با همه مطالب فوق موافقم..!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با همه مطالب فوق موافقم..!
این نظر سنجی خیلی وقته برقرار ! بد نیست یه نظر سنجی جدید ایجاد بشه تا آرا به روز بشه !
من آرت 1 دارم. سرعتم روی 21 ثابته. روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل هم فرقی نداره. در مورد اینکه راضی هستم یا نه راستش چون من دو ماه پیش از اکو 128 اومدم روی آرت1 و یک دفعه سرعتم از 60 شده بود 21 اوایل خیلی شاکی بودم ولی الآن میبینم با توجه به حجم ترافیکش و رایگان بودن پنج شنبه و جمعه کاملاً به صرفه تر از اکو128 هستش.
کاملا موافق اگه کسی اقدام نکرد در اینده نزدیک خودم یه نظرسنجی جدید راه می ندازماین نظر سنجی خیلی وقته برقرار ! بد نیست یه نظر سنجی جدید ایجاد بشه تا آرا به روز بشه !
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
ممنونم من تصمیم دارم از اکو 256 کوچ کنم شاید ارت 128نمی دونم هنوز تردید دارممن آرت 1 دارم. سرعتم روی 21 ثابته. روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل هم فرقی نداره. در مورد اینکه راضی هستم یا نه راستش چون من دو ماه پیش از اکو 128 اومدم روی آرت1 و یک دفعه سرعتم از 60 شده بود 21 اوایل خیلی شاکی بودم ولی الآن میبینم با توجه به حجم ترافیکش و رایگان بودن پنج شنبه و جمعه کاملاً به صرفه تر از اکو128 هستش.
من یک هفته است 128 اکو شاتل گرفتم.خطم فیبر نوری مرکز ولیعصر هست.
سرعت دانلودم تا 110 هم میرسه.(80 % زمان ها 90 هست)شب ها هم خیلی افت نداره(حدود 60-70 خیلی وقت ها هم 100)
سرعت دانلود 128 اکو چقدر باید باشه ؟
ببخشید خطم فیبرنوری هست یعنی چی ؟من یک هفته است 128 اکو شاتل گرفتم.خطم فیبر نوری مرکز ولیعصر هست.
من هم تازه گرفتم سرعت ام هم نوسان داره ولي بيشتر از 20 - 22 و همين حدود نمي شه
18 گيگ داره خوب بهتر از Eco 512 هست با سه گيگ
ولي مشکلي که هست اينه که شما نمي توني همزمان هم دانلود کني هم وب گردي کني چون سرعت به درد وب گردي هم نمي خوره ديگه چه برسه به دانلود
و فکر کنم اکثرا اين 18 گيگ رو اضاف مي يارن
یعنی خط تلفن که رانژه شده ، سیم مسی نیست ، فیبر نوری هست.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
مگه مخابرات روی فیبر نوری هم به مشترکینش خدمات می ده ؟یعنی خط تلفن که رانژه شده ، سیم مسی نیست ، فیبر نوری هست.
بله از نظر دانلود همزمان با وبگردی کاملاً حق با شماست. جالبه که من این ماه حدود 4 گیگ اضافه اوردم و با اینکه چند روزه که وارد دوره جدید شدم هنوز ترافیکم ریست نشده و داره از ماه قبل کم میشه.![]()
راستی حواستون باشه که حجم ترافیک آرت 12 گیگ هست و اگه بیشتر مصرف کنید هزینه اش روی صورت حساب ماه بعد کشیده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)