منم میدونم نوری خوبه ولی اسپیکر من که نوری نداره می خوام بدونم با فیش سفید و قرمز چه جوریه
با تشکر
منم میدونم نوری خوبه ولی اسپیکر من که نوری نداره می خوام بدونم با فیش سفید و قرمز چه جوریه
با تشکر
در حد استريو وخوب است
سلام دستگاه من دايم به برق است و مشكلي كه دارد اين است كه اگر به دليلي برق قطع و وصل شود دستگاه روي استند باي نمي رود و مثلا تا صبح روشن مي ماند
فعلاً تنها راهش اینه که توی مسیر ترانسش یه کلید کار بزاری
کسایی که به نسخه جدید آپدیت کردن پیشنهاد میکنن من هم آپدیت کنم یا روی همین نسخه فعلی بمونم؟
من آپدیت کردم. زیاد فرق خاصی نکرده با قبل.
فقط اون پس زمینه منوها تو آپدیت های قبلی خیلی بد و زشت شده بود (انگار که رزولوشن تصویر اومده بود پایین) الان درست شده. یه اشکال دیگه هم که مثل اینکه فقط برای دستگاه من پیش اومده بود تو آپدیت قبلی این بود که دفعه اولی که به برق وصل میکردم رنگ منو سبز میشد به جای آبی!البته با یه خاموش روشن کردن درست میشد. الان اینم حل شده.
کلا فرق خاصی نداره با قبلی زیاد، آپدیت کنید ضرر نداره.![]()
با سلام
میخواستم پیشنهاد بدم از فریمور جدید media player wd استفاده نفرمایید باگ بسیار شدیدی روی دکمه option دارد که با کمک این سایت محترم واستفاده از راهنمایی دوستان به فریمور قبل برگشتم فریمور جدید مشکل دار Version 1.05.04_V می باشد که برای اطلاع دوستان اعلام میکنم
دوستان من میخوام کامپیوتر را از راه دور به این دستگاه وصل کنم که اطلاعات هارد بیاد توی دستگاه ( یعنی میخوام دیگه یک هارد اکسترنال نخرم ) میخواستم کمکم کنید که چه کابلی باید بخرم و چگونه باید عمل کنم برای دیدن هارد در دستگاه؟؟؟
من مبتدی هستم خواهشا ساده توضیح بدید در همه موارد تشکر
شما یه کابل کراس لازم داری.یه سرش رو وصل کن به کامپیوتر و یه سرش رو به میدیا پلیر.بعدش هم فایل ها رو شیر کن.آموزش شیر هم قبلا توضیح داده شده.![]()
سلام...
دوستانی که این دستگاه را از سایت چاره خریدن آیا کابل hdmi هم داخل جعبه اش بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)