سلام...دوستان از برنامه های زیر کسی رو این گوشی ریخته؟و ایا درست کار میکنه؟
student calc 1.5
MobileMaths
PMD-v2.0
SMSWizard_s603rd_v1_0_3
Tehran 8.7.7-Rahyab
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام...دوستان از برنامه های زیر کسی رو این گوشی ریخته؟و ایا درست کار میکنه؟
student calc 1.5
MobileMaths
PMD-v2.0
SMSWizard_s603rd_v1_0_3
Tehran 8.7.7-Rahyab
یک سوال دیگه .
چه جوری وقتی در گالری هستم و عکس رو باز میکنم با بالا و پایین بردن گوشی عکس ها رو عوض کنم .
یادم هست گوشی که برای تست درعلائدین بود این قابلیت رو داشت ولی من در منو ها جایی برای فعال کردنش ندیدم.
ممنون.
pmd v2 رو گوشی جاوا 8300 ریختم رو این که دیگه ...![]()
عزيز جان بحث اجراش كه نيست
بحث مچ نبودن رزولوشن و نداشتن كيبورده !
اونی که میگید با بالا و پایین کردن گوشی عکس عوض بشه اون قابلیت تو قسمت media browser هستش که اونجا میتونید عکسها و فیلمها رو با بالا و پایین کردن گوشی عوض کنید.
این حرف مثل اینه که بگیم بابا رو اچ دی میشه دوربین 15 mp هم گذاشت.سخت افزارش رو داره!صبر کنین تا ؟؟؟ بعد میتونین اچ دی داشته باشین با دوربین 15 mp!
حالا سیمبیان و وین موب هنر کردن بعد 3 سال از ورود مک تازه سال دیگه میخوان مولتی تاچ رو ساپورت کنن؟صد رحمت به ال جی !
احتمالا سعید پست فرهوده رو نخونده و طبق عادت خندیده.سعید این فرهوده بعد 200 تا پست یه حرف علمی زده گیر نده بهش!
1 تی وی از سامسونگ که OLED باشه بهم معرفی کن. نامردم اگه برا تک تک افرادی که تو کلوپ سامسونگ فعالیت میکنن نخرم.سری جدید تلویزیون های OLED های سامسونگ از این تکنولوژی استفاده میکنند
اینا یه همچین کاری ازشون بر نمیاد. پاناسونیک که خدای انتقال اطلاعات به صورت وایرلس هست تازه تونسته TV بزنه که بتونه تصویر رو بدون اتصال ورودی به TV نشون بده اونم قیمتش 6میلیون تومنه بعد چطور انتظار دارین این گوشیا همچین عمل ناپسندی ازشون سر بزنه؟فکرشو بکنید HD PLAYER اندازه کف دست که بتونه شو و فیلم و موزیک رو بدون ارتباط فیزیکی کابل TV انتقال بده
دلیل رو گفتمبعدشم چرا انقد به این فرهوده زبون بسته گیر میدی .. مگه چیز خنده داری گفت ؟
نه عزیز این فرق داره ! اچ دی از لحاظ سخت افزاری قابلیت مولتی تاچ شدنو داره فقط مشکلش نرم افزار هستش ... که با اپدیت اگه اپل بزاره حل میشه
دوستان یه ماشین حساب مهندسی کامل که رو این گوشی ست باشه ودرست کار کنه معرفی کنید...و دیکشنری خوب چی جواب میده؟مرسی
نه ببین ! oled تقریبا تکنولوژی led هستش که رو موبایل گذاشته شده
حالا ممکنه اسمش oled یا amoled نباشه ! ولی led هستش که رو tv به قول خودتون همین تکنولوژی استفاده شده ... مدل هم زیاد داره اصلا یک سر به تبلیغات سامسونگ بزنی داره هر روز میگه جدیدترین ال ای دی ها فکر کنم b6000 ال ای دی هستش یا b 7000
در مورد dlna فکر میکنم صحبت فرهوده درسته تا اونجایی که میدونم حداقل gsm arena تایید کرده
Last edited by pulp_152; 16-09-2009 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)