سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
در مورد داغ کردنش باید به همه یه توضیحی بدم چون این اطلاع رو دیروز بدست اوردم.
داغ شدن لپ تاپ یک حسن است که شرکت اچ پی با ظرافت خاصی این کارو کرده.
چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
یه توضیح هم میخوام در مورد سرعت این دستگاه بدم و چرا با 1225 تفاوت قیمت داره؟؟؟؟
چون این دستگاه نسبت به dv6-1225 حدود 5 تا 7 سرعتش پایینتره شاید براتون عجیب باشه که 2020 با سی پی یو قوی تر و رم ddr3 چطور سرعتش پایینتره.من براتون توضیح میدم به این دلیل پایینتره که برنامه های موجود تو بازار همه با سی پی یو های 2هسته بیشتر مچ هستند و این سی پی یو 4 هسته تازه به بازار اومده و در اینده نزدیک بیشتر برنامه ها با 4 هسته ای خوب مچ میشن و همچنین رم ddr3 و بعد از یه مدت که به احتمال زیاد یه مدت کوتاه این قضیه سرعت بر عکس میشه یعنی اینکه 5 تا 7 درصد سرعت 2020 بالاتر میشه از 1225 و این یکی از دلایل اختلاف قیمت بین ای دو مدل بود.
اطلاعاتی که براتون گفتم یه کارشناس فنی و تخصصی لپ تاپ بهم گفته بود و به نظر من حرفای ایشون با عقل و منطق جور در میاد امیدوارم بدردتن خورده باشه ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
یا علی