اگه دقت کرده باشین دریبل هاشون خیلی روون و راحته و با تسلط کامل کار میکنن ... وعکس العمل سریعی انجام میدن .
اگه اشتباه نکنم حرکت 360 درجه رو تو این ویدئو نشون میده که اعمال کردن ؟؟؟
اگه دقت کرده باشین دریبل هاشون خیلی روون و راحته و با تسلط کامل کار میکنن ... وعکس العمل سریعی انجام میدن .
اگه اشتباه نکنم حرکت 360 درجه رو تو این ویدئو نشون میده که اعمال کردن ؟؟؟
سلام!
اون ویدئو از گیم پلای بازی که تو سایت gamersyde.com گذاشته شده بود رو دیدم!
سازندگان PES 2010 فقط به گرافیک و جلوه ی بصری بازی توجه کردن وگرنه گیم پلی با سال قبل تفاوت آنچنانی نداشت!
یه صحنه بود که مسی با بیرون پا سانتر کرد من نفهمیدم با یه بغل پا چطوری سانتر بلند رو انجام داد!!!
ااحتمالا درجه سختی هم در پائین ترین حد ممکن گذاشته شده بود چون دروازه بان که میشه گفت فقط وجود فیزیکی داخل دروازه داشت و اصلا به توپ کاری نداشت!!
آنری هم وقتی گل میزنه خیلی آروم می دوه! انگار نه انگار که گل زده!! بعد از گلش من یه لحظه فکر کردم که نمیه تموم شد!!
اون چیزی که من فکر می کردم نبود بازی! اینقدر سر و صدا کرده بودن واسه بازی که من فکر کردم این دیگه چی میشه ولی بازی اون چیزی که گفته شده بوده بود هم نبود!!
البته منطور از گیم پلی نگاهی هست به صورت کلی به شیوه انجام بازی میشه! چون قسمت تاکتیک و این حرفا رو نمیشه از ویدئو فهمید! البته چرخشش های بازیکنا کند تر شده بود که اینم امیدوار کنندس!
البته نباید از گرافیک زیبای بازی هم گذشت!
کلا در زمینه گرافیک بازی خیلی خیلی پیشرفت داشته!
یه چند دقیقه ای پیش دیدم، همون گیم پلی بود، ولی کیفیتش به شدت پایین !!
خاک تو سرشون موبایلشون هم کیفیت نداره![]()
من که فعلا به حرفهای شما بسنده می کنم تا فردا برم کافی نت ببینم همه رو.ولی اینی که الان شما دارید میگید تو نمایشگاه بوده؟همون که حسین جان گفته بود بادوربین hd یکی می خواد بگیره؟
100 در 100 تایید میشه.
با تمام احترامی که برای کونامی و این کاری که امسال انجام داد قائلم ولی... منی که هردو فوتبال رو بازی
می کنم انتظارم از این بازی یه چیز دیگه بود! تریلر فیفا10 رو که دیدم، جدآ تعجب کردم ، واقعیت کامل شده، برید تو تاپیکش ، و اون رو هم حتما ببینید، البته شاید کیفیت ویدیو های PES پایین بوده من و... نتونستن خوب تشخیص بدن ، ولی بازم همون گیم پلی ساله پیشه( پیشرفتش خیلی کم بوده)، فقط گرافیک رفته بالا همین!
با چي ميرين تو يو توب واسه من ف/ي/ل/ت/ر/ه
صفحه ی های قبل رو ببین خب!!! لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه:
Minimum requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
راستش اون چيزی كه انتظار داشتم نبود يه خورده انيميشن ها كند و غير واقعی بود ... ولی در عوض روی گرافيك خيلی
كار كردن و از لحاظ گرافيكی خيلی خيلی پيشرفت داشته
این همه سرو صدا به خاطر همین ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)