اسمش سخته
ضمنا من از کجا باید میدونستم که حروفش تزئینیه ؟
.gif)
کلا سامسونگ کد گذاری خوب عمل نمیکنه کد گوشی از اسمش بیشتره !!
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
.................................................. .................................................. ............
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
بریم سر اصل مطلب
همون طور که می دونین من برای برطرف ابهامی که واسه خودم و خیلی ها پیش اومده بود در مورد مشکل باتری8510
دو تا گوشی رو گیر آوردم که یکی مشکل باتری داشت و دیگری نداشت و باتری اون ها رو عوض کردم
شرایط آزمایش
1.گوشی بی مشکل بصورت بی گارانتی خریداری شده بود و اونی که مشکل داشت با گارانتی مایکروتل
از نمایندگی خود شرکت(جالب اینه که گوشی و باتری نوسط مایکرو یه بار هم تست شده بودن و مشکلی نداشتن)
2.هر دو گوشی از نوع 8 گیگ بوده گوشی مایکرو ورژن 4 بود اون یکی هم صاحبش آپ کرده بود ورژن 4
3.صاحاب هردو گوشی تجربه لازم و کامل رو در زمینه گوشی های هوشمند داشتن (یکی ان95 کلاسیک و اون یکی جی 810 سامسونگ داشت قبل 8510)
4.من ازشون خواستم که میزان کارکرد گوشی رو کاملا بنویسن و تسک منجر یا هر برنامه های جک رو غیر فعال
یا ریمو کنن
5.استفاده از گوشی ها بصورت کامل (حرف زدن ...ترنسفر دیتا با بلوتوث و وای فای ...... بازی کردن و البته گوشی دادن موسیقی بود
6.هیچ کدوم از گوشی ها مموری کارت استفاده نمی کردن
............................
خب تا امروز که 3 روز از عوض کردن باتری ها میگذره
در کمال تعجب گوشی ای که مشکل داشت همچنان با باتری جدید هم مشکل باتری داشت
چون باتری و فریمور یکی هستش
........................
یا مشکل از شارژه یا از خود گوشی
امروز شارژر ها رو هم عوض می کنم تا ببینم مشکل از کدومه