بی ربط هم نیست
بی ربط هم نیست
سلام
من حرفم رو در مورد مدل هارلی صفحه پیش پس می گیرم . این موتور می تونه مدل 2002 باشه . بخاطر کاستوم بدنه من با یه مدل دیگه اشتباه گرفته بودم . اما در مورد قیمت کماکان بر مبنای دیتایی که دارم قیمت بی پلاک این وسیله همون یا نهایتا 24 هزار دلار باید باشه . که شامل ساید باکس ها و شیلد و بک-سیت راکب و سرنشین هم می شه
در هر حال بابت دیتای غلط عذر می خوام![]()
پیری جان ما همه جوره قبولت داریم.شما بزرگ مایی.
اونهای که عضو هیئت موتور سواری و اتومبیل رانی هستن میتونن همچین موتور های رو بعضی از روزها تو مسیر خانه تا پیست استفاده کنن که میشه یک جورایی هم از این قانون سوء استفاده کرد
سلام دوستان امروز من داشتم با موتور میرفتم که سر یه تقاطع یه پیکانی نفهم با سرعت اومد رد بشه منم زدم به در عقبش بعد یارو پیاده شد پررو بازی در اورد (با این که داشت خلاف میومد) حالا بگذریم من موتورم از همون زرد ها هست حالا گلگیر جلوش شکسته و یکی از کمک هاش هم کج شده میکشه به لاستیک و دسته فرمون هم کج شده موتورش هم نمیدونم چی شده بدون این که گاز بدی خودش گاز میده باید یه گاز بدی تا درست بشه به نظر شما چه قدر خرجش میشه؟
عزیزم شما حتی مدل موتور رو ننوشتید . فقط به رنگ موتورتون اشاره کردید !
اگر مقصر راننده بود و شما گواهینامه و بیمه داشتید چرا منتظر افسر نشدید . در هر حال تنها نمایندگی مورد نظر می تونه سووال شما رو جواب بده . اگر موتور شما پولسار یا آپاچی بود بین 100 تا 300 تومان هزینه تعویض کمکهای جلوی اون و مخارج و دستمزد های جانبیش می شه
موتورم هم از همین موتور گازی های زرد که عکسش رو یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشت توی سندش هم نوشته تکتا 80 سی سی
اون قسمت گلگیر جلو که کامل شکست اون قلنبگی روی چرخ هم که شکست همون کمکش هم کج شد بعد از داخل چرخ که نگاه میکردی قشنگ معلومه که میله رابط چرخ و دوشاخ هم کج شده
تعیین میزان خرج تعمیر مشکله مخصوصا توی این ک ش و ر
من از یه مغازه یه باطری خریدم 12 تومن ولی همون باطری رو جای دیگه میداد 10 تومن حالا ایناش اصلا مهم نیست دعا کن فقط یدکیش گیر بیاد این نوع موتورها و موتورهای کایت دار رو خیلی باید مواظبت کنید تا آسیبی بهشون نرسه یدکی این موتورها گرونه مثل 125 نیست که همه جا هم داشته باشه و ارزون هم باشه
شرمنده اطلاعی ندارم . بهتره با تعمیرگاه مرکزیش تماس بگیرید .
من یه چیز جالب دیدم نمیدونم کجا باید مطرح کنم اما اینجا فعلا مطرح میکنم
میشه با ویو تک چرخ زد
امروز یکی دیدم که با ویو تک چرخ زده بود برام خیلی جالب بود چون تا حالا چنین چیزی ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)