مد جديد contact همراه با آيكن
![]()
لينك دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد جديد contact همراه با آيكن
![]()
لينك دانلود :
سلام به همه دوستان فعال اين تاپيك
ميخواستم بگم متاسفانه چند وقته كه هيچ هك مفيد و فوق العاده اي تو اين تاپيك مطرح نشده و دوستان فقط به ارائه چند تا آيكون و اسكين جديد بسنده ميشه و اگه وضع به همين منوال باشه تاپيك جذابيت خودشو از دست ميده
براي همين ميخوام از دوستاني توي كار هك UIQ دستي دارن (بخصوص براي P990) درخواست كنم كه دست به كار بشن و دنبال موضوعات كاربردي تر بگردن و يا حتي اونايي كه برنامه نويسي pyton رو بلدن خودشون آستين بالا بزنن
براي شروع كار هم ميشه كلي پيشنهاد ارائه كرد مثلاً اگه بشه مشابه بلايي كه سر core player اومد خيلي از برنامه هايي كه با UIQ3 مشكل دارن رو هك كرد (مثلا برنامه Repligo Viewre و ديكشنري merriam) محشر ميشه ...
اميدوارم كه اين پيشنهاد جدي گرفته بشه چون به نفع همه است
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
ممنون از همه مدیر های سایت منم سوال داشتم ..
ممنون که پاسخ ندادید .
خدا کریمه خودم می گردم جوابشو خودم پیدا می کنم . ولی از این انجمن انتظار نداشتم .
![]()
اخطار این فایل روی w950i کار نمیکنه و باعث میشه گوشی پس از رستارت بالا نیاد خوشبختانه گوشی من پس از درآوردن باتریبه زور بالا اومد.
آقا کسی نبود جواب سوال من یعنی اون بنده خدا رو بده.......؟
سلام دوباره....
یه بنده خدایی یه جایی از من سوال کرده من چون P1 نداشتم جوابشو نمیدونستم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون.
اینم سوالش:
نقل قول:
سلام
من واكمن 3 رو روي گوشيم ريختم اما قبل ريختن فايل زبان يادم رفت راهنما رو بخونم .
الان زبانش فرانسه است اگه ميشه فايل زبان انگليسي رو بذاريد
يه مشكل ديگه هم دارم: گوشي من(p1) از اول فارسي بود اما وقتي زبانشو انگليسي ميكنم صفحه كليد فارسيش الماني ميشه
خيلي ممنون
اسکین رایو برای P990i پورت شده از G900
Copy 102030D7 to C:\Private
Copy Apps to C:\Resource
TaskMan with icons and close All button in Recent page. test for p990
مود جدید تسکمن با آیکون و کلید بستن همه برنامه های استندبای.
Last edited by vafa1353; 13-08-2008 at 18:58.
wmp11w2skin
شما پست اول رو دوباره با دقت بخونید.اگه هر جاش مشکل داشتید بگید تا توضیح بدیم:
نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.بع عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه.اگه حین کپی از شما سوال پرسی شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن.
hmr عزیز این فارسی سازو روی p990نصب کردم هیچ کدوم از دو فایل جواب نداد .راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)