تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 233 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه دیکشنری دیگه نصب کن من خودم سارادیک رو نصب کردم خیلی هم خوبه.pmd توگوشی منم همین ایراد رو داشت
    این لینک رو یه سر بزن
    سارا دیک نصب میشه ولی اجرا نمیشه .

فریمور رو باید از نت دانلود کنی بعد با برنامه multiloader میریزی تو گوشیت.تو نت یه سرچ بزن نحوه ی فلش S8003 تا آموزشش رو پیدا کنی خیلی راحته.
    کاشکی یه لینکی میدادی... یه وقت نزنم گوشی رو بترکونم .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

کاشکی یه لینکی میدادی... یه وقت نزنم گوشی رو بترکونم .
    خدمت شما:

آموزش کامل عوض کردن فیرم ویر گوشی جت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

توی سایت gooshishop.com قیمت این گوشی را با گارنتی اصلی مایکروتل نوشته 310 ولی خدمات پارسه 255.یکی لطف کنه توضیح بده این دوتا چه فرقی با هم دارن و خدمات پارسه اصلاً چی هست.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خدمت شما:

آموزش کامل عوض کردن فیرم ویر گوشی جت

کد:

بعد فریمور رو عوض کنم مشکلات (نصب شدن ولی اجرا نشدن) برنامه های جاوا حل میشه ؟

2- بعدا اگه نظرم عوض شد میتونم فریمور ورژن پایینتر رو فلش کنم روش ؟

3- میتونم از فریمور فعلی بک آپ بگیرم ؟ چون هم فارسی داره هم اینکه من نتونستم این ورژن رو تو اینترنت پیدا کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این ارور "invalid format" عجب چیز مزخرفیه ! هر چی نصب میکنی این ارور رو میده . کسی اینجا نتونسته کاریش کنه ؟

یه دیکشنری دیگه نصب کن من خودم سارادیک رو نصب کردم
    من سارادیک هم نصب کردم همین ارور invalid format رو میده . شما چه طور نصب کردی ؟ ورژن فریمورت چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ارور "invalid format" عجب چیز مزخرفیه ! هر چی نصب میکنی این ارور رو میده . کسی اینجا نتونسته کاریش کنه ؟

من سارادیک هم نصب کردم همین ارور invalid format رو میده . شما چه طور نصب کردی ؟ ورژن فریمورت چیه ؟

آخه این چه گوشی جاوایی هست که برنامه جاوا روش نصب نمیشه کسی نیست بفهمه این invalid format چیه تاره یه ارور دیگم هست مبنی بر اینکه مموری کارت شما وجود ندارد وقتی برنامه اجرانمیشه اینو میگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من فکر میکردم این مشکل تو گوشیهای سامسونگ حل شده حالا میبینم که هنوز کمیتش لنگه !

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

آخه این چه گوشی جاوایی هست که برنامه جاوا روش نصب نمیشه کسی نیست بفهمه این invalid format چیه تاره یه ارور دیگم هست مبنی بر اینکه مموری کارت شما وجود ندارد وقتی برنامه اجرانمیشه اینو میگه
    من فکر میکردم این مشکل تو گوشیهای سامسونگ حل شده حالا میبینم که هنوز کمیتش لنگه !
    من فریمورم S800MDXJG1 هست
    به این لینک برو و دیکشنری که تو پست 4 هست رو دانلود کن مطمئن باش جواب میده
    کد:
    دوستانی که عشق برنامه هستن نباید جت میگرفتید که حالا بیاید اینجا اینجوری گوشی و برند رو بکوبید.
    من خودم عشق برنامه بودم ولی از گوشی که سیستم عامل نداره نباید توقع زیادی داشته باشید.
    گوشیم رو دوست دارم و با تحقیق گرفتم اگه میخواستم یه گوشی با این امکانات از یه برند دیگه بگیرم مطمئن باشید باید 400-500 پیاده میشدم تو اون زمان(قابل توجه دوستمون که گفتن سامسونگ مشکل داره)

10. این کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

توی سایت gooshishop.com قیمت این گوشی را با گارنتی اصلی مایکروتل نوشته 310 ولی خدمات پارسه 255.یکی لطف کنه توضیح بده این دوتا چه فرقی با هم دارن و خدمات پارسه اصلاً چی هست.ممنون
    گارانتی اصلی چیزهایی داره که خدمات پارسه نداره!!!!مثلآ اس ام اس فارسی و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من فریمورم S800MDXJG1 هست
    به این لینک برو و دیکشنری که تو پست 4 هست رو دانلود کن مطمئن باش جواب میده
    کد:
    اون هم ارور "JAva eror no memory available" میده با اینکه نسخه بتا هم هست ... الان شما با این فریمورت فارسی رو داری ؟

دوستانی که عشق برنامه هستن نباید جت میگرفتید که حالا بیاید اینجا اینجوری گوشی و برند رو بکوبید.
    من خودم عشق برنامه بودم ولی از گوشی که سیستم عامل نداره نباید توقع زیادی داشته باشید.
    آخه رفیق گوشی سیستم عامل دار چیه ؟ برنامه جاوا جزء امکانات بدوی گوشیه اصلا امکانات حساب نمیشه ... من قبلش 4 تا گوشی سونی اریکسون داشتم اون زاقارت ترینشونم برنامه جاوا رو مثل کره اجرا میکنه ... من یادمه از قدیم سامسونگ این نقطه ضعفش بود نصب برنامه جاوا هنوزم نتونسته اون رو حل کرده واقعا آدم میمونه چی بگه ! درسته امکانات دیگش خوبه مثلا ال سی دی و تاچ من راضیم ولی خوب دیگه دو تا دیکشنری و یه نقشه رو نتونی نصب کنی باید گوشی رو بکوبی به دیوار !

=== راستی با این برنامه tkfile explorer چطوری باید کار کرد ؟ برا من اصلا اون قسمت com خالیه . گوشی کانکت نمیشه ..چیزی رو باید نصب کنم ؟ پی سی استادیو نصبه ! باید تو حالت mass storage وصل کنم گوشی رو یا یه چیز دیگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •