سلام. لینک دانلود برای نرم افزار آنلاک کننده ی dlc های بازی خراب بود ، هر چه قئر هم توی نت گشتم نتوستم همچین چیزی رو پیدا کنم.
اگه لینک سالم بزارین ، ممنون می شم .
سلام. لینک دانلود برای نرم افزار آنلاک کننده ی dlc های بازی خراب بود ، هر چه قئر هم توی نت گشتم نتوستم همچین چیزی رو پیدا کنم.
اگه لینک سالم بزارین ، ممنون می شم .
سلام
یکی لینک آخرین آنلاکر رو برای دی ال سی ها بذاره که نمیدونم چرا مال من هم کار نمی کنه !
لطفا از مدیافایر لینک بده
سلام
ببخشید که ما یکم از تاریخ عقبیم
بالاخره Mass Effect 1 رو گیر آوردم و الان مشغول بازیم. میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه لینک DLC های شماره 1 رو دارین بزارین.
اگه برای فعال کردنشون احتیاج به آنلاکر یا پچ یا کرک خاصی هم هست لطفا همشو بزارین
ممنون از همه.
لینک آنلاکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
لینک آنلاکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بروبچ این بازی رو کسی تائید میکنه ؟ یعنی قشنگه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟
دوست من این یه بازی RPG هست یعنی کل داستان بازی بستگی به تصمیماتی داره که شما در طول بازی میگیری و صد البته به انگلیسی متوسط به بالا احتیاج داره ضمنا اکشن خیلی خوبی هم داره در کل اگه RPG باز هستی از دساتش نده که ضرر کردی!!!
اگر هم نیستی ممکنه از اکشنش خوشت بیاد چون خیلی شبیه gear of wars هست ولی اگه زیانت قوی هست و حتی تا حالا بازی RPG انجام ندادی بازم بهت پیشنهاد میکنم چون خود من به عنوان اولین تجربه_م توی این سبک به شدت ازش راضی هستم و یکی از بهترین بازیهای عمرم شده![]()
سلام دوستان من مس افکت 1 رو تازه تموم کردم و حالا مس افکت 2 رو نصب و می خوام بازی کنم سیو های نسخه اولی رو هم منتقل کردم(از طریق فایل MassEffect2Config)ولی در عین ناباوری اینو میبینمایراد کار کجاست دوستانمحتوای مخفی: ادامه
![]()
سلام. بعد از منتقل کردن کرک ، در منوی بازی باید گزینه یی import me1 رو در کنار new game بیبینید . اگه نباشه ، یعنی این کار رو درست انجام ندادین .
در ضمن ، خود فایل me.exe مورد داره و نمی تونید سیو رو import کنید . برای باز کردن بازی ،از masss effect launcher استفاده کنید .
سلام اصلا بازیم کرک نداره یعنی نصبش کردم بعد وارد بازی شدم تا جاهایی هم بازی کردم ولی چون می خوام دقیقا ادامه نسخه 1 باشه لازمه که سیو هام import شن.منظورتون از me.exe همون MassEffect2Config است؟؟
شما دوست عزیز سیو های ME1 رو در پوشه ای به همین نام در مسیر زیر قرار بدید
C :\document and settings\user\my document\bioware\mass effect 2\save
البته لازم نیست سیو مراحل بازی رو انتقال بدید فقط سیو های مربوط به کاراکتر کافیه ،اون خانمه هم اسمش Miranda هست.
راستی یادم رفت اینو بگم که اگر تو مسیر بالا که گفتم پوشه ای بنام SAVE نبود اون رو هم خودتون بسازید من خودم با همین روش سیو هام رو از ME1 به ME2 منتقل کردم.
Last edited by hamed30; 19-02-2011 at 10:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)