تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 199 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان. م بعد از 5-6 ماه میخوام برگردم لایو. آخرین داشبورد و lt3 هم دارم . حالا میخوام بدونم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه؟ قضیه این دیسکای burnurmax چیه ؟ با این دیسکا میتونم با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟
    پیشاپیش ممنون . موفق باشید.
    burnermax به یه سری از بازی ها میگن که XGD3 هستن و روی دیسک 100% و کامل رایت شدن و هیچ خطری توی لایو هم بازیکن رو تهدید نمیکنه
    اما یه سری دیگه با اسم Truncate هستن که فقط 97% حجم بازی رو دیسک رایت شده به معنای اینکه ناقص رایت شده و به محض اینکه به لایو وصل شه فلگ میشه و بعد از مدتی هم بن میشه .
    قیمت ها هم :
    burnermax : از 4000 تا 6500
    truncate : از 1500 تا 3000
    بستگی به انصاف فروشنده داره که به کدوم قیمت بهت بده
    با LT3 هم میتونی با خیال راحت لایو بزنی بدون هیچ خط بن شدنی

2. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به فریاد برسید.
    من یه هفته نیست ایکس باکس گرفتم همه بازی ها را اجرا میکرد LT3 هم ظاهرا هست. بازی starwar را گرفتم وقتی دیسک را گذاشتم گفت برای اجراش باید آپدیت کنی همین کار را هم کردم بازی را هم اجرا می کنه اما وقتی بازی Forza Motor Sport4 را خریدم گذاشتم تو دستگاه پیغام This disc is unreadable, please clean with a soft cloth را میده یه بار بردم دیسک را عوض کردم فکر کردم برای خرابی دیسک است اما دوباره همین پیام را میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیه و چیکارش کنم بد جوری رو اعصابم است. راستی دستگاه گارانتی هم داره.

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به فریاد برسید.
    من یه هفته نیست ایکس باکس گرفتم همه بازی ها را اجرا میکرد LT3 هم ظاهرا هست. بازی starwar را گرفتم وقتی دیسک را گذاشتم گفت برای اجراش باید آپدیت کنی همین کار را هم کردم بازی را هم اجرا می کنه اما وقتی بازی Forza Motor Sport4 را خریدم گذاشتم تو دستگاه پیغام This disc is unreadable, please clean with a soft cloth را میده یه بار بردم دیسک را عوض کردم فکر کردم برای خرابی دیسک است اما دوباره همین پیام را میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیه و چیکارش کنم بد جوری رو اعصابم است. راستی دستگاه گارانتی هم داره.

ممنون
    کنسول شما هیچ مشکلی نداره بازی Forza 4 مشکل داره و باید نسخه Burnermax اونو بخرید اون دیسک هایی که شما دارید truncate هستند یعنی ناقص رایت شدن در نتیجه ارور میارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کنسول شما هیچ مشکلی نداره بازی Forza 4 مشکل داره و باید نسخه Burnermax اونو بخرید اون دیسک هایی که شما دارید truncate هستند یعنی ناقص رایت شدن در نتیجه ارور میارن
    ممنون دوست خوبم از پاسخ شما،
    اما این دیسک دوم رو که بردم تعویض کنم همونجا برام تست کرد رو یه Xbox داغون و قدیمی ران شد حالا برم بهش بدم ازم پس نمیگیره. یعنی می فرمایید چون دستگاه من جدیده روش جواب نمی ده.

مرسی از راهنمایی شما
    راستی نامرد 10،000 تومانم پول گرفت گفت چون اصلیه و دوتا دیسک
    Last edited by ali55555; 07-05-2012 at 10:09.

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست خوبم از پاسخ شما،
    اما این دیسک دوم رو که بردم تعویض کنم همونجا برام تست کرد رو یه Xbox داغون و قدیمی ران شد حالا برم بهش بدم ازم پس نمیگیره. یعنی می فرمایید چون دستگاه من جدیده روش جواب نمی ده.

مرسی از راهنمایی شما
    راستی نامرد 10،000 تومانم پول گرفت گفت چون اصلیه و دوتا دیسک
    ... شما دادی واست LT+3 ریختن ، حالا بازی های XGD3 رو ( مثل Forza 4) فقط در صورتی میتونی بازی کنی که burner max باشن ... این که میگی رو یه دستگاه قدیمی اجرا شد به خاطر اینه که اون دستگاه LT +3 نبوده ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

... شما دادی واست LT+3 ریختن ، حالا بازی های XGD3 رو ( مثل Forza 4) فقط در صورتی میتونی بازی کنی که burner max باشن ... این که میگی رو یه دستگاه قدیمی اجرا شد به خاطر اینه که اون دستگاه LT +3 نبوده ...
    مرسی از راهنمایی همه دوستان پس ربطی به پاک کردن کش کنسول نداره که اینکار رو بکنم تا ران بشه؟
    همچنین دستگاهم پس فلگ نشده.
    ببخشید اگر سئوال های بی ربط میکنم، آخه ناشی هستم.

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

13

با سلام...

این بازی sniper elite 2 برای اجرا پیغام اپدیت داشبرد رو میده که چون من دستگاهم LT2 هست نمیخوام اپدیت کنم....

اگر این بازی را پچ کنم این پیغام دوباره ظاهر میشود یا خیر؟ چون نمیخوام فعلا LT3 بریزم....

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام...

این بازی sniper elite 2 برای اجرا پیغام اپدیت داشبرد رو میده که چون من دستگاهم LT2 هست نمیخوام اپدیت کنم....

اگر این بازی را پچ کنم این پیغام دوباره ظاهر میشود یا خیر؟ چون نمیخوام فعلا LT3 بریزم....
    بله این بازی به داشبورد جدید نیاز داره . با LT 2 فکر نکنم بشه اجرا کرد

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

آخرین آپدیت داشبورد واسه درایور با فریمور LT2 کدومه؟؟؟

اگه داشبوردو آپدیت کنم fifa12 یا مث اینو میتونم مجدد بازی کنم؟

ممنون میشم زود جواب بدین.

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام اگه داشبوردو اپدیت کنی باید lt3 بریزی. واسه pes مشکلی نیست فکر نکنم واسه fifa مشکلی داشته باشه ...فراموش نکن که دیگه باید حتما lt3 بریزی چون بازیهای جدید مثل مکس پین و جدیدایی که میاد نیاز به فرمور lt3 دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •