ممنون
ولی این رو گرفتم متن فارسی به درستی تبدیل نمی کنه
ممنون
ولی این رو گرفتم متن فارسی به درستی تبدیل نمی کنه
سلام دوستان
یه برنامه میخواستم که فایل SWF رو به PDF یا PPT تبدیل کنه.
دوست من تا اون جایی که می دونم مستقیم نمی شه فرمت swf رو به این فرمت ها تبدیل کرد. ولی می تونی داخل firefox پرینت بگیری توسط cutepdf به فایل pdf یا توسط برنامه ی اسکرین کپچر ازشون شات بگیری و بعد اون شات ها رو به pdf و یا ppt تبدیل کنی.
موفق باشي![]()
سلام یه متنی به ورد رو میخوام به پی دی اف تبدیل کنم
شماره های پایین سطر رو میخوام فارسی باشهخ ولی وقتی تبدیل میکنم انگلیسی نشون میده راهنمایی پلیز
دوست من شما با خود word تبدیل کن به پی دی اف و word رو هم تنظیماتش رو بذار روی context که اعدادی که تایپ می کنی در اصل فارسی تایپ بشن و موقع خروجی گرفتن اون اعداد هم فارسی بمونن ، گرچه چون یونی کد کلاً با فارسی کاملاً سازگار نیست ممکنه این مشکلات پیش بیاد.
موفق باشي![]()
درخواست نرم افزار تبدیل PDf به Word و بالعکس
نرم افزار در این زمینه زیاده کافیه تو انجمن معرفی نرم افزار یک جستجو میکردید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و ....
این دو تا تایپکی که قرار دادین این کارو انجام میده . . . من سرعت نتم خیلی پایینه یه نرم افزار کم حجم معرفی کنید که یه فایل pdf 25 صفحه ای رو به word تبدیل کنه
دوست من اون دو تاپیکی که حامـــــد عزیز معرفی کرده کارت رو راه میندازه ولی برای تبدیل پی دی اف به ورد برنامه ای که هم کم حجم باشه و هم عملکرد مناسبی داشته باشه غیر از این ندیدم ،
خدمت شما :
PDF To WORD Converter 3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي![]()
عرفان جان این رو دانلود کردم اما متن فارسی رو که تبدیل کردم بهم ریخته تو ورد نشون میده
آخه فایل پی دی افم فارسی موقع تبدیل به ورد قاط میزنه و فونتش رو بهم میریزه
یه نرم افزار دیگه ای نیست که درست تبدیل کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)