تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 773 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

كلا چرا پاناسونيك led نمي زنه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پلاسماي پاناسونيك 600 هرتزه
    مشكي بسيار عميقي داره كه باعث ميشه رنگ ها رو بسيار زنده ببيني
    جدا كيفيت پاناسونيك رو با سامسونگ نميشه مقايسه كرد. آپ اسكيلينگ يعني تلوزيوني كه رزولوشن بالا داره مياد تصويري كه رزولوشن پايين داره را بزرگ مي كنه . اگر تلوزوني Up Scaling نداشته باشه تصويري كه كيفيتش كمه رو مثل اون چيزي كه real designer عكسشو گذاشته نشون ميده. يه چيز خيلي مسخه كه ارزش مقايسه نداره

ديگه اينجا دوستان براي تبليغ ساموسنگ ميان بديهيات رو با هم مقايسه مي كنن. بديهي است كه هر تلوزيوني Upscaling داره!!!! و خوب و بد هم نداره . يه چيز قديمي و پيش پا افتادست
    فکر نمیکنم تفاوت اینقدر باشه که شما میگین، اگرم باشه به خاطر ساختار پلاسما و ال سی دی هست وگرنه سامسونگ در زمینه ال سی دی و ال ای دی بهترین مدل هارو داره و از خیلی شرکت ها مثل شارپ و ... کیفیت بیشتری داره و موفقتره.

دوست عزیز فکر کنم همه میدونن که کی داره تبلیغ میکنه و اونم تبلیغ چه مارکی...

آقا مهدی لطفاً ایندفعه پاکش نکن.

3. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من دارم دیوانه میشم میخوام برم 46بخرم،میگن تو سایز بالا کیفیت میاد پایین،میگن سام تو sdموفق تره،اون یکی میگه پلاسما پانا موفق تر عمل میکنه، و هزاران چیز دیگه،بابا تو شهرسنان ما همه tvها تو جعبه است،واسه بدون گارانتی هم باید سفارش بدم،نمیشه که سفارش بدم بعد بگم نمیخوام،امروز فردا قراره فروشنده بهم زنگ بزنه بگه چه مدلهایی موجوده، من نمیخوام tvبخرم که کیفیتش از crtکمتر باشه(فقط واسه sd میخوام)

5. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من دارم دیوانه میشم میخوام برم 46بخرم،میگن تو سایز بالا کیفیت میاد پایین،میگن سام تو sdموفق تره،اون یکی میگه پلاسما پانا موفق تر عمل میکنه، و هزاران چیز دیگه،بابا تو شهرسنان ما همه tvها تو جعبه است،واسه بدون گارانتی هم باید سفارش بدم،نمیشه که سفارش بدم بعد بگم نمیخوام،امروز فردا قراره فروشنده بهم زنگ بزنه بگه چه مدلهایی موجوده، من نمیخوام tvبخرم که کیفیتش از crtکمتر باشه(فقط واسه sd میخوام)

من یه سام C6920 سایز 46 دارم تازه خریدم .کیفیت sd خوبی داره و من ازش راضیم .اول می خواستم پلاسما بخرم ولی به دلایلی تصمیمم عوض شد والان هم خوشحالم که بهترین گزینه انتخاب کردم.

7. این کاربر از mehdi t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

همدردیم .
    منم صبر کردم تا بیشتر بررسی کنم.
    ایکاش میشد تلویزیونای مختلفو کنار هم چید و با همشون یه دی وی دی پخش کرد ببینیم کدوم بهتر است.

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

ساسان، اگه اپسکلینگ یه چیز خیلی پیش پا افتادس پس چرا بعضی پلن ها کیفیت توش بهتره و بعضی بدتر؟ چرا همشون مثل هم نیستن.

9. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

قبلا که میرفتم تو مغازه های صوتی تصویری به مشتری هایی که می اومدن و بدون هیچ اطلاعاتی میگفتن tv42چه قیمته میخندیدم،ولی حالا به حال خودم گریه میکنم که 4ماهه میخوام یه tvبخرم هر روز هم که گیج تر میشم

11. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود و البته یه پیشنهاد:
    هرچی TV بزرگ تر بگیری کیفیت تصویر افت بیشتری می کنه حالا اگه پردازنده TV خیلی قوی باشه شاید بتونه پیکسل های کم در تصاویر SD رو یکم بهبود ببخشه ولی انتظار موجزه نباید داشته باشی مراقبت باش وقتی سایز بالا میگیری و TV رو میاری خونه از سایز بزرگ به علت های زیر پشیمون نشی : 1- کیفیت تصویر در تصاویر SD مطمئنا پایین تر از اینچ های کوچک خواهد بود، 2- مصرف برق در سایز 32 و 37 اینچ معمولا 60 درصد کمتر از سایز 46 هستش، 3- توجه داشته باش اگه مکانی که می خوای TV رو بگذاری خیلی بزرگ نباشه(تو این سایز) باعث عدم تمرکز در تماشای تصاویر باشه (دوستان در اینترنت مقالاتی وجود دارد در تایید این حرف که چه سایزهایی مناسب چه فضاهایی هست) 4- از همه مهمتر باید پول بیشتری بپردازی برای اینچ بالا در حالی که می تونی این پولو برای افزایش کارایی و کیفیت در دیگر اینچ ها بدی) و....

به هر حال امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن
    Last edited by sound.vision; 18-09-2010 at 19:41.

13. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من خودم تو انتخاب مارک ومدل 2دل بودم دوستان تو انتخاب سایز هم منو 2دل کردند،اصلا بگید 46c7000یا46c6900واسه تلویزیون ایران پیشنهاد میشه،جهت اطلاع پذیرایی هم که میخوام tvبه نصبم توش زیاد بزرگ نیست(4*6)هستش

15. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بستگی داره چطوری تی وی میبینی، اگه عادت داری بری تو دل تی وی و جلوی جلو بشینی سایز کوچیکتر بردار اگر که عادت داری عقب میشینی سایز بزرگ به نظر من بهتره، از پذیرایی من که بزرگتره ، کلن هر چی عقب تر بری جزییات کمتر به چشم می آید.
    من خودم انتخاب سایزم ایناست 37-50، حالا هر تلویزیونی تو این سازها دیدم خوبه و خوشم اومد میگیرم.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من مشاوره میخوام برای خرید یه LCD تا حدود 700 تومان
    نمیدونم جای درستی اومدم؟
    خلاصه یه LCD یا یه LED میخوام بزرگ برای اتاقم که میخوام به XBOX 360 وصلش کنم
    هر چی بزرگ تر بهتر و کیفیتش هم بالاتر و Full HD
    بیشتر برای همون بازی میخوام باشه
    لطفا بهترین گذینه رو که میتونم انتخاب کنم بهم معرفی کنید
    با تشکر

18. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •