تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 295 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفقا من می خوام یه دی وی دی پلیر جدید بگیرم، چی خوبه که کیفیت پخش موزیک خوبی هم داشته باشه؟ زیر 200.

رایان جان این دی وی دی های دنون کجا پیدا میشه؟ آیا فروشگاه آنلاینی هست که بتونم پیش از خرید مشخصات دنون های موجود در ایران رو ببینم.
    می خوام یه چیزی باشه که یو اس بی هم بخوره و فقط مخصوص دیسک های اورجینال نباشد.
    با سپاس.
    Artam همونطور که تو پست های قبل هم می بینی منم برای یه بنده خدا دنبال چنین گزینه ای هستم... با اینکه برای یه TV قدیمی می خواد اما در عین حال می خواد بعد از 6 ماه که درسش تموم شد، یه پلیر خوب هم داشته باشه که وقتی برگشت تهران بتونه به lcd خونه وصل کنه... اما ظاهرا چه 100 هزار تومن بودجه داشته و چه 200 هزار تومن فرق چندانی نمی کنه چون مدلی بهتری نمی تونی با بودجه بین 120 تا 220 پیدا کنی... و باز هم بر می گردی سراغ همون گزینه های نزدیک به 100 و کمی بیشتر... در مورد DENON هم تا اونجایی که من می دونم باید بودجه ات رو تا 300 هزار یا کمی بیش از این افزایش بدی تا یه پلیر بدرد بخور گیرت بیاد... فعلا می تونی از این سایت اطلاعات کلی را بدست بیاوری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا اونجایی که م می دونم این 3 سه تا مدل گزینه های خوبی هستند اما نمی دونم الان تو بازار هستند یا نه اما قیمتشون حدودا بین 95 تا 120 هزار تومن خواهد بود.
    Pioneer DV420V
    Pioneer DV-610AV
    Philips DV5996K

راستی اگه گزینه بدرد بخوری پیدا کردی به منم بگو...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این Philips DV5996K رو کجا دیدی؟ اسمشو درست نوشتی؟ چون تو نت سرچ کردم جواب درست و حسابی نیومد.
    دی وی دی فیلیپس از این بهترم تو بازار هست؟
    Last edited by Artam01; 01-11-2010 at 20:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پايونر 610 امكان پخش DVD-Audio و SACD رو داره و خروجي 5.1 آنالوگ
    اما ديگه تو نمايندگي نيست! 420 دارن

در مورد فيليپس از پايونر فرمت هاي بيشتري را اجرا ميكنه اما تو صدا و تصوير مثل پايونر نيست.
    داوود جان پخش MP3 و کلن موزیک رو کدوم بهتر انجام میدن؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داوود جان پخش MP3 و کلن موزیک رو کدوم بهتر انجام میدن؟
    اطلاعات من در اين حد نيست كه بتونم در مورد كيفيت صدا نظر بدم!
    دوستان حرفه اي بهتر به شما كمك كنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان این دی وی دی یپلیر خوبه ؟ DVP-NS728H سونی

می خواستم بدونم اینا یا usb فیلم های با فرمت km را ساپورت می کنند ؟؟ زیرنویس رو چطور ؟ مارک بهتری اگر سراغ دارید بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این Philips DV5996K رو کجا دیدی؟ اسمشو درست نوشتی؟ چون تو نت سرچ کردم جواب درست و حسابی نیومد.
    دی وی دی فیلیپس از این بهترم تو بازار هست؟
    ببخشید یه P از اسم این مدل افتاده بود Philips DVP5996K صحیح است.
    کد:
    فکر می کنم این مدل از فیلییپس با اینکه دو سال یا کمی بیشتر از تولیدش می گذره اما جزء کامل ترین پلیرها تو رنج قیمت خودش باشه مضافا اینکه وقتی این PDF بالا را بگیری توش نوشته کد فارسی هم ظاهرا ساپورت می کنه که پایونیر همچین چیزی تو مشخصاتش نداشت. من خودم یه مدل دیگه ای از فیلیپس رو مدتی هست دارم که خداییش بد نبود ولی همه فرمت ها را کامل ساپورت نمی کرد ولی کارکردش خوب بود... حالا رو همین حساب، نظرم رو فیلیپس مثبته اما چون این مدل رو نداشتم نمی تونم تجربی اظهار نظر کنم همینطور پایونیر که مدل واقعا خوبی هست ظاهرا ضریب شکستگی صدا تو پایونیر پایین تر از فیلیپس هست بنابراین باید صدای بهتری تولید کنه اما فیلیپس را که تو ریویوها می خوندم جزء بهترین پلیرها از نظر خواندن بیشتر فرمت ها و طول عمر هست.

این مدل از پایونیر که تو بازار فراوان هست قیمتش هم 95 تا 100 اما فیلیپس رو نمی دونم الان هم دارن یا نه اگه باشه که خوبه در هر حال بهترین کار اینه که بریم جمهوری ببینیم تو این رنج قیمت چه محصولاتی هست بعد یه تحقیق اینترنتی و در نهایت خرید...
    Last edited by sound.vision; 02-11-2010 at 11:01.

7. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این دی وی دی یپلیر خوبه ؟ DVP-NS728H سونی

می خواستم بدونم اینا یا usb فیلم های با فرمت km را ساپورت می کنند ؟؟ زیرنویس رو چطور ؟ مارک بهتری اگر سراغ دارید بفرمایید
    این مدلی که شما انتخاب کردی مدل بدی نیست اما از طریق USB فقط MP3،JPEG،ِDivx را برایت پخش می کنه یعنی بیشتر مدل ها برای پخش فیلم از طریق USB محدودیت دارن... در مورد زیر نویس هم تا اونجایی که من می دونم خیلی نمی تونی رو پخش زیر نویس فارسی به صورت معمول حساب کنی.... در مورد برندهای دیگه هم باید بگم ممکن مدل های بهتری هم باشن ولی من ازشون اطلاع ندارم ولی دو مدلی که از فیلیپس و پایونیر تو همین صفحه معرفی شدن جزء بهترین ها تو رنج قیمتی خودشون هستند.

9. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود و تشکر
    من دقیقا دستگاهی میخوام که بتونه دیویدی و سی دی را پخش کنه یعنی دیودی پلیرم باشه و ضبط هم بکنه
    حالا دو تا مسیله یا دو تا سوال دارم
    - اگه یک پلیر ساده بگیرم که usb داشته باشه میتونم از طریق این پورت و اتصال یک فلش مموری ضبط کنم ( همچین مدلهای وجود داره ؟ )
    - برای ضبط و پخش مدلهای خاصی را میشناسید که هم خوب باشند هم قیمتشون مناسب باشه ؟

با تشکر فراوان
    این چیزی که شما می خوای خیلی کم هستش چون برای بیشتر مردم کارایی نداره (وقتی DVD رو تو دستگاه می گذاری چه نیازی هست که دیگه از روی اون بریزی تو فلش؟ خوب از همون DVD یه کپی بگیر) در هر حال من چند تا مدل از پاناسونیک رو دیدم که ظاهرا باید به کار شما بیاد که لینکشو این پایین می گذارم ولی در مورد خوبی یا بدشون نمی دونم... خودتون باید تحقیق کنید.
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این دنون ها حتی 300 تومنی هاش هم یو اس بی و پورت اچ دی ام آی ندارند.
    به نظرتون یک پخش کننده ی مدیا بگیرم کیفیتش پخش موزیک و MP3 خوب است؟ مثلن WD HD؟
    بیشتر دنبال چیزی هستم که در پخش موزیک بهتر عمل کند و همینطور با یو اس بی بشه موزیک گوش کرد و فیلم های مختلف رو دید.

به نظرتون 610 پایونیر تو پخش موزیک بهتر از 420 عمل می کند؟
    Last edited by Artam01; 02-11-2010 at 13:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دنون ها حتی 300 تومنی هاش هم یو اس بی و پورت اچ دی ام آی ندارند.
    به نظرتون یک پخش کننده ی مدیا بگیرم کیفیتش پخش موزیک و MP3 خوب است؟ مثلن WD HD؟
    بیشتر دنبال چیزی هستم که در پخش موزیک بهتر عمل کند و همینطور با یو اس بی بشه موزیک گوش کرد و فیلم های مختلف رو دید.

به نظرتون 610 پایونیر تو پخش موزیک بهتر از 420 عمل می کند؟

سلام . به نظر من یدونه 420 بگیر + یدونه WD HD . من همین کار رو کردم و راضی هستم . یک هارد 1 ترا و یدونه هم 500 گیگ وصل کردم به WD و فیلم و موزیک رو با اون میبینم و از نظر کیفیت هم واقعا خوبه و راضیم . فیلم هایی هم که روی DVD دارم رو با پایونیر میبینم . حتی یک آرشیو هم دارم که اکثرا Divx و Mpeg و Avi هست و روی dvd رایت کردم رو هم با 420 میبینم و با کیفیت خوبی پخش میکنه .

13. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •