كلا چرا پاناسونيك led نمي زنه
كلا چرا پاناسونيك led نمي زنه
فکر نمیکنم تفاوت اینقدر باشه که شما میگین، اگرم باشه به خاطر ساختار پلاسما و ال سی دی هست وگرنه سامسونگ در زمینه ال سی دی و ال ای دی بهترین مدل هارو داره و از خیلی شرکت ها مثل شارپ و ... کیفیت بیشتری داره و موفقتره.
دوست عزیز فکر کنم همه میدونن که کی داره تبلیغ میکنه و اونم تبلیغ چه مارکی...
آقا مهدی لطفاً ایندفعه پاکش نکن.
من دارم دیوانه میشم میخوام برم 46بخرم،میگن تو سایز بالا کیفیت میاد پایین،میگن سام تو sdموفق تره،اون یکی میگه پلاسما پانا موفق تر عمل میکنه، و هزاران چیز دیگه،بابا تو شهرسنان ما همه tvها تو جعبه است،واسه بدون گارانتی هم باید سفارش بدم،نمیشه که سفارش بدم بعد بگم نمیخوام،امروز فردا قراره فروشنده بهم زنگ بزنه بگه چه مدلهایی موجوده، من نمیخوام tvبخرم که کیفیتش از crtکمتر باشه(فقط واسه sd میخوام)
من یه سام C6920 سایز 46 دارم تازه خریدم .کیفیت sd خوبی داره و من ازش راضیم .اول می خواستم پلاسما بخرم ولی به دلایلی تصمیمم عوض شد والان هم خوشحالم که بهترین گزینه انتخاب کردم.
همدردیم.
منم صبر کردم تا بیشتر بررسی کنم.
ایکاش میشد تلویزیونای مختلفو کنار هم چید و با همشون یه دی وی دی پخش کرد ببینیم کدوم بهتر است.
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
ساسان، اگه اپسکلینگ یه چیز خیلی پیش پا افتادس پس چرا بعضی پلن ها کیفیت توش بهتره و بعضی بدتر؟ چرا همشون مثل هم نیستن.
قبلا که میرفتم تو مغازه های صوتی تصویری به مشتری هایی که می اومدن و بدون هیچ اطلاعاتی میگفتن tv42چه قیمته میخندیدم،ولی حالا به حال خودم گریه میکنم که 4ماهه میخوام یه tvبخرم هر روز هم که گیج تر میشم
درود و البته یه پیشنهاد:
هرچی TV بزرگ تر بگیری کیفیت تصویر افت بیشتری می کنه حالا اگه پردازنده TV خیلی قوی باشه شاید بتونه پیکسل های کم در تصاویر SD رو یکم بهبود ببخشه ولی انتظار موجزه نباید داشته باشی مراقبت باش وقتی سایز بالا میگیری و TV رو میاری خونه از سایز بزرگ به علت های زیر پشیمون نشی : 1- کیفیت تصویر در تصاویر SD مطمئنا پایین تر از اینچ های کوچک خواهد بود، 2- مصرف برق در سایز 32 و 37 اینچ معمولا 60 درصد کمتر از سایز 46 هستش، 3- توجه داشته باش اگه مکانی که می خوای TV رو بگذاری خیلی بزرگ نباشه(تو این سایز) باعث عدم تمرکز در تماشای تصاویر باشه (دوستان در اینترنت مقالاتی وجود دارد در تایید این حرف که چه سایزهایی مناسب چه فضاهایی هست) 4- از همه مهمتر باید پول بیشتری بپردازی برای اینچ بالا در حالی که می تونی این پولو برای افزایش کارایی و کیفیت در دیگر اینچ ها بدی) و....
به هر حال امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن
Last edited by sound.vision; 18-09-2010 at 19:41.
من خودم تو انتخاب مارک ومدل 2دل بودم دوستان تو انتخاب سایز هم منو 2دل کردند،اصلا بگید 46c7000یا46c6900واسه تلویزیون ایران پیشنهاد میشه،جهت اطلاع پذیرایی هم که میخوام tvبه نصبم توش زیاد بزرگ نیست(4*6)هستش![]()
بستگی داره چطوری تی وی میبینی، اگه عادت داری بری تو دل تی وی و جلوی جلو بشینی سایز کوچیکتر بردار اگر که عادت داری عقب میشینی سایز بزرگ به نظر من بهتره، از پذیرایی من که بزرگتره، کلن هر چی عقب تر بری جزییات کمتر به چشم می آید.
من خودم انتخاب سایزم ایناست 37-50، حالا هر تلویزیونی تو این سازها دیدم خوبه و خوشم اومد میگیرم.
سلام
من مشاوره میخوام برای خرید یه LCD تا حدود 700 تومان
نمیدونم جای درستی اومدم؟
خلاصه یه LCD یا یه LED میخوام بزرگ برای اتاقم که میخوام به XBOX 360 وصلش کنم
هر چی بزرگ تر بهتر و کیفیتش هم بالاتر و Full HD
بیشتر برای همون بازی میخوام باشه
لطفا بهترین گذینه رو که میتونم انتخاب کنم بهم معرفی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)