پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟
متاسفانه توی این گوشی از این خبرها نیست. من برنامه مدیا سیف ریختم بگذار ببینم اون چجوریه می گم بهت
شاد باشین![]()
پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟
متاسفانه توی این گوشی از این خبرها نیست. من برنامه مدیا سیف ریختم بگذار ببینم اون چجوریه می گم بهت
شاد باشین![]()
سلام به همه
دوستان نمیدونن چجوری میشه واسه این Joikuspot کد یا کرک پیدا کرد؟.....آخه خودش نسخه تریال 10 روز است!
من بلدم یه بار تو تاپیک n96 نوشتم ولی چون زیاده نمی تونم بنویسم برید بگردید و استفاده کنید خیلی راحت و کار آمد و توپه!
[QUOTE=DariushGreat;5439652]پرسشت پاسخ داره؛ از پس انجامش بر میای؟
شما راهشو بنویس
حتماً از پسش بر میام...
فایل های فلش گوشیت رو دانلود کن
با برنامه نوکیا ادیتور فایل ppm یا همون ROFS2 رو باز کن
همه محتویات درایو Z گوشیت هست. بگرد و هرچی فایل exe و DLL و rsc و r01 و r57 مرتبط با برنامه هست پاک کن.
البته نگارش تازه نوکیا ادیتور یه قابلیتی داره به نام APP Manager که می گن می شه باهاش برنامه ای رو حذف کرد که متاسفانه من تا به حال باهاش کار نکردم...
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 24-09-2010 at 21:30.
سلام.من یه کیف واسه N97 گرفتم که آهن ربا داره و آهن رباش هم مستقیم روی صفحه نمایششه.می خواستم بدونم این آهن ربا تاثیر منفی و مخرب روی گوشی نمی ذاره؟
خود فروشنده گفت که آهن رباش آسیبی به این گوشی نمی رسونه و از این حرفا ! گفت روی بعضی از گوشی ها ممکنه اثر بذاره اما واسه N97 مشکلی نداره.
شما می تونی کارای زیرو انجام بدی.
1- نرم افزار touch crypto می تونه فایلاتو قفل کنه . ولی مخفی نمی کنه .اما یه مزیتش اینه که وقتی می ری تو گالری رو اون فایلی که با این نرم افزار قفل کردی می زنی ازت پسورد نمی خواد و طوری نشون می ده که فایل قابل اجرا نیست.
2- نرم افزار media safe رو 97 من جواب نداد . یعنی نصب شد بالا اومد ولی وقتی می خوای یه فایل انتخاب کنی هیچ فایلی تو هیچ قسمتی نیست.
3- نرم افزار Kenvast Software با این نرم افزار می تونی به راحتی فایلاتو مخفی کنی.
4- بهترین نرم افزار واسه مخفی کردن به نظر من همون x-plorerخودمونه شما با استفاده از این نترم افزار به راحتی می تونین فایلاتونو مخفی کنین.
به نظر من مخفی کردن یه فایل خیلی بهتر از رمز گذاشتن رو اونه چون وقتی یه نفر ببینه تو گوشیت رو یه فایلی رمز گذاشتی لج می کنه می گه این چیه واسم بازش کن ادمم مجبور میشه اینکارو بکنه.
واسه دانلود کردن نرم افزار های بالا هم فکر نکنم با وجود گوگل و این همه سایت نرم افزار موبایل دیگه مشکلی باشه.
Last edited by daryosh999; 24-09-2010 at 20:47.
احتمالا هنگامی که گوشی رو می گذاری توی کیف هی قفلش باز بشه و دردسر درست کنه
شاد باشین![]()
میخوام گوشی رو آپدیت کنم، وقتی تا حدود نصفش رو میرم میگه Connection lost during update، از ایرانسل استفاده میکنم. من همین کارو با 5800 کردم و آپدیتش کردم.
به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون از راهنماييت. هر دو روش رو كار كردم ولي !!! نرم افزار touch crypto چون فايل رو Encrypt ميكنه براي يك فايل مثلا 100 مگي خيلي طولش ميده. با x-plorer هم فايل رو مخفي كردم اما ايرادش اينه كه بايد گوشي رو ريست كني تا از تو گالري بره بيرون. در هر صورت متشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)