این پراید مستحکم ومقاوم وایمن کی تولید می شه.؟
این پراید مستحکم ومقاوم وایمن کی تولید می شه.؟
سلام
اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟
ممنون
از روی رنگ بدنه که البته نقاشها اگه حرفه ای نباشن یا با دستگاههای پیکسل سنج رنگ قابل تشخیصه.
salam majikar modelash mahamashun khuban vali aghl hokm mikpne unike gheymatesh balatar emkanate bishtari dare hamun 230 hezariro begiri be nazaram behtare albate age bonyeye malit khube bye
ديسك صفحه پرايد را هر چند وقت بايد عوض كرد من ماشينم 88 و 37000 كار كرده به نظرم كلاچ خيلي بد عمل ميكنه راه تست صفحه كلاچ چيه؟
بستگی به جنس دیسک و صفحه داره و معمولا همین حدود بیشتر نمیره
راه تستش هم اینه که شما ماشین رو بزار تو دنده چهار درحالی که ترمز رو نگه داشتی کلاج رو آروم آرو بیار بالا و کم کم گاز بده ببین کجا ماشین خاموش میشه اگه کلاج خیلی اومد بالا و ماشین خاموش شد بدون صفحه عمرش تمومه و اگر نه کلاج رو چیزی نیاوردی بالا که ماشین خاموش شد صفحه هنوز کار میکنه
برادر من مگه قراره دیسک و صفحه زوندا یا کاررا GT تست کنه!!! این دیگه چه روشیه؟؟!!
37000 یا 47000 نداره. عمر دیسک و صفحه کلاچ بستگی به جنس و نحوه کارکردشه. بنده به شخصه با یه والئو شرکتی تا بدین لحظه 72000 تا کار کردم و هنوز هم هیچ مشکلی ندارم.
مهم اینه که این دوستمون چه مشکلی داره؟
پدال بالا یا پایینه؟
موقع حرکت میلرزه؟
تو دورهای بالای 3000 گاز هرز می خوره؟
اینا هرکدوم مشخصه یک عیب خاص هستند و لزوما هم دلیل بر خراب بودن دیسک یا صفحه کلاچ نیستند!
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سنسور چی؟؟!!
این پراید مستحکم همون 132 و 111 که چند ماهیه که تولید شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)