از قدیم میگن خلایق هرچه لایق ، آدما راحت میتونن خودشونو گول بزنن ، اگه سرور شما سرور خوبی بود نیاز نداشتی بیای اینجا براش تبلیغ کنی
اینو برای اونائی گفتم که سرورتونو ندیدن
در کل امیدوارم با اصلاح کردن خودتون موفق و پیروز بشین
از قدیم میگن خلایق هرچه لایق ، آدما راحت میتونن خودشونو گول بزنن ، اگه سرور شما سرور خوبی بود نیاز نداشتی بیای اینجا براش تبلیغ کنی
اینو برای اونائی گفتم که سرورتونو ندیدن
در کل امیدوارم با اصلاح کردن خودتون موفق و پیروز بشین
با سلام به همه دوستان عزيز
من چند صفحه اخر اين تاپيك رو خوندم و متاسف شدم.
نميدونم چرا به جاي بحث كردن باهم فكر تونو رو هم نميذارين و خودتون يه سرور خوب درست نميكنيد.
به جاي اينكه اين همه سرور از سايت هاي خارجي بريد دانلود كنيد با هم فكري بشينيد روي يه سورس سرور كار كنيد
نه اينكه ميريد سورس دانلود ميكنيد بعد چيز هاي مورد نياز رو روش پچ ميكنيد و ادعا ميكنيد كه اين سرور منه
اين تاپيك تا الان 172 صفحه داره واقعا خودتون بگيد تا الان چي ياد گرفتيد به غير از اينكه سرور از سايت هاي ديگه دانلود ميكنيد
يا يه سورس ميگيريد و كمپايل ميكنيد
خودتون قضاوت كنيد.
چي از سورس سرور ياد گرفتيد؟
فيكس كردن رفتار هاي باس؟
فيكس كردن اسپل ها؟
فيكس كردن كوست ها؟
ساخت كوست؟
ساخت تلپورت؟
اوناي كه ادعا ميكنن ما بلديم بريد سرور هاي خارجي چه فان چه هارد سري به اين سرور ها بزنيد ببينيد چه كار ها كردن
من يه سرور فان كه واقعا با اينكه فانه ولي فيكس فيكسه بهتون معرفي ميكنم بريد ببينيد چه كردن
واسه بازي كردن نميگم واسه اين ميگم كه ببينيد چقدر عقبيم
ببينيد چه NPC هايي ساختن چه طور دارن هيرو ها رو كنترل و فيكس ميكننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اگه تو سروري پالادين باگه ميتونيد باگشو بگيريد؟
باز هم ميگم خودتون قضاوت كنيد
ادم با ديدن اين چيز ها بايد تحريك بشه بگه اگه اونا ميتونن ما هم ميتونيم
تمام سرور هايي كه تو اين تاپيك معرفي شده يا سرور هاي خارجي هستن يا سورس فقط با پچ كمپايل شده همين
من سروري نديدم كه مثلا بگيد من فلان چيزو خودم فيكس كردم يا فلان چيزو خودم ساختم
يك نفر به من زنگ زد گفت من يه سرور فان دارم اگه پلير داري معرفي كن بيان تو سرور من
خوب وقتي رفتم تو سرور باگ از اين سرور ميباريد
يك تلپورت هم خودش ساخته بود كه وقتي TP ميكردي بين زمين و اسمون ظاهر مي شدي
ولي بازم جاي اميد واري بود كه خودش ساخته بود
سخن كوتاه ميكنم
بياييد خودتون رو سرور كار كنيد به جاي اين همه بحث و بگو مگو
Last edited by at13; 15-05-2011 at 15:00.
in server ham hast iraniye har kas talabe bod beyad play kone 98% fixe fun nist normale 5sale rune wow.shahrad.com
سلام
من یک هیرو gm دارم تو یک سرور آنلاین ایرانی اگر کسی مایل هست بخره (میخوام بفروشم ) به من پی ام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرور که میگی خیلی وقت به تاریخ پیوستهها !!
بعدشم سیستم سرورش اونقد پایین بود که تا یکی اتک میداد سریع آف میشد....
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
__________________________________________________ ___________________________________
بعضی سرورها fix اند پلیر ندارن بعضی هاشونم که زیاد fix نیستن پلیر زیاد دارن بعضی از سرورها هم فقط برای رو کم کنی زده شدن که بگن ما هم سرور داریم...... اینا بزرگترین مشکلات سرورهای ایرانی اند....
من كه واسه بازي كردن نميگم كه اف ميشه يا نه واسه اين ميگم كه ببينيد چطور دارن با سورس سرور بازي ميكنن مثل اين ميمونه كه دارن مشق شب مينويست
هر روز يه چيز جديد اضافه مكنن. درضمن منظور من فقط همين يك سرور نبود سرور هاي ديگه هم هستن كه كارشون از اين هم بالا تر
چرا نميايد از همن الان اموزش كار با سورس سرور رو بذاريد كه همه باهم كار كنن من كه پايم
آقا حسين شما كه به قول خودتون داريد رو سورس سرور كار ميكنيد سورس رو بذار يه اموزش در حدي كه بچه ها با كد ها اشنا بشن شايد ديدي بچه ها با c++ كار كدن و يه چيز هايي بلدن
بايد از يه جايي شروع كرد ديگه من مطمئنم كه برنامه نويس هايي هم پيدا ميشن كه با ديدن اين تاپيك علاقه مند ميشن و اونا هم اطلاعاتشونو در اختيار همه بچه هاي اين تاپيك ميذارم و همه باهم ميتونيم يه سرور ايراني كه ميشه ادعا كرد واقا ايراني هست رو راه اندازي كرد
دوستان بیاد در ساخت پروژه یک بازی تحت شبکه همکاری کنیم. لطفا بیاید.
سلام . من یه سرور با CPU قوی و ترافیک ماهانه 1 ترابایت میخوام. دوستان ممکنه محبت کنید و مناسب ترین دیتا سنتر داخل ایران رو برای این سروری که میخوام بم معرفی کنید؟
سوال دیگم اینه که آیا میتونم سیستم سرورم رو خودم تهیه کنم و در اونجا بذارم که هزینم کمتر شه؟ چون سیستمم باید CPU قوی و حد اقل 4 گیگ رم داشته باشه.
سلام
اولی که گفتی من نمیدونم باید بقیه نظر بدن ولی فکر نمیکنم بزارن سیستم سرور تغییر پیدا کنه ....
salam admine servere logon.tornadowow.com hastam servere rayegan accountesh kamelan rayegane mitoonid baraye game estefade konidage soal ya moshkeli darid email bedid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)