تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 940 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
    در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
    الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من هميشه گفتم پيس بازي كردن من تعريفي نداره اصلا لم گلزني از روي ضربات ايستگاهي هم دستم نيست اصلا نميدونم چطوري ميشه زميني بودن يا هوايي بودن يا كاتدار زدن رو چه طور ميشه تنظيم كرد واسه همين نميتونم گل بزنم الان كه داشتم بازي ميكردم با رونالدو 2 تا افتاد دستم كه نتونست گل كنه. ولي اشكال از منه چون ضعيفم تو اين بازي. دست خودم نيست نميتونم از بازي كردنش لذت ببرم. دستم اصلا بهش عادت نداره

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!

در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
    واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!

سلام ... من با سیستم زیر اگه cpu چند بخرم می تونم بازی رو رو high بازی کنم (روون) ؟؟

graphic : GeForce 8600GS
    ram : 1 gig

با تشکر .....
    من فکر می کنم اگه 1 گیگ رم اضافه کنی، بتونی روی High بازی کنی. با یه CPU دو هسته ای هم کلا مشکلی نخواهی داشت.

وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
    در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
    الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
    خیلی بهتر شده. این یکی از نواقص بزرگ 2008 بود، حتی بازیکنای گمنام هم راحت کاشته گل می کردن. اما حالا خیلی بهتر شده.
    البته بازیکنای بزرگ مثل آنری یا جرارد احتمال گل کردنشون زیاده، منتها یه چیز خوب دیگه که اضافه کردن، اینه که موقع کاشته، می تونی یه بازیکن رو ببری بذاری روی خط و من خودم اینطوری جلوی گل شدن خیلی کاشته ها رو گرفتم. توی 2008 بازیکن رو هر کاری می کردی جلوی گل شدن توپ رو نمی گرفت.

4. 4 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اتفاقا توی این بازی ضربه ازاد زدن خیلی راحت تره
    فقط کمی تمرین میخواد......ضربه ازاد زمینی رو میتونی با فشار دادن جهت پایین و زدن دکمه سانتر بزنی (همون دکمه ای که باهاش تکل می زنیم)
    البته زمینی درصد گل شدنش کمتره

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

من تازه دمو رو نصبیدم و کلی حالیدم
    الان دیدم چنتا پچ برای دمو گذوشتید
    خواستم ببینم اگه این پچ آخریو دانلود کنم پچ های قبلی رو هم شامل میشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پچ ها هر كدوم كار خاصي انجام ميدن اون پچي كه من گذاشتم خيلي باحالهاز اون استفاده كن

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!

در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
    واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!
    مرسی........

مطمئن باش ژاپن تو تکنولوژی از هیچ جا کم میاره .......
    .................................
    نیمدونم برای بار چندمه که هی بنده میگم و کیه که گوش کنه !

جناب krauser برا ی چندمین بار از شما خواهش میکنم دیگه اسم فیفارو نیار .............

هر کی میخواد در مورد فیفا حرفی بزنه میتونه بره تاپیک فیفا ...........فک کنم فیفا هم تاپیک داره ...!!؟

9. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

1

سلام ... من با سیستم زیر اگه cpu چند بخرم می تونم بازی رو رو high بازی کنم (روون) ؟؟

graphic : GeForce 8600GS
    ram : 1 gig

با تشکر .....

فکر با 3.2 هم بتونی
    ولی دو هسته ای بگیری بهتره واسه همه جور بازی مناسبه
    من 4.6 دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اه.گوگل بوی اینجا کسی نمیگه فیفا خیلی بهتره(یا کم)اینجا از پی ای اس که ایراد میگیرن شما میگی از فیفا دارید طرفداری میکنید.یعنی چون تاپیک پی ای اس هست نباید ایراد گرفت و کسی نظر خودشو بگه؟چون تاپیکه پی ای اسه.بله کاملا حق با شماست باید فقط خوبیهاشو گفت
    Last edited by EASPORTS-FIFA; 09-10-2008 at 14:58.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

خدمت شما عرض کنم که میگی اکثر بچه ها 6 رو بازی میکنن ....آخه 9 کجا و 6 کجا!!!!!!!!111111

خب بعد از pes6
    pes 2008 اومد دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •