تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 196 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام امین جان من چند تا سوال داشتم
    1.ترکیب KAV با Comodo Firewall ترکیب خوبی هست؟
    بله هیچ مشکلی نداره و خوب هست ، فایروال کومودو به اندازه ی کافی قوی هست و جایگزینی برای IS

2.ترکیب KIS و Comodo که شما گفتین مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    در اصل نباید اینطوری نصب کرد ، ولی مشکلی هم ایجاد نمیکنه یعنی تداخلی با هم ندارن

3.کلا برای ایمنی نسبتا کامل ترکیب KAV ,Comodo Firewall ,Super Antispyware free ترکیب خوبی هست؟
    بسیار عالی ! البته بگم ورژن SAS رو باید Professional نصب کنین نه free

4.آیا میشه کنار اینا MalwareByte Anti Malware هم نصب کرد؟
    یا SAS یا MBAM هر دو رو نصب کنین کار اضافه هست.. ولی با نتایجی که من اخیرا دارم میبینم مث اینکه MBAM داره از SAS سبقت میگیره!

5.آیا نصب USB Disk security یا Autorun Virus Remover در کنا ترکیبات بالا نیازی هست؟
    خیر شما KAS یا KIS رو داشته باشین تمام نیاز های مربوط به autorun تون برطرف میشه !

6.درصورت نصب MalwareByte Anti Malware یا Super Anti spyware Pro در کنار ترکیبات بالا آیا بهتر است گارد انها (Real time protection ) فعال باشد یا نه؟
    من که همچین کاری نمیکنم ! چون معمولا سیستم رو میخوابونن ، من فقط بعد از هربار کار با اینترنت یکبار با SAS اسکن انجام میدم و تروجانهایی که گرفتم رو پاکسازی میکنم

Take Care

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون

ممنون بابت جوابهای کاملتون
    کسپر رو دو سال پیش نصب کرده بودم خیلی سیستم رو سنگین کرده بود و اذیت میکرد هنوزم اینطوریه ؟
    تقریبا ! خوب باید سیستمتون هم کشش اون رو داشته باشه ، در غیر این صورت نبودش بهتره !

Comodo Internet Security Complete 2012 چطوره ؟
    شما نیازی بهش ندارین ، دارین ؟

دو تا ویژگی اضافه داره : یکی اینکه وقتی لپ تاپ دارین داده های Transportation همگی Encrypt میشن روی حالت Wi-Fi و دیگری هم اینکه میتونین از داده هاتون به صورت آنلاین پشتیبانی بگیرین در یک جای محفوظ تا سقف 10 گیگ
    در کل همون توزیع Comodo internet security pro بهتر هست

با نصب این ترکیبی که گفتین لازمه که anti malware و آنتی اسپم هم نصب بشه ؟ میخام چیزی باشه باشه کامل باشه اما زیاد سیستم رو سنگین نکنه و لازم نباشه در کنارش آنتی اسپم و آنتی malware و این چیزا هم نصب بشه
    بله حتما ، خیلی ضروری هست ، داخل هر ترکیبی این ها رو نصب کنین ، MBAM یا SAS رو داشته باشین.

موفق باشین√

Take Care

4. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون

راستش چند تا نرم افزار مهم دارم تحت ویندوز هستش
    و یک نرم افزار مهم تر برای ارتباط با بانک که اونم فقط تحت ویندوز هستش وگرنه حتما تمام سیستم رو پاک میکردم و تحت لینوکس میکردم اما الان مجبورم ویندوز 7 - 64 بیتی داشته باشم با یک پک امنیتی

حالا با این وضع چطوری میشه از live -cd اوبونتو استفاده کرد اگر بخام ویندوز هم داشته باشم ؟ یعنی میشه روی همون سیستمی که ویندوز داره از این سی دی استفاده کرد ؟

اگر میشه یه نگاهی به مرورگر کمودو بندازین ببینید اینقدر که تعریف امنیت و سرعتش شده به درد این کار میخوره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم تشکر

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

همانطور که دوست عزیزمان قبلا گفتند این LiveCD ها نیازی به نصب ندارند یعنی شما سیستم عامل را از روی CD یا DVD اجرا می کنید و از این فقط در موارد انجام کارهای بانکی به صورت آنلاین استفاده می‌کنید کافی است CD یا DVD را وارد درایو CD یا DVD خود کنید تنظیمات بایوس را برای بوت از CD یا DVD تغییر دهید و سیستم عامل لینوکس بدون نصب در عرض چند دقیقه در خدمت شما است.شما در این حالت می‌توانید به اینترنت وصل شده به سایت بانک مورد نظر وارد شوید و کارهای بانکی خودتان را با خیال راحت انجام دهید و پس از اتمام کار CD یا DVD را خارج کرده و دوباره به ویندوز برگردید.

اگر میشه یه نگاهی به مرورگر کمودو بندازین ببینید اینقدر که تعریف امنیت و سرعتش شده به درد این کار میخوره ؟
    من از این مرورگر استفاده نکرده‌ام و نمی‌توانم نظری در مورد آن بدهم ولی از آنجا که این مرورگر تازه‌کار بوده و تا کنون به صورت کامل تست نشده و عیب و ایرادات آن مشخص نشده من ترجیح می‌دهم در انجام کارهای حساس از آن استفاده نکنم.

یه سوال در مورد کیبرد مجازی
    آیا از این کیبرد مجازی خود ویندوز 7 هم میشه استفاده کرد ؟
    یا کلا نرم افزاری هستش که کیبرد مجازی داشته باشه تا پسورد ها و کارهای مهم رو با اون انجام داد ؟
    منظور من از کیبورد مجازی کیبوردی است که از API ویندوز برای وارد کردن داده‌ها استفاده نمی‌کند.بعضی از شرکتهای امنیتی مانند کاسپرسکی آن را همراه نرم‌افزارهای امنیتی خود ارایه می‌دهند.ولی برای این کار لازم نیست از نرم‌افزار دیگری استفاده کنید اکثر بانکهای معتبر در سایت خود کیبوردهای مجازی را برای استفاده مشتریان عرضه می‌کنند که می‌توانید از آنها استفاده کنید.
    کیبورد مجازی ویندوز از نظر امنیتی تفاوتی با کیبورد فیزیکی ندارد و برای وارد کردن داده‌های حساس از آن استفاده نکنید.

در ضمن برای اینکه این تاپیک از بحث اصلی آن منحرف نشود اگر سوال دیگری در این زمینه دارید در تاپیک زیر مطرح کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by vtn54; 31-12-2011 at 22:59.

6. 5 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

امین جان دوباره سلام
    بازم ممنون که زود جواب دادی
    1.اگه Real time Protection برای SAS مهم نیست پس چه دلیلی داره که از نسخه Professional اون استفاده کنم؟
    2.آیا فعال بودن Real time protection این دو برنامه (SAS ,MBAM) اختلالی با انتی ویروس به وجود نمیاره؟

8. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها
    چرا تو تست av-comparatives هیچ وقت اثری از Comodo نبوده؟؟؟
    راستی دوستان
    سایت معتبری هست که آنتی اسپای ور ها رو مقایسه کنه؟؟؟
    و سوال اخر اینه که دقیقا این Windows Defender چیه و قدرت و شناساییش در چه حده؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بچه ها
    راستی دوستان
    سایت معتبری هست که آنتی اسپای ور ها رو مقایسه کنه؟؟؟
    و سوال اخر اینه که دقیقا این Windows Defender چیه و قدرت و شناساییش در چه حده؟
    ممنونم
    1.چون میدونه که شانسی در مقابله رقباش نداره وگرنه بهترین سایت برای رقابت خودنمایی ونبلیغه.
    3.یک انتی ویروس ویندوز است که اصلا بدرد نمیخوره و بهتره کلا غیر فعالش کنین.

11. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امین جان دوباره سلام
    بازم ممنون که زود جواب دادی
    1.اگه Real time Protection برای SAS مهم نیست پس چه دلیلی داره که از نسخه Professional اون استفاده کنم؟
    2.آیا فعال بودن Real time protection این دو برنامه (SAS ,MBAM) اختلالی با انتی ویروس به وجود نمیاره؟
    آخ آخ بیا این سری این تاپیک رو ندیده بودم و کلی دارم دیر جواب میدم ببخشید !

1- نکته ی خوبی هست ، آخه این ورژن رو به راحتی میتونی بگیری و کرکش کنی ، و امکاناتش هم فعال هست ، و بعد میتونی قابلیت Real time protection ش رو برداری ، ورژن free رو دیدم یک بار پانل برنامه فرق میکرد کلا !
    2- نه مشکلی نیست ، یه جورایی میشه نخود نخود هر کی رود خانه ی خود !

Take Care

13. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها
    چون این سایت برای هر تست بیش از 30 هزار دلار از شرکت کننده دریافت میکنه.
    برای همین از بیش از 60 شرکت امنیتی تعداد محدودی در این تست شرکت می کنند.
    به قول یکی از شرکت های امنیتی، ما پول خود را صرف تحقیق و توسعه می کنیم تا وارد ایمقایسه ها شویم.

15. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چون این سایت برای هر تست بیش از 30 هزار دلار از شرکت کننده دریافت میکنه.
    برای همین از بیش از 60 شرکت امنیتی تعداد محدودی در این تست شرکت می کنند.
    به قول یکی از شرکت های امنیتی، ما پول خود را صرف تحقیق و توسعه می کنیم تا وارد ایمقایسه ها شویم.
    سلام

دوست من می‌شود خواهش کنم منبع یا منابعی را که بر اساس آنها این مبلغ را گذاشتید به ما هم نشان دهید.تا آنجا که من می‌دانم AVC برای انجام هر تست 1500 یورو و برای انتشار آن برای عموم 500 یوروی دیگر می‌گیرد (مجموعا 2000 یورو برای هر تست).

تنها دلیلی که خیلی از شرکتها در این تست شرکت نمی‌کنند(یا آنها را به آن راه نمی‌دهند) نه مبلغ انجام این تست (که برای یک شرکت تولید کننده نرم‌افزارهای امنیتی با گردش سالانه دهها یا حتی صدها میلیون دلار بسیار اندک است) بلکه نتایج بسیار ضعیف آنها در این تستها است که برای شهرت و اعتبار آنها مضر است.

در مورد Comodo هم این مورد صدق می‌کند.من نتایج تست انجام شده توسط AVC را برای اینترنت سکوریتی این شرکت را در پست زیر گذاشته‌ام:

کد:
    و برای اینکه از مسایل پشت پرده عدم انتشار این تست با خبر شوید به تاپیک زیر سری بزنید تاپیک را بخوانید و خودتان قضاوت کنید:

کد:
    Last edited by vtn54; 01-01-2012 at 04:57.

17. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست من می‌شود خواهش کنم منبع یا منابعی را که بر اساس آنها این مبلغ را گذاشتید به ما هم نشان دهید.تا آنجا که من می‌دانم AVC برای انجام هر تست 1500 یورو و برای انتشار آن برای عموم 500 یوروی دیگر می‌گیرد (مجموعا 2000 یورو برای هر تست).

تنها دلیلی که خیلی از شرکتها در این تست شرکت نمی‌کنند(یا آنها را به آن راه نمی‌دهند) نه مبلغ انجام این تست (که برای یک شرکت تولید کننده نرم‌افزارهای امنیتی با گردش سالانه دهها یا حتی صدها میلیون دلار بسیار اندک است) بلکه نتایج بسیار ضعیف آنها در این تستها است که برای شهرت و اعتبار آنها مضر است.
    نه دوست من.
    اگر به نتایج باشه باید در تست های مشابه شرکت های تست کننده یک آنتی ویروس نتایج مشابهی بگیره در حالی که نتایج در شرکت های تست کننده کاملا متفاوت است.
    برای نمونه در AV-TEST برنامه های BullGuard و F-Secure بیشترین شناسایی رو داشتن پس چرا BullGuard که از موتور بیت دفندر هم استفاده می کنه در این تست شرکت نمی کنه؟
    یا اینکه شرکت هایی مانند WEBTROOT و PCTOOLS و K7 و SOPHOS و McAfee هر بار در av-comparatives شرکت می کنند که آخر شوند؟

من یک سوال می کنم چرا av-comparatives از نظر شرکت های امنیتی چندان پذیرفته شده نیست؟
    برای اثبات این موضوع تنها کافیست به شرکت های بزرگی که در این تست شرکت نمی کنند ایمیل بفرستید!
    اما تنها می خواهم نظر شما را در این مورد بدانم
    با سپاس

19. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •