مشکل mobidiv حل شد فقط بگید چجوری عدداشو انگلیسی کنم ؟
کیبردم مثل اینکه نداره ؟
مشکل mobidiv حل شد فقط بگید چجوری عدداشو انگلیسی کنم ؟
کیبردم مثل اینکه نداره ؟
Last edited by ~ARDESHIR~; 08-05-2010 at 17:03.
سعید جان من رم ja1 رو میخوام میدونم قدیمیه ولی لازمه واقعا اگه میشه هر چه زودتر بذاریذ ممنون
اگه رمی باشه که روی گوشی های با گارانتی بوده از اول بهتره{من گوشیم با گارانتی بود رمشو عوض کردم الان میترسم ببرم گارانتی قبول نکنند شاید اگه به همون JA1 برگردونم قبول کنند}
راستی مشکل مموریهایی که پریده هنوز حل نشده
اگه گارانتی ببرم درست میکنن مشکل مموری رو یا اونا هم هنوز نتونستن مشکلو حل کننن
هزار بار اینکارو کردم ولی نیومد همچین لیستی ...... .
چطوری SMS هارو فارسی کنم { چ پ گ داشته باشه}
من با بلوتوس نمیتونم چیز بفرستم اختار میده چیکار کنم
مموری داخلیم هم پریده
از پاساژ علاالدین طبقه ی 5 فروشگاه امین من گرفتم 480 تومن یه هفته پیش
Last edited by seven007; 08-05-2010 at 22:32.
سلام دوست عزیز.
این گوشی دارای 4 رنگ میباشد که من در زیر نام آنها با خصوصیاتشون رو برات شرح میدم:
1-رنگ White : کل گوشی سفید رنگ است و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میباشد.
2-رنگ Rabbit Red : جلوی گوشی به رنگ مشکی میباشد ولی در قاب پشت آن رگه های قرمز رنگ وجود دارد.
3-رنگ Silver Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میماند.
4-رنگ Rose Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و همینطور دور تا دور گوشی به رنگ مشکی میباشد ، در حقیقت کل گوشی به طور یکدست مشکی رنگ هست.
دوست من اسامی این رنگها رو روی جعبه گوشی در کنار شماره سریال آن نوشته و هر 4 رنگش هم در ایران با گارانتی رسمی پارس مایکروتل موجود میباشد.
با سپاس.
من دوستی دارم که ماهی یک بار میره دوبی . برای بعضی از بچه ها آورده میفروشه 40 تومن. خودش میخره 20 تومن .(اگه بگردید حتما میتونید کسی رو پیدا کنید که براتون بیاره) تهران هم اگه بپرسید براتون میارن. ولی معرکست من مال امنا اچ دی رو دیدم. اصلا معلوم نست روششه!. درضمن با فناوری نانو تولید شده .
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
برید تو Multilanguage ( یه آیکون تو ویندوز) روی تب اول(Country) قسمت Digit Subtitution گذینه Context رو انتخاب کنید. روی تب Control هم باید قسمت اول این گذینه باشه :
English With Arabic Enabled
ببین اول اینجا از دوستانی که رام گوشیشون اصلی مایکروتل داره میخوام که مدلش رو اینجا بنویسن تا من دقیق همونو برات بذارم. وقتی برام گذاشتید من میرم پیداش میکنم و لینکشو میذارم برات
مثلا اینجوری:
pda:i8000nxxja1
csc:i8000arbja1
phone:i8000xxja1
مشکل مموری رو گارانتی حل میکنه بعضی ها رو با تعویض رام بعضی را هم با عوض کردن کل گوشی.
مشکلت چیه؟چطور شد که حافظه داخلیت پرید؟
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
به خواطر اینکه باید ویندوزت 7 64 بیتی باشه. من 2000 بار این کار رو کردم و میاد!!!!! دکمه های دیگه رو امتحان کن و
اس ام اس فارسی بفرستی؟ یا فقط بخونی؟ . اگه فقط بخونی که همون Mobidiv کافیه. اگه میخوای بفرستی باید کیبورد فارسی نصب کنی . . مشکل بلوتوث به خواطر اینه که حافظه داخلیتون پریده . به این لینک سری بزنید انشا الله مشکلتون اینجا حل میشه.
من نمیدونم واقعا افسوس میخورم این بلا سر گوشیاتون میاد! باور کنید قبل عید همچین چیزایی اصلا نبود . این سری جدیدا اینجوری شده! . من تاحالا شاید 10 دفعه این گوشیم خورده زمین و خیلی هم ازش کار میکشم ولی تا الان سالمه و به نظر من خیلی گوشی سگ جونیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
منظورشون Invisible Shield zagg نه گوشی موبایل![]()
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 08-05-2010 at 21:52.
یه نگاهی به پست هات بنداز : اولی در جواب به حرف من بود. دومی در جواب به حرف دوستمون. شما بچه هستید و تند مزاج. حواستون باشه با کی حرف میزنید حداقل 10 سال از من کوچیکتری . و متوجه شدم که نوز دانشگاه هم نرفتی اونوقت داری با من که 7 ساله دانشجوم اینجوری صحبت میکنی؟
1-
میگم شما علم غیبم داری ؟ نه ؟؟!
این حرفه میزنی ؟ پس یعنی ویندوزم 32 بیته ؟!!
پ.ن : این روزا گفتن یه "نمیدونم ساده" چقدر سخت شده ...... .
2-
خواهشا شما در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن ..... .
یعنی چی ؟؟! یعنی شما کلا بیخیال 16گیگ حافظه ی داخلی شدی ؟؟؟!
یعنی 16 گیگ منم به باد فنا رفت ؟
دقیقا علت پریدن مموری من همین بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)