من هم معتقدم اگه متنوع میشد خیلی بهتر بود همه اش یا cost to stat بود یا race tornument اون آخراش دیگه داشتم از یکنواختی مراحل جوش می آوردم اگه یه دریفتی دراگی می ذاشتند خیلی جالب میشد اینطوری نقاط قوت پرو استتریت رو هم می تونست در بر داشته باشه
من هم معتقدم اگه متنوع میشد خیلی بهتر بود همه اش یا cost to stat بود یا race tornument اون آخراش دیگه داشتم از یکنواختی مراحل جوش می آوردم اگه یه دریفتی دراگی می ذاشتند خیلی جالب میشد اینطوری نقاط قوت پرو استتریت رو هم می تونست در بر داشته باشه
میگم من یادمه این بازی رو تا مرحله 18 رفتم جلو یعنی اون عدده توی مپ شده بود 18 بعد به قول این دوستمون از یک نواختی و طولانی شدن خسته شدمو بیخیال این بازی شدم
حالا این تا تموم شدنش چقدر فاصله بود؟
کله بازی چند مرحله ست؟
اگه به 18 برسی اصولا باید بازی تموم میشد بازی زمانی تموم شده به حساب میاد که اون چند تا ماموریت پایانی که ناکار کردن ماشینهایی هست که دارن از دستت فرار می کنن انجام بشه بعد اون دمو آخری رو نشون میده بعد هم تیتراژ پایانی و نوشتن دست اندرکاران بازی هست بعدش بازم میتونی ادامه بدی و ماشینهای بیشتری بخری و توانایی های بیشتری بدست بیاری
نه چیزه من چند تا محله از این خراب کردن ماشینا داشتم
حالا شما کدومشو میگی ؟
اما خوب برای من تیراژ پایانی نیومد !!!
سلام
شما باید آخرین job و اصلی ترین job رو انجام بدی و بعد از اون بازی تمومه. تو نقشه دنبال ماموریت ها بگرد و اونا رو انجام بده. وقتی اصلی رو انجام دادی یه دمو میاد که پلیس ها ازت تشکر میکنن و تیتراژ و بقیه ماجرا. اینطوری تموم میشه. البته هنوز امکان ادامه بازی رو داری.
فکر کنم اون دختره ژاپنی اخرش به ما خیانت می کنه فقط اون دختر سیاه پوست هوای ما رو داره که توی آخرین ویدیو این مسایل روشن میشه ولی خوبه که همونجا بازی تموم نمیشه و ادامه داره و امکان کسب توانایی های بیشتر و خرید اتومبیل های بیشتر میده
سلام دوستان
من تازه این بازی دیروز این بازی رو گرفتم والان رسیدم به اون جایی که باید با ماشینهای خیلی قوی تر از خودت مسابقه بدی (Master Event) حالا هر کاری که میکنم نمیتونم که اون قسمت رو تموم کنم لطفا راهنمایی کنید
خوب اگه واقعا تمام سعی خودت رو کردی و نتونستی آخرین راه استفاده از ترینر هست. منم وقتی گیر میکردم از ترینر استفاده میکردم تازه با اینکه از ترینر هم استفاده میکردم کلی با مصیبت تموم می کردم![]()
خوشبختانه یه ائودی گیرم اومد که تونستم بدون استفاده از تقلب ببرم
الان به عدد 10 رسیدم
یه سوال:
این بازی وسطش انیمیشن نداره؟
نه همه دمو هاش به صورت فیلم ضبط شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)