ولی عجب سوتی نافورمی داده!
--
--
ولی عجب سوتی نافورمی داده!
اینو به عنوان مقدمه نوشتم!!!من که نگفتم همه اینجورین!!زیاد سخت نگیر دوست عزیز!
همه ی ایرانیها که اینجوری نیستن.
هر جایی هرجور آدمی پیدا میشه.
مگه مانیتورو رو نگاه نمی کردی
حتما نگاه نمی کرده دیگه![]()
آقا دیدن جدیدا چی مد شده ؟ به کسی بر نخوره ولی بعضی ها با اسم دیگه تو فروم دیگه یه سوتی عمدی میدن تا تاپیک گرمی کنن !!
البته من عمرا روی صحبتم با بروبچ این جا نیستا ؟ ( ولی فکر کنم فقط این فروم سوتی بازار داره ، در نتیجه روی صحبتم)
توجه : برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد اسم کسی که پست رو زده ( تو نقل قول ) سانسور کردم![]()
از رامبد خبری نیست؟!؟
.
فقط مخصوص اینجا نیست ... تو فروم خارجی که من توش هستم هم خیلی از اعضا سوتی های اعضای Stupid رو تو امضاشون میذارن ... سوتی در دل مردم جا داره !
سلام.آقا دیدن جدیدا چی مد شده ؟ به کسی بر نخوره ولی بعضی ها با اسم دیگه تو فروم دیگه یه سوتی عمدی میدن تا تاپیک گرمی کنن !!
البته من عمرا روی صحبتم با بروبچ این جا نیستا ؟ ( ولی فکر کنم فقط این فروم سوتی بازار داره ، در نتیجه روی صحبتم)
توجه : برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد اسم کسی که پست رو زده ( تو نقل قول ) سانسور کردم![]()
دوست من حالت خوبه؟؟؟دو سه تا فحش نثارت کردم!!!!اخه مرد حسابی مگه من بیکارم؟؟؟؟؟برم
تو فروم خارجی چرت و پرت بنویسم بیام اینجا بزارم که مثلا شما بخونی بخندی؟؟؟؟
من فقط میام فروم که یا سوال و مشکلی داشته باشم یا مشکل کسی رو حل کنم.اونم شاید روزی نیم الی یه ساعت.مثل بعضی از دوستان بیکار نیستم که وقتم رو با گشتن تو متفرقه تلف کنم.
واقعا متاسفام برای این طرز فکر.
اِفا اِفا چرا زود جوش میاری ، شوخیدم ، جدی نبود . بیا اینوبگیر بوش کن تا آروم شی .
ترکیدم از خنده نه برای پست یارو برای پست اون مدیره نگاه کنید :
خیلی باهال بود ..
English please
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)