظرفيت اختصاصي به سهميه رزمندگان تكميل نگردد... باقيمانده ظرفيت به طور كامل به صورت بومي جهت پذيرش داوطلبان اختصاص مي يابد!
اگر حرف شما درست باشه بايد مهندسي صنايع هم ( به جز يك گرايش) كشوري باشه در صورتي كه خودش گفته 60 به 40 !!!!!!
ای بابا.تو بر چه اساسی میگی فکر نمی کنم؟آخه دوست عزیز چرا بیخودی بدون اینکه جایی چیزی خونده باشی از خودت میگی فک نکنما!بعد به بعضی داوطلبای نا آگاه استرس وارد می کنی؟
من می نویسم امضا می کنم که رشته های کشوری هیچ بومی گزینی ندارن!برای صدویکمین بار!
تو بر چه اساسي امضا ميكني؟؟؟؟؟