منم بالاخره این بازیو تموم کردم. بعد از اینکه این کرک بازیم درست شد بازیو سریع تموم کردم فکر سه چهار روزه بازی تموم شدش. من اولش فکر می کردم اون درصد که برای بازی نوشته برای کل بازی هست یعنی موقعی که بازی تموم بشه اون 100 درصد میشه ولی فکر کنم باید آیتمهای مخفی و چیزهای دیگه رو پیدا کرد تا صد در صد بشه.من اولش تعجب کردم چون اگه اینجوری بودش بازی خیلی طولانی بود و معمولا بازیهای سبک اکشن ماجرایی خیلی طولانی نیستش.
روند بازی به نظرم عالی بود و اصلا تکراری نبودش و از نظر داستانی هم بازی عالی بودش . قسمت های دیگه بازی هم عالی بودن.فقط غولهای بازی یکمی آسون بودن که البته نمیشه گفت این مشکل بزرگی هستش . در کل به نظر من یه بازی فوق العاده بودش. من اکثر سایتها که نگاه می کردم علاوه بر اینکه امتیاز خود سایت بالا بود امتیاز مردمی هم میانگینش خیلی بالا بود. به نظر من مثل پرنس که موقعی اولین شماره اون منتشر شد یه بازی به یاد ماندنی شدش این بازی هم همین شرایط رو داره. من سبک اکشن ماجرایی رو خیلی دوست دارم واقعا این بازی حقش بود که از بسیاری سایتها به عنوان بهترین بازی این سبک انتخاب شدش.
راستی دوستان کسی از شماره دوم بازی خبری نداره؟ مثل اینکه قرار هست شماره دوم بازی ساخته بشه. هر کی تاریخ انتشار اونو می دونه حتما بگه. همچنین یه سوال داشتم من این کاراکترها رو فقط نصفشون رو باز کردم کسی همه 42 تا رو باز کرده؟ شخصیتهای دیگه کی هستن؟