تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 502 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
    در مورد داغ کردنش باید به همه یه توضیحی بدم چون این اطلاع رو دیروز بدست اوردم.
    داغ شدن لپ تاپ یک حسن است که شرکت اچ پی با ظرافت خاصی این کارو کرده.
    چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
    و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
    یه توضیح هم میخوام در مورد سرعت این دستگاه بدم و چرا با 1225 تفاوت قیمت داره؟؟؟؟
    چون این دستگاه نسبت به dv6-1225 حدود 5 تا 7 سرعتش پایینتره شاید براتون عجیب باشه که 2020 با سی پی یو قوی تر و رم ddr3 چطور سرعتش پایینتره.من براتون توضیح میدم به این دلیل پایینتره که برنامه های موجود تو بازار همه با سی پی یو های 2هسته بیشتر مچ هستند و این سی پی یو 4 هسته تازه به بازار اومده و در اینده نزدیک بیشتر برنامه ها با 4 هسته ای خوب مچ میشن و همچنین رم ddr3 و بعد از یه مدت که به احتمال زیاد یه مدت کوتاه این قضیه سرعت بر عکس میشه یعنی اینکه 5 تا 7 درصد سرعت 2020 بالاتر میشه از 1225 و این یکی از دلایل اختلاف قیمت بین ای دو مدل بود.
    اطلاعاتی که براتون گفتم یه کارشناس فنی و تخصصی لپ تاپ بهم گفته بود و به نظر من حرفای ایشون با عقل و منطق جور در میاد امیدوارم بدردتن خورده باشه ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
    یا علی
    Last edited by dading; 16-11-2009 at 14:15.

2. 4 کاربر از dading بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
    چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
    و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
    یه توضیح هم میخوام در مورد سرعت این دستگاه بدم و چرا با 1225 تفاوت قیمت داره؟؟؟؟
    چون این دستگاه نسبت به dv6-1225 حدود 5 تا 7 سرعتش پایینتره شاید براتون عجیب باشه که 2020 با سی پی یو قوی تر و رم ddr3 چطور سرعتش پایینتره.من براتون توضیح میدم به این دلیل پایینتره که برنامه های موجود تو بازار همه با سی پی یو های 2هسته بیشتر مچ هستند و این سی پی یو 4 هسته تازه به بازار اومده و در اینده نزدیک بیشتر برنامه ها با 4 هسته ای خوب مچ میشن و همچنین رم ddr3 و بعد از یه مدت که به احتمال زیاد یه مدت کوتاه این قضیه سرعت بر عکس میشه یعنی اینکه 5 تا 7 درصد سرعت 2020 بالاتر میشه از 1225 و این یکی از دلایل اختلاف قیمت بین ای دو مدل بود.
    اطلاعاتی که براتون گفتم یه کارشناس فنی و تخصصی لپ تاپ بهم گفته بود و به نظر من حرفای ایشون با عقل و منطق جور در میاد امیدوارم بدردتن خورده باشه ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
    یا علی
    با درود.آن بظاهر کارشناس لپتاپ! که از او نقل قول کردید کاملاً از جزئیات دقیق معماری Nehalem M بی اطلاع بوده اند و نظریات صحیحی ندادند.متأسفانه بعضی ازدوستان نمی دانند که کارشناس تر از کارشناس لپتاپی که با او برخورد کردند در همینجا داشته و داریم...
    برای پیشگیری از اطاله ی کلام به این صفحه که میگویم مراجعه کنید تا با دقت متوجه شوید که حتی 720QM از تمامی Penryn های دو هسته ای حتی از T9900 3.06GHz هم قویتر است.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از دوستانی که لپ تاپ HP 2020 دارند تقاضا می کنم سرعت cpu را با نرم افزار Fritz chess benchmark تست نموده و نتیجه را اعلام کنند.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام...دوستان من میخوام لپ تاپ dv3 2270 بگیرم...نظرتون چیه..؟ کسی با اون کار کرده؟؟
    صفحه اون تاچ اسکرینه دیگه نمیدونم چطوریه..هاردشم 500- 7200 دوره..گرافیکشم اینتل 105..ممنون میشم در مورد کیفیت ال سی دی زیبایی دستگاه و کلا کیفیت لپ تاپ یه توضیحی بدین..مرسی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام یه لب تاب خوب به من معرفی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از دوستانی که لپ تاپ HP 2020 دارند تقاضا می کنم سرعت cpu را با نرم افزار Fritz chess benchmark تست نموده و نتیجه را اعلام کنند.
    با تشکر

سلام اینم از در خواست شما
    perfomance relative to p3 1.0ghz (480 kilo nodes per second) d
    Relative speed 12.06
    kilo nodes per second 5789
    در ضمن بر نامه های در حال اجرا media player و opera بوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Relative speed 12.06
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی
    کیفیت صفحه نمایشش LED خوب هست ؟
    با تشکر

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا علی
    شما چرا اظهار نظر اشتباه میکنی
    گرما عمر قطعات الکترونیکی رو کم میکنه
    ابتدا گرما در سطح چیپ ایجاد میشه و بعد توسط سیستم piping و فن دستگاه گرما به بیرون منتقل میشه
    اما بیمار یعنی چیپ الکترونیکی همچنان در گرما میسوزه
    البته این حسن نیست که گرما به بیرون منتقل نشه اما حسن اینه که چیپ و ماردبرد دستگاه دچار کمترین فشار و در عوض بهترین کارایی باشند.که متاسفانه طراحی برد دستگاهای hp این موضوع رو تشدید میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[quote=faquote]

شما چرا اظهار نظر اشتباه میکنی
    گرما عمر قطعات الکترونیکی رو کم میکنه
    ابتدا گرما در سطح چیپ ایجاد میشه و بعد توسط سیستم piping و فن دستگاه گرما به بیرون منتقل میشه
    اما بیمار یعنی چیپ الکترونیکی همچنان در گرما میسوزه
    البته این حسن نیست که گرما به بیرون منتقل نشه اما حسن اینه که چیپ و ماردبرد دستگاه دچار کمترین فشار و در عوض بهترین کارایی باشند.که متاسفانه طراحی برد دستگاهای hp این موضوع رو تشدید میکنه
    این دوستمون میگه گرما را بیرون می ده .یعنی مثل پاشویه کردن بیمار می مونه که دستمال داغ میشه تا بدن بیمار خنک شه -حالا کجای طراحی اشتباهه.
    اگه اشتباه بود همه دستگاههای اچ پی تا حالا مرده بودند (چیپ سوزونده بودند) تا حالا همچین چیزی شنیدید شما ؟

مال من که یک ساله کار میکنه بارها هم ساعتهای طولانی روشن بوده و کاری نشده فقط باید مسیر تهویه باز باشه روی سطح نرم نباشه که مسیر هوا بسته بشه.

11. 2 کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

Relative speed 12.06
    کیفیتش خوبه شفاف ولی یه بدی که داره نور منعکس میکنه (منظورم اینه که خودت و توصفحش میبینی) که آدم کلافه میشه و زاویه دیدشم جالب نیست فقط از روبه رو رنگها طبیعی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •