تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 218 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

یعنی یه نفر پیدا نمیشه که جواب این سوال رو بدونه!!!!!!!!!

چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
    منظورم برنامه هایی مثل QIK و إBoingo هست که به روش عادی نمیشه اونها رو پاک کرد؟
    پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟

من تو 5800 فايلهاي mp4 رو تو پوشه other فولدر contacts ميذاشتم و تو گالري اصلا نشون نميدادشون.يك جورايي hidden بودن. ولي تو n97 تو همين مسير گذاشتم ولي نشون ميده . كسي راهي بلده بشه كاري كرد مخفي بشن
    متاسفانه توی این گوشی از این خبرها نیست. من برنامه مدیا سیف ریختم بگذار ببینم اون چجوریه می گم بهت

شاد باشین

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام به همه

دوستان نمیدونن چجوری میشه واسه این Joikuspot کد یا کرک پیدا کرد؟.....آخه خودش نسخه تریال 10 روز است!

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

10

متاسفانه توی این گوشی از این خبرها نیست. من برنامه مدیا سیف ریختم بگذار ببینم اون چجوریه می گم بهت

شاد باشین
    من بلدم یه بار تو تاپیک n96 نوشتم ولی چون زیاده نمی تونم بنویسم برید بگردید و استفاده کنید خیلی راحت و کار آمد و توپه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[QUOTE=DariushGreat;5439652]پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟

شما راهشو بنویس
    حتماً از پسش بر میام...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

شما راهشو بنویس
    حتماً از پسش بر میام...
    فایل های فلش گوشیت رو دانلود کن
    با برنامه نوکیا ادیتور فایل ppm یا همون ROFS2 رو باز کن
    همه محتویات درایو Z گوشیت هست. بگرد و هرچی فایل exe و DLL و rsc و r01 و r57 مرتبط با برنامه هست پاک کن.
    البته نگارش تازه نوکیا ادیتور یه قابلیتی داره به نام APP Manager که می گن می شه باهاش برنامه ای رو حذف کرد که متاسفانه من تا به حال باهاش کار نکردم...

شاد باشین
    Last edited by DariushGreat; 24-09-2010 at 21:30.

7. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Fabio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.من یه کیف واسه N97 گرفتم که آهن ربا داره و آهن رباش هم مستقیم روی صفحه نمایششه.می خواستم بدونم این آهن ربا تاثیر منفی و مخرب روی گوشی نمی ذاره؟
    خود فروشنده گفت که آهن رباش آسیبی به این گوشی نمی رسونه و از این حرفا ! گفت روی بعضی از گوشی ها ممکنه اثر بذاره اما واسه N97 مشکلی نداره.

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض hidden

من تو 5800 فايلهاي mp4 رو تو پوشه other فولدر contacts ميذاشتم و تو گالري اصلا نشون نميدادشون.يك جورايي hidden بودن. ولي تو n97 تو همين مسير گذاشتم ولي نشون ميده . كسي راهي بلده بشه كاري كرد مخفي بشن
    شما می تونی کارای زیرو انجام بدی.
    1- نرم افزار touch crypto می تونه فایلاتو قفل کنه . ولی مخفی نمی کنه .اما یه مزیتش اینه که وقتی می ری تو گالری رو اون فایلی که با این نرم افزار قفل کردی می زنی ازت پسورد نمی خواد و طوری نشون می ده که فایل قابل اجرا نیست.
    2- نرم افزار media safe رو 97 من جواب نداد . یعنی نصب شد بالا اومد ولی وقتی می خوای یه فایل انتخاب کنی هیچ فایلی تو هیچ قسمتی نیست.
    3- نرم افزار Kenvast Software با این نرم افزار می تونی به راحتی فایلاتو مخفی کنی.
    4- بهترین نرم افزار واسه مخفی کردن به نظر من همون x-plorerخودمونه شما با استفاده از این نترم افزار به راحتی می تونین فایلاتونو مخفی کنین.
    به نظر من مخفی کردن یه فایل خیلی بهتر از رمز گذاشتن رو اونه چون وقتی یه نفر ببینه تو گوشیت رو یه فایلی رمز گذاشتی لج می کنه می گه این چیه واسم بازش کن ادمم مجبور میشه اینکارو بکنه.
    واسه دانلود کردن نرم افزار های بالا هم فکر نکنم با وجود گوگل و این همه سایت نرم افزار موبایل دیگه مشکلی باشه.
    Last edited by daryosh999; 24-09-2010 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام.من یه کیف واسه N97 گرفتم که آهن ربا داره و آهن رباش هم مستقیم روی صفحه نمایششه.می خواستم بدونم این آهن ربا تاثیر منفی و مخرب روی گوشی نمی ذاره؟
    خود فروشنده گفت که آهن رباش آسیبی به این گوشی نمی رسونه و از این حرفا ! گفت روی بعضی از گوشی ها ممکنه اثر بذاره اما واسه N97 مشکلی نداره.
    احتمالا هنگامی که گوشی رو می گذاری توی کیف هی قفلش باز بشه و دردسر درست کنه

شاد باشین

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میخوام گوشی رو آپدیت کنم، وقتی تا حدود نصفش رو میرم میگه Connection lost during update، از ایرانسل استفاده میکنم. من همین کارو با 5800 کردم و آپدیتش کردم.
    به نظر شما مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما می تونی کارای زیرو انجام بدی.
    1- نرم افزار touch crypto می تونه فایلاتو قفل کنه . ولی مخفی نمی کنه .اما یه مزیتش اینه که وقتی می ری تو گالری رو اون فایلی که با این نرم افزار قفل کردی می زنی ازت پسورد نمی خواد و طوری نشون می ده که فایل قابل اجرا نیست.
    2- نرم افزار media safe رو 97 من جواب نداد . یعنی نصب شد بالا اومد ولی وقتی می خوای یه فایل انتخاب کنی هیچ فایلی تو هیچ قسمتی نیست.
    3- نرم افزار Kenvast Software با این نرم افزار می تونی به راحتی فایلاتو مخفی کنی.
    4- بهترین نرم افزار واسه مخفی کردن به نظر من همون x-plorerخودمونه شما با استفاده از این نترم افزار به راحتی می تونین فایلاتونو مخفی کنین.
    به نظر من مخفی کردن یه فایل خیلی بهتر از رمز گذاشتن رو اونه چون وقتی یه نفر ببینه تو گوشیت رو یه فایلی رمز گذاشتی لج می کنه می گه این چیه واسم بازش کن ادمم مجبور میشه اینکارو بکنه.
    واسه دانلود کردن نرم افزار های بالا هم فکر نکنم با وجود گوگل و این همه سایت نرم افزار موبایل دیگه مشکلی باشه.
    ممنون از راهنماييت. هر دو روش رو كار كردم ولي !!! نرم افزار touch crypto چون فايل رو Encrypt ميكنه براي يك فايل مثلا 100 مگي خيلي طولش ميده. با x-plorer هم فايل رو مخفي كردم اما ايرادش اينه كه بايد گوشي رو ريست كني تا از تو گالري بره بيرون. در هر صورت متشكر

13. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •