تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 214 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام خسته نباشین
    من پوست صورتم چربه.زیاد جوش نمیزنم جوشای دوره ای میزنه صورتم.2؛3 تا مارک های خوب برای چیزایی که میگم میخوام.ممنون میشم راهنمایی کنین
    1-ضد افتاب (بدون رنگ خوبه یا حالت کرم پودری؟اخه میخوام پوشانندگی هم داشته باشه)
    2- کرم پودر
    3-پنکیک
    4- کرم دور چشم
    تاحالا از لایه بردار و ابرسان و این چیزا استفاده نکردم.ضروریه؟اگه اره مارک خوب برای اینا هم بگین ممنون میشم
    قیمت تا 30-40 تومن.میسی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خسته نباشین
    من پوست صورتم چربه.زیاد جوش نمیزنم جوشای دوره ای میزنه صورتم.2؛3 تا مارک های خوب برای چیزایی که میگم میخوام.ممنون میشم راهنمایی کنین
    1-ضد افتاب (بدون رنگ خوبه یا حالت کرم پودری؟اخه میخوام پوشانندگی هم داشته باشه)
    2- کرم پودر
    3-پنکیک
    4- کرم دور چشم
    تاحالا از لایه بردار و ابرسان و این چیزا استفاده نکردم.ضروریه؟اگه اره مارک خوب برای اینا هم بگین ممنون میشم
    قیمت تا 30-40 تومن.میسی
    1-کرم ضد افتاب من تجربه استفاده از برندهای والنسی ،بایودرما، اوریاژ، هایسک و الارو رو داشتم به جرات میتونم بگم برای پوستهای چرب و مستعد جوش بنظر من(برحسب تجربه) الارو ((ellaro))بهترین حالت ممکن بود ((البته از نوع فاقد چربی))
    دوتا مدل کرم پودری(رنگی داره) بژ روشن و بژ تیره شما اگه پوستت روشنتره نوع روشنش رو بگیر اگه تیره تر هستید اون مدلش رو
    قیمتش هم حدودی 30 و خورده ای هست

2-سازگارترین کرم پودر بنظر من بعد از تجربه برندهای مختلف و زیاد! میکاپ آلمان هست البته از نوع oil free((فاقد چربی)) اینو باید تست کنید با توجه به رنگ پوستتون شماره مدنظر رو تهیه کنید
    البته قیمتش اخرین بار که گرفتم64 تومن بود(متاسفانه یهو خیلی گرون شد)

3-پنکک بورژوا رو پیشنهاد میکنم (قیمتش یادم نیست )

4-کرم دور چشم بایودرما((قیمت هم اخرین بار حدود30 بود گرفتم))

لایه بردار که نه اما اگر پوستتون در اثر استفاده از دارویی مثل رواکوتان دهیدارته شده حتما مرطوب کننده مرتب بزنید
    کلا مرطوب کننده بنظرم از واجباته برای هرپوستی
    دراین زمینه من "سبیومAI"از بایودرما رو معرفی میکنم که چندمنظوره هست(مرطوب کننده+تنظیم کننده چربی+لایه بردار)

3. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

1-کرم ضد افتاب من تجربه استفاده از برندهای والنسی ،بایودرما، اوریاژ، هایسک و الارو رو داشتم به جرات میتونم بگم برای پوستهای چرب و مستعد جوش بنظر من(برحسب تجربه) الارو ((ellaro))بهترین حالت ممکن بود ((البته از نوع فاقد چربی))
    دوتا مدل کرم پودری(رنگی داره) بژ روشن و بژ تیره شما اگه پوستت روشنتره نوع روشنش رو بگیر اگه تیره تر هستید اون مدلش رو
    قیمتش هم حدودی 30 و خورده ای هست

2-سازگارترین کرم پودر بنظر من بعد از تجربه برندهای مختلف و زیاد! میکاپ آلمان هست البته از نوع oil free((فاقد چربی)) اینو باید تست کنید با توجه به رنگ پوستتون شماره مدنظر رو تهیه کنید
    البته قیمتش اخرین بار که گرفتم64 تومن بود(متاسفانه یهو خیلی گرون شد)

3-پنکک بورژوا رو پیشنهاد میکنم (قیمتش یادم نیست )

4-کرم دور چشم بایودرما((قیمت هم اخرین بار حدود30 بود گرفتم))

لایه بردار که نه اما اگر پوستتون در اثر استفاده از دارویی مثل رواکوتان دهیدارته شده حتما مرطوب کننده مرتب بزنید
    کلا مرطوب کننده بنظرم از واجباته برای هرپوستی
    دراین زمینه من "سبیومAI"از بایودرما رو معرفی میکنم که چندمنظوره هست(مرطوب کننده+تنظیم کننده چربی+لایه بردار)
    مرسی ممنون انشاا... که به پوست منم جواب بده.
    از کرمای دور چشم میترسم.1بار لیراک گرفتم حساسیت نشون داد دیگه استفاده نکردم.اینی که گفتین خوبه ؟حساسیت نمیده؟
    نه دارویی مصرف نمیکنم فقط قرص زینک و اهن برای موهام
    اخری که گفتین طرز استفادش چطوره؟
    من چند جا خوندم که پوستای چرب باید ماهی 1 بار از لایه بردار استفاده شه.پس نیاز نیس؟
    برای پاک سازی هم ژل و تونر کافیه؟
    ممنون که جواب میدین

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

راستی چرا من دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟بیشتر انجمن ها کنا جواب و نقل قول دکمه تشکر داره.برای اینجا کجاست؟راهنما هم خوندم چیزی پیدا نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میخواستم از atghia تشکر کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

راستی چرا من دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟بیشتر انجمن ها کنا جواب و نقل قول دکمه تشکر داره.برای اینجا کجاست؟راهنما هم خوندم چیزی پیدا نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میخواستم از atghia تشکر کنم
    خواهش میکنم
    پیدا میشه به زودی
    شما باید تعداد پست هاتون به 20 برسه بعد فعال میشه دکمه تشکر

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی ممنون انشاا... که به پوست منم جواب بده.
    از کرمای دور چشم میترسم.1بار لیراک گرفتم حساسیت نشون داد دیگه استفاده نکردم.اینی که گفتین خوبه ؟حساسیت نمیده؟
    نه دارویی مصرف نمیکنم فقط قرص زینک و اهن برای موهام
    اخری که گفتین طرز استفادش چطوره؟
    من چند جا خوندم که پوستای چرب باید ماهی 1 بار از لایه بردار استفاده شه.پس نیاز نیس؟
    برای پاک سازی هم ژل و تونر کافیه؟
    ممنون که جواب میدین
    نه این بایودرما که گفتم اتفاقا در توضیحش گفته شده مخصوص چشمهای حساس و ...حالا باز قطعی نمیشه نظر داد شما حساسیت خواهید داشت یا خیر ولی برای پوستهای حساس طراحی شده
    اون مرطوب کننده که گفتم روزی یک الی دوبار به کل صورت روی پوست تمیز
    فقط در طول مدت استفاده از این کرم که گفتم حتما باید از ضدافتاب هم استفاده بشه(چون به نوعی لایه بردار هست)
    اون ماهی یکبار لایه بردار احتمالا منظور ماسک ها یا اسکراپ ها هستند که سلیقه ای هست الزامی نداره ولی خب خیلی ها هستند استفاده میکنن مثلا من خودم هفته ای یکبار ماسک میزارم...
    منظورتون از پاکسازی رو درست متوجه نشدم
    Last edited by Atghia; 08-09-2013 at 15:26. دليل: اصلاح

9. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

نه این بایودرما که گفتم اتفاقا در توضیحش گفته شده مخصوص چشمهای حساس و ...حالا باز قطعی نمیشه نظر داد شما حساسیت خواهید داشت یا خیر ولی برای پوستهای حساس طراحی شده
    اون مرطوب کننده که گفتم روزی یک الی دوبار به کل صورت روی پوست تمیز
    فقط در طول مدت استفاده از این کرم که گفتم حتما باید از ضدافتاب هم استفاده بشه(چون به نوعی لایه بردار هست)
    اون ماهی یکبار لایه بردار احتمالا منظور ماسک ها یا اسکراپ ها هستند که سلیقه ای هست الزامی نداره ولی خب خیلی ها هستند استفاده میکنن مثلا من خودم هفته ای یکبار ماسک میزارم...
    منظورتون از پاکسازی رو درست متوجه نشدم
    یعنی چطور؟مرطوب کننده بزنم بعد روش ضد افتاب؟حتی اگه تو خونه بودم؟
    ببخشید من بد گفتم.منظورم پاک کردن صورت از مواد ارایشی هست

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یعنی چطور؟مرطوب کننده بزنم بعد روش ضد افتاب؟حتی اگه تو خونه بودم؟
    ببخشید من بد گفتم.منظورم پاک کردن صورت از مواد ارایشی هست
    نه دقیقا بعدش! وقتی مرطوب کننده جذب پوستتون شد با فاصله یک ربع حدودا میتونید ضدافتاب بزنید
    بطور کلی میگن خوبه که ضدافتاب رو حتی در خونه هم استفاده کنید(نه در این حالت خاص بلکه برای همه) اما حالا اگر نخوایم خیلی سخت بگیریم دیگه بیرون از منزل زدنش حتمی هست!
    شما از هرمحصولی که خاصیت لایه برداری داره اگر مدام استفاده کنید پوستتون به نور افتاب حساس میشه و باید مورد محافظت قرار بگیره در غیراینصورت پوستتون حالت برافروختگی(قرمز شدن) براش پیش میاد...

برای پاک کردن صورت از لوازم ارایشی میتونید از شیرپاکن استفاده کنید البته متناسب با پوستتون که چرب هست

من از شیرپاکن کلیون استفاده میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    25 سالمه بازوهام و پشتم جوش میزنن خیلی رفتم دکتر اثری نداشته.
    داکسی سایکلین و ازیترومایسین و کیلیندامایسین و یه کپسول سیاه سفسد بود و خیلی چیزای دیه اثر نمیکنه که نمیکنه.
    از دوستان کرمی چیزی مصرف نکردین که واقعا اثر کنه و جای جوشهایی رو که سیاه میشن رو ببره قیمتش مهم نیست. رفقط میخوام از جای این جوشها رهایی پیدا کنم.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    25 سالمه بازوهام و پشتم جوش میزنن خیلی رفتم دکتر اثری نداشته.
    داکسی سایکلین و ازیترومایسین و کیلیندامایسین و یه کپسول سیاه سفسد بود و خیلی چیزای دیه اثر نمیکنه که نمیکنه.
    از دوستان کرمی چیزی مصرف نکردین که واقعا اثر کنه و جای جوشهایی رو که سیاه میشن رو ببره قیمتش مهم نیست. رفقط میخوام از جای این جوشها رهایی پیدا کنم.
    داروی خاصی مصرف میکنید؟؟ مکمل ورزشی خاصی مصرف میکنید؟ مکمل های غیر مجاز چطور؟ شغلتون؟اگر نه پیش یه دکتر متخصص بهتر برید....حتما راه حلی داره...در نهایت ممکنه احتیاج باشه راکوتان مصرف کنید.برخی محلول های خاص هم جواب میده...لوسیون اکسفولیاک رو ( به نوبت صبح و شب ) مصرف کنید نتیجه رو بگید. وقتی هم حمام میرید از یه صابون آنتی باکتریال یا ضد آکنه استفاده کنید البته فقط کفش رو بذارید بمونه و بعد بشورید.
    برای جای جوش که کرم تاثیری نداره باید لیزر کنید...
    کرم فقط مشتقات ترتینوئین تاثیر داره که البته باید صبور باشید...خیلی زمان میبره! بهترین راه حال برای جای جوش لیزر هست.( نوع لیزر رو دکتر متخصص تشخیص میده )
    Last edited by Ali_softcenter; 13-09-2013 at 03:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •