ميدونين pes هم بد نيست ولي من از ديشب نرفتم حتي ترش ديگه.....منوهاش خيلي آخه بد هستش!!!
فيفا خيلي شيك و راحته.
البته ديگه حرفي نزنيم و مقايسه نكنيم تا مثل دفعه قبل نشه
ميدونين pes هم بد نيست ولي من از ديشب نرفتم حتي ترش ديگه.....منوهاش خيلي آخه بد هستش!!!
فيفا خيلي شيك و راحته.
البته ديگه حرفي نزنيم و مقايسه نكنيم تا مثل دفعه قبل نشه
به نظر من گیم پلی فیفا قشنگ هست اما به نظرت قدیمی نشده؟الان چندین ساله که فیفا همون بازی رو با تغییرات کمی میده به بازار.امسال هم من بعد از یک هفته فیفا برام تکراری شد.فقط برخوردها بهتر شده.اینو قبول نداری؟![]()
چرا اینقدر منو کوچیکه؟(فکر کنم مشکل از منه!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by I3 E L O \/ E D; 17-10-2008 at 13:22.
سلام دوستان
نمیدونم فقط مال من اینجوریه یا همش همینجوریه توی بازی دسته اصلا تنظیم نیست و از تو آپشنم تنظیم نمیشه
اگه میشه یه پچی چیزی بدید که اینو درست کنه
مرسی
كلا ماله همه دوستان اينقدر كوچيك هست ... يك پچي هست كه ميريزيد و تنظيم سايز مي كنه براتون ، كرك فيفاي شما هم مشكل داره و در تورنمنت و فصل دو منيجر به مشكل بر مي خوريد ( اگر كرك درست باشه ، دقيقا جاهايي خالي هست دور تا دور تصوير پر مي شود.)
===================================
براي دريافت پچ و .... به
مراجعه كنيد ، و براي حل مشكل دسته مي توانيد به تاپيك بالا و همچنين تاپيك اصلي گيم پد كامپيوتر مراجعه كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسپاس![]()
منوها برای من درست نمایش داده میشه.رزلوشن را به 800در 600 تغییر بدید احتمالا درست میشه.
ولی فیفای شما هم با گیم پد درست جواب نمیده؟
تکراری بودنشو قبول دارم
مشکل از کرک بود که درست شد...
جواب میده.
نخیر بازم منو کوچیکه...
درست نشد که نشد...
میریم سراغ کرک بعد...
با سلام و تشکر
خواستم بدونم گیم پد کلیدی نداره که همون کاره شیفت سمت چپ صفحه کلید رو بکنه چون همونطوری که می دونید کاربرد زیادی تو فیفا داره دروازه بان رو موقعه کرنر میکشه جلو دریپل می زنه و ...
ممنون میشم جواب بدین؟؟؟؟؟؟//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)