وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
والا من هميشه گفتم پيس بازي كردن من تعريفي نداره اصلا لم گلزني از روي ضربات ايستگاهي هم دستم نيست اصلا نميدونم چطوري ميشه زميني بودن يا هوايي بودن يا كاتدار زدن رو چه طور ميشه تنظيم كرد واسه همين نميتونم گل بزنم الان كه داشتم بازي ميكردم با رونالدو 2 تا افتاد دستم كه نتونست گل كنه. ولي اشكال از منه چون ضعيفم تو اين بازي. دست خودم نيست نميتونم از بازي كردنش لذت ببرم. دستم اصلا بهش عادت نداره
یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!
در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!
من فکر می کنم اگه 1 گیگ رم اضافه کنی، بتونی روی High بازی کنی. با یه CPU دو هسته ای هم کلا مشکلی نخواهی داشت.
خیلی بهتر شده. این یکی از نواقص بزرگ 2008 بود، حتی بازیکنای گمنام هم راحت کاشته گل می کردن. اما حالا خیلی بهتر شده.
البته بازیکنای بزرگ مثل آنری یا جرارد احتمال گل کردنشون زیاده، منتها یه چیز خوب دیگه که اضافه کردن، اینه که موقع کاشته، می تونی یه بازیکن رو ببری بذاری روی خط و من خودم اینطوری جلوی گل شدن خیلی کاشته ها رو گرفتم. توی 2008 بازیکن رو هر کاری می کردی جلوی گل شدن توپ رو نمی گرفت.
اتفاقا توی این بازی ضربه ازاد زدن خیلی راحت تره
فقط کمی تمرین میخواد......ضربه ازاد زمینی رو میتونی با فشار دادن جهت پایین و زدن دکمه سانتر بزنی (همون دکمه ای که باهاش تکل می زنیم)
البته زمینی درصد گل شدنش کمتره
من تازه دمو رو نصبیدم و کلی حالیدم
الان دیدم چنتا پچ برای دمو گذوشتید
خواستم ببینم اگه این پچ آخریو دانلود کنم پچ های قبلی رو هم شامل میشه؟
پچ ها هر كدوم كار خاصي انجام ميدن اون پچي كه من گذاشتم خيلي باحالهاز اون استفاده كن
مرسی........
مطمئن باش ژاپن تو تکنولوژی از هیچ جا کم میاره .......
.................................
نیمدونم برای بار چندمه که هی بنده میگم و کیه که گوش کنه !
جناب krauser برا ی چندمین بار از شما خواهش میکنم دیگه اسم فیفارو نیار .............
هر کی میخواد در مورد فیفا حرفی بزنه میتونه بره تاپیک فیفا ...........فک کنم فیفا هم تاپیک داره ...!!؟
فکر با 3.2 هم بتونی
ولی دو هسته ای بگیری بهتره واسه همه جور بازی مناسبه
من 4.6 دارم
اه.گوگل بوی اینجا کسی نمیگه فیفا خیلی بهتره(یا کم)اینجا از پی ای اس که ایراد میگیرن شما میگی از فیفا دارید طرفداری میکنید.یعنی چون تاپیک پی ای اس هست نباید ایراد گرفت و کسی نظر خودشو بگه؟چون تاپیکه پی ای اسه.بله کاملا حق با شماست باید فقط خوبیهاشو گفت![]()
Last edited by EASPORTS-FIFA; 09-10-2008 at 14:58.
خب بعد از pes6
pes 2008 اومد دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)