ای بابا هیچکاک این همه فیلم خوب داره حالا چرا دست گذاشتن روی یکی از فیلمای معمولیش![]()
ای بابا هیچکاک این همه فیلم خوب داره حالا چرا دست گذاشتن روی یکی از فیلمای معمولیش![]()
به خاطره اينکه يه وقت ملت بيش از حد ذوق زده نشن
البته گمونم چند وقت پيش vertigo يا همون سرگيجه رو هم پخش کردن ازش
ساعته 10:30 شبه جمعه البته معمولا سر وقت پخش بنيشه
![]()
سرگیجه رو که نشون داد مال هیچکاک نبود که ، شبکه سه یه اقتباس آزاد از اثر هیچکاک کرده بود کلا یه اثر متفاوت و جدید خلق کرده بودن![]()
يعنی يه سری از سکانساشو نشون داد فقط و کله فيلمو نزاشتن؟
منظورم سانسور و اینجور حرفاس
فیلمو سلاخی کرده بودن
بابا حرف تو چشم آدم میزاریا !!! من کی گفتم داستین هافمن ؟؟؟ من گفتم قرار بود یه سری فیلمهایی بزاره که نذاشت. اون فیلم هافمن رو هم اسمش رو یادم نیومد یه چیزی نوشتم.
به قول تو اگه قراره مثل فاستر بشه که خدا به خیر کنه !!!
در ضمن علی جان ، بیشین داداش ، بیشین سر جات با آلفرد شوخی نکن. شما چه کار داری که چی نشون میدن ؟؟؟ مهم اینه که فیلم مال استاد ِ![]()
عجب !!! من فکر کردم تریلر فیلم رو دارن پخش می کنن نگو خودش بوده رفته زیر ممیزی !!!سرگیجه رو که نشون داد مال هیچکاک نبود که ، شبکه سه یه اقتباس آزاد از اثر هیچکاک کرده بود کلا یه اثر متفاوت و جدید خلق کرده بودن![]()
اهان ، پس سوءتفافت شده ... عذر خواهی می کنیـــم !!!بابا حرف تو چشم آدم میزاریا !!! من کی گفتم داستین هافمن ؟؟؟ من گفتم قرار بود یه سری فیلمهایی بزاره که نذاشت. اون فیلم هافمن رو هم اسمش رو یادم نیومد یه چیزی نوشتم.![]()
فیلمای هیچکاک یه چیز دیگست ... می بینییییییییییییمممممم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)