سلام شما کلید s1 که بالای کیبرد هست رو فشار بدید بعد از باز شدن برید تو قسمت کیبرد اگر اونجا تنظیمات بک لایت نداره یعنی سیستمتون نداره
سلام شما کلید s1 که بالای کیبرد هست رو فشار بدید بعد از باز شدن برید تو قسمت کیبرد اگر اونجا تنظیمات بک لایت نداره یعنی سیستمتون نداره
رفتم این قسمت،نداشت.ولی توی pdf مشخصات این مدل که مال شرکت سونی هست زده داره که!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه همهٔ مدلای سری backlight,Fندارن؟
اگر تو برنامه نیست خیر نداره
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
ببین این کارو بکن ببین بالای کیبرد یک چیز مثل لامپه ال ای دی که شکلی بالاش نباشه هست؟ یعنی دنبال سنسور نورش بگرد اگر نداره یعنی هیچی!
من ea36fg گرفتم اگر کسی سوالی داره بپرسه
برای پارتیشن بندی چه نرم افزاری مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره سنسورشو داره،اتفاقا وقتی داشتم میخریدم فروشنده گفت اینم سنسور backlight میدونین که!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا دستشم گذاشت روش یه لحظه واسه امتحان صفحه کلید روشن نشد، منم فک کردم توی تنظیمات غیر فعال هست گیر ندادم که اینو امتحان کنم
حدود یکسال پیش مدل FW46GJ رو گرفتم. خیلی هم راضیم.
ولی یه چند وقته نمیتونم رایت کنم.
فکر می کنین مشکل از کجاست؟
خود ویندوز داره بهنرینش همونه
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید![]()
مباركه.....
به سلامتي چه رنگي گرفتي؟
در مورد پارتيشن هم همون طور كه بچه ها گفتن ويندوز از همه بهتره من دو تا درايو كردم يكي در حدود 220 ويكي هم 260 شد.
مرسی مشکی گرفتم با تخفیف 1330
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)