بله؛
چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم در این باره؛
مودم های وایرالس پورت لن بیشتری دارن. و میتونند همزمان چندین سیستم رو ساپورت کنند.
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله؛
چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم در این باره؛
مودم های وایرالس پورت لن بیشتری دارن. و میتونند همزمان چندین سیستم رو ساپورت کنند.
موفق باشید![]()
من کوچیکه اساتید هستم-به خصوص توحیدخان- اما این یه قلم آخری رو شرمندم، درست نیست.
الانه من با usr به شاتل وصلم.
راستی هزار پُسته شدنتون مبارکه![]()
![]()
سلام .
از حسن انتخاب شما از این تاپیک برای سئالاتتان سپاسگذاریم.
برای لپ تاپ که بخواهید در همه مناطق منزل شاید هم بیشتر استفاده نمایید مودم وایرلس باید داشته باشید.
اما مودم وایرلس برای انتقال مستقیم و مستقل پیشنهاد میشه وگرنه می توانید یک مودم ارزان در حد 30 تومن هم بگیری و 30 تومن هم یک کارت وایرلس برای کامپیوتر رومیزیتان که زمانی ک کامپیوتر روشن هست از طریق کارت اینترنت رو منتقل کنه بع اطراف به صورت بی سیم. اما به نظر من یک مودم وایرلس بسیار بهتر و کارایی تر هم خواهد بود.
U.S.Robotics یکی از آن بهترین مودم ها می باشد اگر اصل باشد یا واضحتر بگیم چین نباشه. هر چند تمامی قطعه های موجود ساخت چین هست.
همه مودمها شبیه یکدیگر هستند و 80 درصد آنها با چیپ یکسان اما با مارک و رنگ و شکل دیگری هستند. از این رو شما در روی امکانات هک شده روی جعبه اکتقا کنید مثلا برد - امنیت - پروتکل و .... .
خلاصه تر این که شما فقط روی برد کلیک کنید چرا که همه عین هم هستند. بهترین مرجع برای خرید یک قطعه میتونه اینترنت باشه و یا فروشگاههای اصل و معتبر و دارای نماینده گی فروش آن محصول.
با تشکر .
ok
ای بابا! شما لطف دارید دوست گلم
چه جالب! چون یکی از دوستانم اخیرا USR خریده؛ نمایندگی شاتل هم همکاری نمیکنه. البته بالاخره تونسته با مودم وصل بشه. ولی صد تا مصیبت اومد سرش . . .
در ضمن، از شرکت کردن تون در بحث، و نظر دادن تون ، همچنین تبریک تون متشکرم.
موفق باشید![]()
نه عزیز هیچ مودمی غیر از خود مشکلات مودم و تبلیغات فروش نمیتونه با یک isp منطبق نباشه.مودم (USR (U.S.Robotics با سیستم های شاتل سازگاری نداره . . .
....
ماجرای گوشی موبایل و isp . مودمهایی روکه گفتن تو فلان شرکت نمیشه بگید ببینیم کودوماش هستن ما هم یاد بگیریم.غیر ممکنه .
شاتل همکاری نمیکنه ؟
خیلی بد هست از یک isp .
بعضی مودمها هستمد که حتی خود کارمندان اون شرکت نحوه تنظیمشرو نمیدونن و بلد نیستند و برای همین میگن نمیشه و ساپورت نیکنن و .... .![]()
از همه عزيزان كه محبت كردن و پاسخهاي كامل و صميميشون رو دادند تشكر ميكنم امروز ميرم بازار تا يه مودم بگيرم بعد ميرم همارا تا كار اينترنت رو راه بندازم راستي چتد روز طول ميكشه كه راه بيفته؟(منطقه وليعصر)از خود همارا بگيرم يا از اين نمايندگي فروش كه تو محلمون داره؟
از همه عزيزان كه محبت كردن و پاسخهاي كامل و صميميشون رو دادند تشكر ميكنم امروز ميرم بازار تا يه مودم بگيرم بعد ميرم همارا تا كار اينترنت رو راه بندازم راستي چتد روز طول ميكشه كه راه بيفته؟(منطقه وليعصر)از خود همارا بگيرم يا از اين نمايندگي فروش كه تو محلمون داره؟
برید به دفتر اصلی واقع در بالاتر از چهارراه باغ شمال . . .
حداکثر پس از 48 ساعت، میتونید از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.
موفق باشید![]()
دوستان قطعی داشتن ؟
من یک ساعته که قطع بودم
راستی بچه ها من دیگه تحمل ای وضعیت اینترنت ایران رو ندارم :(
هی قطع میشه و هر چی هست به باد میره 2 gb از دست دادم دیروز
این مسعود خان کجاست چند روز نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)