در محلي كه با فلش قرمز نشان داده شده. اگر بازكردن اون رو بلد نيستيد از يك فرد مطلع سوال كنين.فیلتر هوای 405 کجای موتور قرار داره؟
![]()
در محلي كه با فلش قرمز نشان داده شده. اگر بازكردن اون رو بلد نيستيد از يك فرد مطلع سوال كنين.فیلتر هوای 405 کجای موتور قرار داره؟
![]()
فیلتر هوای اسپورت چه فرقی با این فیلترهای معمولی میکند؟
اين نوع فيل تر كه بنا به سليقه افراد، اسمهاي مختلفي از قبيل: اسپورت ، حرفه اي، مسابقه اي ، گاز سوز و غيره نامگذاري شده، در واقع يك فيل تر هوا بدون داشتن محفظه است كه براي ورود راحتتر هوا به موتور و بالاتر رفتن راندمان كاري موتور ( شتاب و قدرت بالاتر) استفاده ميشه.فیلتر هوای اسپورت چه فرقی با این فیلترهای معمولی میکند؟
تا اونجايي كه من ديدم، توي ايران بيشتر براي خودروهاي گاز سوز استفاده شده( بخصوص پرايد) چون سابقه تركيدن محفظه فيل تر هوا در پرايدهاي گاز سوز خيلي زياده و اين بخاطر جمع شدن گازهاي محترق نشده در همان محفظه رخ ميده.
با اين نوع فيل تركه ديگه محفظه اي ندارن اين مشكل رفع ميشه اما نميدونم كارايي اون نوع در تميز نگه داشتن هواي ورودي به موتور چقدر ميتونه باشه چون يك بار از نزديك يه نمونه رو نگاه كردم و متوجه شدم در ساخت اون چندان كيفيت مد نظر نبوده و تنها به قيافه و پر جلوه بودنش توجه داشتند.
سلامو آقا این ماشین من از دیروز استارت که میزنم (البته گاهی اوقات)یه صدای وینگ می زنه و روشن نمی شه انگار درست استارت نمی خوره چند تا که می زنم استارت می خوره و روشن می شه. به نظر شما مشکل از چیه؟
پراید را استارت که میزنم یه گاز شدیدی موتور میخوره! دلیلش چیه؟
سلام. نمیدونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه؟ ما یه پیکان داریم که میخایم ردش کنیم ولی چند روز پیش تو کوچه باتریشو دزدیدن. میخواستم ببینم باتری دست دوم جایی گیر میاد که بگیریم فعلا راه بیوفته؟ با تشکر
معمولا باتری فروشی ها و باتری سازا باتری دسته دوم دارن ببینید میتونید ازشون بگیرید.
سلام .چقدر طول میکشه تا درست بشه ؟ چند ثانیه ؟ از کی اینجوری شده ؟ خوذش سرعتش میاد پائین یا باید یه گاز بدین درست بشه؟
ماشين شما دقيقا چيه و چه مدلي؟سلامو آقا این ماشین من از دیروز استارت که میزنم (البته گاهی اوقات)یه صدای وینگ می زنه و روشن نمی شه انگار درست استارت نمی خوره چند تا که می زنم استارت می خوره و روشن می شه. به نظر شما مشکل از چیه؟
اون صداي خاص رو كه اينجوري نميشه متوجه شد!! اما چند عامل رو خدمت شما ميگم و تست كنين تا شايد بشه متوجه مشكل شد.
اول از همه سر باطريها رو كاملا تميز و محكم كنين.
تمام اتصالات مثبت و منفي بدنه و استارت رو چك كنين تا محكم و اتصال قوي داشته باشن
اگر موارد بالا درست بود و باز مشكل داشتيد، به يك وسيله نسبتا سنگين چند ضربه نسبتا ملايم به بدنه استارت بزنين. احتمال داره ذغالها كوتاه شده باشن و نياز به تعويض داشته باشه و اينجوري كمي با ضربه جابجا شده و تماس با كلكتور آرميچر برقرار شده و استارت ميخوره.
در نهايت اگر فني نيستين بهترين كار مراجعه به برقكار اتومبيل است و البته فراموش نكنيد كه:
هيچوقت و به هيچ دليلي ماشين رو پيش تعميركار تنها نگذاريد و هميشه يكنفر آدم مطمئن كنار ماشين و ناظر بر اقدامات اون داشته باشيد...
تا استارت میزنم
خودش میاد پائین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)