از بین این 2........اس کلاس بهتره..........
اینترفیس کوکی هم فلش یو آی هست..........
آ کلاس هم بین این است........
از بین این 2........اس کلاس بهتره..........
اینترفیس کوکی هم فلش یو آی هست..........
آ کلاس هم بین این است........
کوکی هیچکدوم از اینا نیست، کوکی Flash UI هست
قیمت گوشی توی علائدین امروز 145 هزار تومن.
( قیمت نهایی - اول میگفت 150 )
دوستان توضیح دادن، اینم یه چندتا تا عکس از هر سه اینترفیس:بین اس کلاس و آ کلاس کدوم از لحاظ زیبایی و کارامدی بهترن و کوکی کدومشونه ؟
Flash UI: دو تا دسکتاپ داره.
A-Class Touch UI: سه تا دسکتاپ داره.![]()
S-Class Touch UI: چهار تا دسکتاپ داره.![]()
![]()
دوستان سلام، من میخوام یکی از دو گوشی s5233 و kp500 رو بخرم و دو سوال دارم
1- گوشی s5233 منشی تلفنی داره (تو سایت ها نوشتن نداره ولی میگن قسمت answering mashin همون منشی تلفنیه) می خوام ببینم kp500 هم همچین چیزی داره و اگه نداره منشی خوبی می شناسین که روش نصب شه؟
2- از اونجایی که این گوشی ها صفحه کلید ندارن برنامه های جاوایی که نصب می کنید اذیت نمی کنن؟
منشی تلفنی استار داره، همون Answering Machine هستش که من خودم فعال هم کردم، کار میکنه. کوکی (KP500) این قابلیت رو نداره...نمی دونم برنامه ای هست براش یا نه....1- گوشی s5233 منشی تلفنی داره (تو سایت ها نوشتن نداره ولی میگن قسمت answering mashin همون منشی تلفنیه) می خوام ببینم kp500 هم همچین چیزی داره و اگه نداره منشی خوبی می شناسین که روش نصب شه؟
در حالت عادی، یه قسمت کوچیکی از پایین صفحه رو اختصاص میده به صفحه کلید....بعضی از برنامه هایی هم که نیاز به صفحه کلید ندارن رو هم میشه با یه کدی اون صفجه کلید رو از بین برد تا بهتر بشه باهاش کار کرد....اینم نمونه عکس صفحه کلید (اون دکمه 123 رو اگه بزنی شماره ها میاد):2- از اونجایی که این گوشی ها صفحه کلید ندارن برنامه های جاوایی که نصب می کنید اذیت نمی کنن؟
![]()
Last edited by Michael Ropy; 22-12-2009 at 21:23.
سلام
دوستان میشه یکی به من بگه چطوری روی گوشی ال جی رمز بگذارم؟
اگه گوشیت فارسی باشه برو تو تنظیمات تلفن-امنیت-قفل گوشی-فورا
نه با عقل هم جور در نمیاد. یکم فکر کنی میبینی با برنامه جاوا نمیشه قفل گذاشت اگرم بشه گذاشت راحت میشه قفلش رو دور زد. مثلا کلید قرمز رو میگیری و از برنامه میای بیروناصلا هم لازم نیست کد بزنی تا گوشی باز بشه با اون برنامه ای که نصبه.
بیشتر گوشیهای سامسونگ یا بهتره بگم تمام گوشی هاش از همون اول منشی تلفنی داشتن.
اینم یکم فکر کنی میبینی با برنامه جاوا نمیشه به این راحتی ها این کار رو بکنی.
اگرم بشه بدرد نمیخوره چون حتما باید وارد برنامه شده باشی تا بتونه صدا رو ضبط کنه.
خیلی ممنون حسین جان. راستی این عکس رو خودت گرفتی؟
این برنامه ای که از صفحه عکس میگیره رو نداری؟
بالا توضیح دادم![]()
راستی یک سوال داشتم چجوری میشه تنظیمات جی پی ار اس رو به صورت دستی وارد کرد؟
برای همراه اول میخوام، این سایتش هرچی شماره رو میدم و کلیک میکنم هیچ تاثیری نداره.
تو تنظیمات مرورگر گوشی هم که میرم مال ایرانسل هست و وقتی میزنم مشخصه جدید بسازه فقط میشه اسم و ادرس اصلی سایت رو وارد کرد و اثری از قسمت تنظیمات ای پی و پورت و این چیزا نیست!
انقد از جاوا توقعات خفن نداشته باشید.این برنامه ای که از صفحه عکس میگیره رو نداری؟![]()
این گوشی برنامه ی عکس برداری از گوشی ... منشی ... ضبط مکالمه ... و خیلی چیزای دیگه رو نداره و هیچ وقت هم براش نمیاد متاسفانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)