سلام
دوستان از norton internet securty راضی هستن؟
آپدیت میشه . اکتیو میشه؟
سلام
دوستان از norton internet securty راضی هستن؟
آپدیت میشه . اکتیو میشه؟
سلام این کیجن 100 درصد کار میده تست شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای من کار نداد! بیشتر از 20 بار هم امتحان کردم...و از همون ترایل ریست استفاده کردم....
درسته اخه میدونی چند نفر دارن ازش استفاده میکنن؟
امکان دار با اولین سریال کار بده و امکان داره با بیستمیش برای من که 120 روز اکتیوه
سلام.
نورتون 360 v5 نیومد؟؟؟کی میاد؟؟؟
از کجا میشه دان کرد؟؟؟
و آخرین ورژن نسخه اینترنت سکیوریتی چیه؟؟
ممنون
سلام
لطفا راهنمائی کنید آیا شرکت norton با ip ایران مشکل داره چون برای دانلود کردن و بروز کردن باید از vp ... اتسفاده کرد
و این آنتی ویروس یا 360 چه فرقی داره
سلام.دوستان من به تازگی دارم از نورتون استفاده میکنم.دو تا سوال داشتم! 1)میشه از اپدیت ها بکاپ گرفت؟ و اپدیت ها کجا ذخیره میشن؟ 2) میشه سیستم دیگه ای رو که نورتون نصبه با اپدیت های سیستم خودم به صورت افلاین اپدیت کنم؟ ممنون
آخرین نسخه ی نورتون 360 را می توان از لینک زیر دریافت کرد
آخرین نسخه ی اینترنت سکوریتی هم 18.5.0.125 است که میتوانید از لینک زیر دریافت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر فقط موقع دانلود ip ایران تحریم است ولی برای استفاده از بقیه امکانات نورتون مثل به روز رسانی مشکلی با ip ایران ندارد
نسخه ی 360 و اینترنت سکوریتی فرق چندانی با هم ندارند فقط ورژن 360 بعضی امکانات اضافی برای بهینه سازی ویندوز در اختیار شما میگذارد و نسخه ی آنتی ویروس هم فاقد فایروال است,به نظر من بهترین نسخه همان اینترنت سکوریتی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)