کانتکتهای من که حدود 150 مورد هست که بعضیها هم عکس داره کمتر از یک مگابایت حجم رو میگیره و SMS هم خیلی کمتر. مشکل شما رو جا به جا کردن این دو تا حل نمیکنه. برای محل ذخیره بلوتوث هم از HC4 Inbox استفاده کنید.
کانتکتهای من که حدود 150 مورد هست که بعضیها هم عکس داره کمتر از یک مگابایت حجم رو میگیره و SMS هم خیلی کمتر. مشکل شما رو جا به جا کردن این دو تا حل نمیکنه. برای محل ذخیره بلوتوث هم از HC4 Inbox استفاده کنید.
کجای تاچ پلیر هست هر چی میگردم پیدا نمیشه!؟
این گوشی چرا انقدر افت قیمت داره؟ من 1 ماه پیش گرفتم تا الان 100 تومن ضرر کردم!! نمیدونستم ویندوز موبایل هم اینجوریه!!! وگر نه همچین غلطی نمیکردم!
دوست من همیشه گوشیهای گرون قیمت افت زیادی دارن . کاریشم نمی شه کرد.
دوست عزیز معلوم بود ارزون میشه. همون موقع هم داشت ارزون میشد در ضمن اون موقع اصلا با قیمت واقعی فروش نمیرفت.
تکنولوژی رو هر وقت خریداری کنی هم ضرر میکنی و هم سود
سود میکنی چون حالشو میبری و ضرر میکنی به خاطر پیشرفت سریع اون و جایگزینی تکنولوژی جدید تر که پیامد اون ارزون شدن قدیمی هاست.
من هم خودم 575 خریدم
دوست عزیز
از پاسخت ممنونم،
علت اینکه برخی برنامه ها رو رو رم گوشی نصب کردم این بوده که رو حافظه جانبی کار نمیکنن. مثلاً من برنامه بسیار عالی الذکر رو دارم که حدود 30 مگ از رم دستگاه رو اشغال میکنه و حتماً هم باید روی رم اصلی دستگاه نصب بشه.
در هر صورت مرسی.
سلام
از عکاسی Panorama خیلی خوشم اومد. اما متاسفانه در حالت پانوراما عکسها رو با سایز خیلی پایین میگیره. یعنی با سایز 320*240.
نمیشه با همون رزولیشن بالا عکس پانوراما گرفت؟(متاسفانه غیر فعاله)
از نرم افزاری چیزی نمیشه استفاده کرد؟
(راستی من هنوز نمیدونم کلید تشکر یا Thanks این فوروم کجاست و چه جوری کار میکنه، ببخشید!!)
از پاسخ سریع شما هم متشکرم.
البته کانتکتهای حدود 500 تاست که اکثر اونا هم با عکسه و فکر میکنم بیشتر از 4-5 مگ جا گرفته باشه! فکر میکنم جابجایی اونا تا حدودی موثر باشه.
در مورد SMS ها هم اگر چه جای زیادی نمیگیرن، ولی وقتی محبور میشی گوشیتو هارد دیست کنی ولی یادت رفته از اونا بکاپ بگیری، به این فکر میفتی که چی میشد اونا روی حافظه جانبی بود و باقی میموندن!!
اگه لطف کنی و آدرس برنامه HC4 Inbox رو البته با کرکش بدی، ممنون میشم.
نوچ !
گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون ، افت قیمت زیادی دارند !
مثالش هم HD ! ... هنوز ارزون نشده ...
من اون اوایل که P1 اومده بود رفتم به حدودا 500 تومن یکی گرفتم ، همون زمان یک P3400 تو ویترین بود که 400 اینا
قیمتش بود ...
چند ماه بعد P1 رو فروختم به 290 تومن ! ( الان نوش فکر کنم 260 اینا باشه ) ، اما الان که بیشتر از 1 سال از اون روز
میگزره ، P3400 همون حدود قیمته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)