من پارسال رفتم ثبت نام کردم کلاس هم رفتم اما اموزش رانندگی نرفت الان بعد یک سال باید دو باره برم ثبت نام کنم یا ته
من پارسال رفتم ثبت نام کردم کلاس هم رفتم اما اموزش رانندگی نرفت الان بعد یک سال باید دو باره برم ثبت نام کنم یا ته
دوستان من شنیدم برا پایه یک باید متاهل باشن درسته؟
نه دوست من اون برگه فقط یک رسید هست
صبر کنید تا گواهینامتون بیاد
بله دوست من باید دوباره ثبت نام کنید
نه درست نیست
اما سن قانونی از 23 سال به 25 سال تغییر کرد.
یه سوال دیگه دوستان حالا چند روز طول میکشه گواهینامم بیاد ؟بعد چه جوری پیگیری کنم بعد آیا میشه یه چیزی از آموزشگاه گرفت باهاش رانندگی کرد تا گواهینامم بیاد؟
الان هزینه ثبت نام تو آموزشگاه ها چقدره ؟
دوست من اینو دیگه خودتون باید تشریف ببرید آموزشگاه تا راهنماییتون کنن.
اینکه چند روز طول میکشه مشخص نیست چون طبق تجربه دوستان افرادی بودن تا 2 ماه یا بیشتر هم طول کشیده .
از آموزشگاه هم نمیشه مدرکی برای رانندگی گرفت تا گواهینامه بیاد باید صبر کنید .
اگر گواهینامه تعویضی باشه یه مدرکی میدن تا زمانی که گواهینامه بیاد بتونید رانندگی کنید
اما اگر تازه برای اولین باز گواهینامه گرفتین نه نمیشه
Last edited by mohamad skystar; 10-06-2012 at 19:46.
حدود 2 سال گواهينامه دارم، ولي از وقت گرفتن تا حالا پشت ماشين ننشستم، حالا ميخوام ماشين بگيرم، ميخوام بدونم ميشه رفت آموزشگاه يه آموزشي بذارن كه ياداوري شه؟ هزينه ش چجوريه؟ از ماشين كرايه بيشتره؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
نه من بار اولمه گواهینامه میگیرم ولی میخوام بدونم چه جوری باید گواهیناممو رهگیری یا همون پیگیری کنم آخه سایت پستم میری سریال ۱۰ رقمی میخواد که من ندارم میخواستم بدونم من چه جوری میتونم از وضعیت گواهینامم آگاه بشم.
بله میتونید.
به آموزشگاه برو و بگو چند جلسه آزاد میخوام بیام تمرین
هزینش هم طبق همون قوانین هر جلسه میگرن ازت و از ماشین کرایه ای هم کمتره
به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید
با سلام ببخشید بچه ها من رفتم پلیس+۱۰ باید اسممو بگم واسه پیگیری گواهینامم؟باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)