رفقا من می خوام یه دی وی دی پلیر جدید بگیرم، چی خوبه که کیفیت پخش موزیک خوبی هم داشته باشه؟ زیر 200.
رایان جان این دی وی دی های دنون کجا پیدا میشه؟ آیا فروشگاه آنلاینی هست که بتونم پیش از خرید مشخصات دنون های موجود در ایران رو ببینم.
می خوام یه چیزی باشه که یو اس بی هم بخوره و فقط مخصوص دیسک های اورجینال نباشد.
با سپاس.
Artam همونطور که تو پست های قبل هم می بینی منم برای یه بنده خدا دنبال چنین گزینه ای هستم... با اینکه برای یه TV قدیمی می خواد اما در عین حال می خواد بعد از 6 ماه که درسش تموم شد، یه پلیر خوب هم داشته باشه که وقتی برگشت تهران بتونه به lcd خونه وصل کنه... اما ظاهرا چه 100 هزار تومن بودجه داشته و چه 200 هزار تومن فرق چندانی نمی کنه چون مدلی بهتری نمی تونی با بودجه بین 120 تا 220 پیدا کنی... و باز هم بر می گردی سراغ همون گزینه های نزدیک به 100 و کمی بیشتر... در مورد DENON هم تا اونجایی که من می دونم باید بودجه ات رو تا 300 هزار یا کمی بیش از این افزایش بدی تا یه پلیر بدرد بخور گیرت بیاد... فعلا می تونی از این سایت اطلاعات کلی را بدست بیاوری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که م می دونم این 3 سه تا مدل گزینه های خوبی هستند اما نمی دونم الان تو بازار هستند یا نه اما قیمتشون حدودا بین 95 تا 120 هزار تومن خواهد بود.
Pioneer DV420V
Pioneer DV-610AV
Philips DV5996K
راستی اگه گزینه بدرد بخوری پیدا کردی به منم بگو...